Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
pai techila incepe sa dai din degetele sa strangi puncte ... ti-as da eu daca s-ar putea
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
katteryna spune:
Da, e simpatic filmul pacat ca l-am mai vazut si stiu ce urmeaza
Lullaby la ce te uiti pe NG? Sigur o sa gasesti protectoarele de colturi.Si-a luat un coleg de-al meu de curand da nu m-a dus mintea sa-l intreb si cat costa
31+ cu floricica RAISA MARIA
aidaciolac spune:
ok , ce este NG?
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
katteryna spune:
io cand zic NG ma gandesc la National Geografic...La asta te-ai referit Lullaby, nu?
Lullaby_2009 spune:
Exact, acum e "Tabu", e un pic cam dur pentru mine documentarul, de fapt in seara asta e o intreaga serie, se uita barbatul si nu pot sa schimb postul decat la pauza. Am vazut doar cateva secvente din filmul de pe Pro.
24+ cu
Iulika29 spune:
Fetelor am plecat la ..Ne auzim maine så aveti o noapte linistita fårå furtuni..
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
katteryna spune:
Mie-mi place "TaBoo"! E dur dar interesant! Gata, sting toate cele si ma bag la nani ca e tarziu! Va pupa fetele!Somnic usor
aidaciolac spune:
si eu la , somn usor si vise placute
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
aidaciolac spune:
'neata!
haideti la o cafelutza mica
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi