Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Mirra09

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, vad ca tot vorbiti de patutul de care zicea Aida. Eu cand cercetam "piata" pentru patuturi mi-am salvat la favorite site-urile pe care le aratau fetele pe aici, cand ne spunea Monica de patutul ei de felul asta, care se transforma pentru copil mai mare.

La magazinul www.barza-ro.com/" target="_blank">Barza, daca dati pe produse, mobilier, Max si Swing sunt de genul acela.

Aceasta e firma care spunea la baby expo in cluj ca are magazin si in realuri www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22" target="_blank">Baby Design.

Monica a spus ca are www.bebe-strumf.ro/produse/mobilier-lemn-bertoni-trend/" target="_blank">patutul Bertoni Trend.

Va mai plimbati voi prin site-urile astea ca fiecare mai au mai multe feluri de patuturi.

Eu asta de la Bertoni mi s-a parut ca se vede mult mai bine in pozele astea de pe www.okazii.ro/catalog/22282985/Vand-Patut-Bebe-Deosebit-Bertoni-Italia-.html" target="_blank">okazii.

Mi-a placut si mie mult ideea, dar in primul rand e cam mare, apoi e din pal, si ce spunea Monica la dezavantaje e faptul ca nu-si gasea decat saltea din burete de la ei. Pe cand la alte paturi sunt standardele acelea si gasesti orice tip de saltea vrei.

Dar in rest e minunat, cel mai mult imi placea sa-mi imaginez cum il iau din patut pe bebe si il pun direct acolo aproape, pe masa de infasat. A! Vedeti ca sunt unele dintre ele care au si optiunea sa se legene. Sper ca v-am ajutat cat de cat.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Raluk,ti-am vazut aseara pozele de la nunta,ai fost ffff frumoasa.Am tot incercat sa postez atunci dar nu mergea forumul.
Mai ziceam ca si eu am hi5,jos la semnatura la "poze cu noi"
Si noi avem nunta pe 15 augustpt binele lui bebe,ma rog sa nu nasc pana atuncipt buzunarul si nervii nostri,am rog sa nasc

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Nici n-am salutat, am dat buzna asa... Buna dimineata!

Dana multumesc mult! Sa stii ca si eu as vrea o lista "minima", macar ca sa o iau mai usor cu lucrurile cu adevarat importante. Si apoi vedem pe parcurs.

Eu am o gramada de poze pe hi5, desi profilul imi este privat, nu este vizibil decat pentru prieteni. Tocmai pentru prietenii cu care nu reusim sa ne vedem. Si anul trecut in Grecia stiu ca am pus groaznic de multe poze, ca puneam in fiecare zi pentru parintii nostri, sa vada cum a fost drumul, sa vada plaja, totul in timp aproape real. Apoi nu am mai avut timp sa fac o selectie. O sa te caut dupa mailul de pe lista comuna.

Cristina imi pare rau ca sunteti la fel de bolnaviori . Sa va faceti bine repede, saracutul pe caldura asta sa aiba febra... Si multumesc mult

Elle daca e vesela Eva, atunci e bine. Stiu ca voi fi foarte panicata si speriata si eu pentru puiul meu. A cazut mama mea pe spate direct in cap in primavara asta, de pe un scaun. Si m-am speriat tare. Dar dupa ce am studiat problema, si am fost si la spital, ne-au spus urmatoarele lucruri: daca vedem ca incepe sa i se faca greata, rau, sa ameteasca, sa o doara tare capul, chiar si dupa 2 luni, sa merg la spital, sa nu aman.

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Buna dimineata
Raluk,ti-am vazut aseara pozele de la nunta,ai fost ffff frumoasa.Am tot incercat sa postez atunci dar nu mergea forumul.
Mai ziceam ca si eu am hi5,jos la semnatura la "poze cu noi"
Si noi avem nunta pe 15 augustpt binele lui bebe,ma rog sa nu nasc pana atuncipt buzunarul si nervii nostri,am rog sa nasc

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Ai fost tare cu buzunarul si nervii . Si mie mi se mai arata o nunta si un botez in septembrie si de sambata deja mi-am dat seama ca la cele din septembrie nu voi putea merge... Sunt sigura ca toata lumea va intelege si daca nu apuci sa nasti.

Multumesc mult . Sa stii ca si eu am mai incercat sa va scriu aseara ca merg la culcare , pana cand era sa adorm pe tastatura , asa ca am renuntat.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Felicitari pentru fetele inverzite/albastrite la nume.

Roxxy, te pup ca ma strigi, aici sunt.

Cristina, imi pare f rau ca a racit Andreiutu, era oarescum previzibil, si eu ma gandesc cu groaza la primul an de gradi (bine, mai avem un an pana acolo) dar stiu ca asa se intampla. Si eu sunt tare amarata si deprimata cand e Alessia racita, chiar si putin, tot stai cu grija, dar sa aiba si febra...noi cel mai rau am trecut printr-o laringita care este urgenta la copii sub cam 2 ani. Tare uratel, insa de asta iarna nu a mai racit deloc.
Si eu i-am dat Oscilo, copiii mici nu trebuie sa tina granulele sub limba, le poti dizolva in apa in siringa de la Nurofen (mamicile stiu de care zic, e f buna) insa se dizolva greu, trebuie sa le lasi cam 1/2 ora. Eu i-am dat cand a mai fost racita 1/zi, si in timp normal, de toamna, primavara, etc cate o doza pe saptamana de intretinere. Plus ca pitica mea bea f mult actimel, in fiecare zi, direct din frigider cu paiul si nu raceste niciodata de la el. Si iaur tot din frigi ca asa s-a obisnuit, dar il mananca incet.
Sanatate multa puiului, sa ne spui ce a zis dr.

Monikus, ai vazut ca a sosit printesa prietenei comune? Draga de ea, ce m-am bucurat si Andreea avea asa o voce tonica si vesela la numai cateva ore! Bravo, bun venit printesa mica!

Noi suntem bine, astazi mergem la pranz la eco, dupa care revin la birou pt ca e in concediu colega care ma inlocuieste. Asa ca revin si cu date importante, cum ar fi cat si cum a crescut printesa mea nr 2. Sper sa fie totul bine, ultima oara am facut eco acum aproape 2 luni, adica demult de tot...

Eh, nu e chiar asa la toate maternitatile, cand am nascut eu acum 2 ani era f curat la Municipal, am stat si intr-un salon nerenovat si intr-unul renovat, foarte curat, cu toaleta in salon, asternuturi curate, hainute pt bb curate, camasi pentru mama daca vroiai etc. Bine, curate, nu superbe, dar foarte ok.

In weekend am fost la mare, a fost fff frumos desi statiunea cam comunista, eu de multi ani mai merg in weekenduri la Mamaia unde e frumos, insa la Neptun...ne-a placut oricum. Cald, bine, nisip f fin, apa extraordinar de calda, fara alge si meduze , mancare bune, Alessia a dansat pana la 11 noaptea la o terasa cu muzica - unele melodii impreuna cu mama ei asa burtoasa cum este. S-a jucat in apa, a fost o incantare. Mai ales ca am mers si cu sora mea cu familia ei (baietelul e cu 1 luna mai mare decat Alessia).

Pupici la toata lumea.

Clau 29+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk multumim pentru rezumatul cu patuturile o sa intru pe hi5 sa vad daca m-ai gasit..dau accept!
Prin urmare, suntem doua in clubul mamicilor "neajutorate" si care vor sa nu fac cheltuieli aiurea..mamici mai experimentate, va asteptam cu pareri despre lucrurile cu adevarat necesare pentru bebe cand ajungem acasa

Eu ma tot mir de mine cat de nehotarata sunt..pana asera ziceam ca luam patut din material (genul tarc); apoi am vazut un patut din lemn simplu caruia ii puteai da jos una din barele laterale, lipeai patutul copilului de patul parintilor si probabil ca treaba asta usureaza mult alaptatul/supravegherea in timpul noptii..cum noi nu avem un pat lat, mi-ar fi teama sa culc copilul cu noi; apoi, imi zice barbatu ca in primele luni am putea sa-l culcam in landou..e drept! si atunci m-am enervat si am zis "pai luam doar carut cu landou in prima faza si am rezolvat"...imi dau seama ca nu este cea mai buna chestie si mai mult ca sigur vom lua si patut..numai sa ne decidem!

Am dat accept Raluca! intru un pic mai tarziu sa vad poze

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Dana numai sa nu te plictisesti la mine cu atatea poze .

E greu cu alegerea patutului, si noi am facut liste cu ele, apoi liste cu plusuri si minusuri... la fiecare ce i se potriveste . Sunt sigura ca veti lua decizia cea mai buna pentru voi.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

roxxy cum ti-ai dat seama ca e ceva in neregula cu matei dupa cazatura pe gresie?? eva a cazut ieri rau de tot, dintr-un scaun de plastic, direct pe spate cu capul de ciment (la tara) .. a urlat rau dar a fost vioaie dupa, a papat .. sunt cu psihicu' la pamant rau ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Elenuta cand am ajuns cu Alex prima (si singura data) la spitalul de copii (nu mai stiu cum il cheama) pentru ca a dat cu fruntea de un colt si s-a taiat, ne-au pus o serie de intrebari:
- a fost constient tot timpul (de fapt intrebarea a fost cat a fost inconstient, dar nu era cazul la noi)
- a respirat normal
- ne recunoaste

si apoi ne-au dat o listuta tiparita cu ce trebuie sa urmarim in zilele urmatoare si cu ce sa avem grija:
- fara TV 24 de ore dupa lovitura
- fara ciocolata/cola/cafea si alte substante din aceeasi categorie
- sa doarma cu cineva in camera in urmatoarele 24 de ore in caz ca se intampla ceva sa fie cineva pe faza
- daca se plange de dureri de cap (Alex avea ~ 2 ani asa ca ne-a spus sa urmarim daca e mai morocanos sau mai somnoros decat de obicei)
- daca recunoaste lucrurile pe care le cunoaste de obicei

Cam atat.

Drept urmare si pana acum vreo jumatate de an, de cate ori se lovea il puneam sa-mi spuna repede-repede, cum il cheama, cati ani are, cum ma cheama pe mine, cate degete vede si alte astfel de intrebari...
Acum, ca e mai mare, ii pun doar niste gheata si il intreb daca vede bine, si din cand in cand il mai intreb cate ceva ce-ar trebui sa stie. Dar acum deja nu se mai loveste la cap asa de rau.

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Cristina bafta la medic si sa se faca bine puiutul!
Ellenuta zic si eu..daca fata e vesela si nimic nu este schimbat la ea, inseamna ca este bine! hai nu te necaji;
Claucia sa va fie de bine iesirea la mare!

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput