Burtici fericite de septembrie-octombrie (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui techila

neata fetele!!
nu am suficiente puncte ca sa ma colorez, dar am citit ca daca raspund cu citat mi se dau multe puncte...asa ca de-acu incolo pe toate va citez....chiar daca nu am nimic de zis

aida, eu transpir ceva de speriat, dar in afara ca sunt leoarca ma si imput repede...nu prea ma suport in ultimul timp. noroc ca stau acasa si stau inmbracata sumar.... si chiar si asa transpir, mai ales pe sub sani

azi noapte am visat ca am nascut si alaptam boraceii, doar ca nu curgea nimic, dar eu le ziceam "nu copii, ca a zis lutoniana ca doar 2% dintre femei nu pot alapta, asa ca insinstati, insistati...."

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (30+) de 2 putze si

Despre ce puncte e vorba ca mor aici....vorba ceea curiozitatea a omorat pisica!

Dementiala faza cu insistati, insistati!

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Alex, mergi sus pe pagina la "contul meu"..si acolo ai o trimitere spre "foloseste punctele"; vezi cate puncte ai si ce poti face cu ele;

Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

diana trista faza cu parintii tai..trist si atat de real!

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Salut fetelor!!!
Ce mai faceti? Sper ca bine! Adica asta am citit in mare de voi ca totul e ok...Luciaam inteles ca e racita...sper ca ti-a trecut intre timp.

Multumesc fetelor care mi-au simtit lipsa si m-au pomenit...in special MONIKUScare am inteles ca e de neinlocuit la jobsper sa te inteleeaga seful si sa te lase mai repede in concediu.

Noi suntem bine, am fost la mama acasa si acolo ca si Bia nu am avutc net...deabia am reusit sa citesc sa ajung la zi....

Am refacut analizele la sange ca si eu ca si Mimika si Techila sigur voi naste mai repede...au iesit toate bine cu exceptia granulocitelor...stie cineva ce inseamana daca sunt marite???

Ma duc sa mai citesc si revin!
Vape toate si mi-a fost dor de voi!!!!

KIKI 27+ si

Ne bucuram ca esti bine, si noua ne era dor de tine!

Mergi la inceput

Dana, multumesc mult de informatii, omul cat traieste invata, asta daca re si de la cine!

Eu am o mare dilema: pana acum am simtit-o pe bbelusa numai in partea de jos a burtii, mai exact sub ombilic......astazi si parca mi s-a mai intamplat intr-o zi si saptamana trecuta simt miscari unde sus de tot, cam in dreptul stomacului....oare s-o fi intors? sau ce ar putea fi?

Mergi la inceput

Aaaaaaa...... a mers......sunt verdeeee!!!!!

Mergi la inceput

nu stiu ce sa zic Alex de miscarile bebelusei..poate ca ai dreptate si s-a intors; eu oricum cred ca-i este tare bine acolo

Da si te-am vazut ca esti verde..mai am si eu nevoie de 80 puncte ca sa ma colorez; asa ca-i dau bataie la tastatura

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna dimineata!
Multumesc fetelor care i-au urat sanataten lui Andreiut. Din pacate este tot bolnavior, are temepratura, asa ca fug cu el la doctor!
Laura78nico, chiar te rog mult sa-mi dai numarul medicului homeopat. Sigur o sa il duc, ca nu se mai poate asa. Tot timpul raceste! Daca nu vrei sa il pui pe forum, poti sa mi-l dai pe PM.
Raluk, am vazut si eu pozele! Ai arata foooarte bine la nunta, iar rochita este cu adevarat exceptionala!!! Mi-a placut la nebunie!
Kiki, ai un sot de nota 20!!! Al meu daca ii zic ca nu sunt epilata, sau machiata, sau coafata,sau mai stiu eu ce, si nu pot iesi din casa, imi zice ca sa stau linistita ca doar sunt cu el, si nu ma vede nimeni! Las'ca'i arat eu dupa nastere ca nu-i chiar asa!
Alex, bebe misca mai sus pentru ca uterul tot creste si se ridica pe masura ce sarcina inainteaza. SI eu il simt deasupra buricului de multe ori!
Aida, imi pare rau ca nu ai dat pisoiasii!!!! Sunt asa de draguti!!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 29+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata fetelor!!!!

Dana, vin si eu la cafea!

Alex, mersi de bunvenit! Cu miscarile bebelinei nu iti fa griji cum zice si Cristina, bebe si tot ridica, adica uterul se ridica pe masura ce sarcina inainteaza...inaite cand nu erau ecografuri asa stiu ca isi dadeau seama doctorii cam cat de avansata e sarcina...deci don't worry!

Cristina, mersi pt laudele sotuluiAsa imi zic si eu ca dujpa ce nasc ma voi epila asa ca la carte o sa slabesc...o sa ma vopsesc iar blonda cum imi sta mie bine...eheee ce de vise am...

KIKI 27+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata fetele!

Cristina nu am nicio problema uite aici nr de telefon de la policlinica biomedica: 0213117793/0213117794/0213117795/0213117796/0213117797.Doar sa spui ca vrei la homeopatie ca el este si ORL-ist. Eu am incercat sa fac programare pt septembrie (atunci voi fi mai libera ca intru in concediu)si mi-a spus ca este devreme acum sa incerc cu o luna inainte.

Laura 24+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

dau si eu o sau un .. ce doriti!

aida super tare filmuletul!! si bancul .. nu mai spun! m-ai binedispus asa dimineata desi corabiile mele sunt pe fundul marii ....

kiki foarte dragut barbatul tau!

roxxy cum ti-ai dat seama ca e ceva in neregula cu matei dupa cazatura pe gresie?? eva a cazut ieri rau de tot, dintr-un scaun de plastic, direct pe spate cu capul de ciment (la tara) .. a urlat rau dar a fost vioaie dupa, a papat .. sunt cu psihicu' la pamant rau ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput