ecografie la sold ca examen de rutina?
Raspunsuri - Pagina 2
violeta29 spune:
Si noua ne-a dat trimitere medicul de familie la 4 luni, doar de rutina.Am facut echografia si din fericire nu a avut nimic.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
diana spune:
Si noi am facut cele trei ecogrfii la o luna, de rutina> transfontanela, abdominala si pt sold. A fost OK. Le/am repetat si la 4 luni si totul a iesit OK. Asta pentru linistea noastra desi nu exista nicio suspiciune pentru nimic. Mie mi s/a parut mai importanta cea la cap care se face cat timp nu are fontanela inchisa.
anca_27 spune:
Intreb si eu, ca habar n-am ... cea transfontanelara pt ce e?
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Intreb si eu, ca habar n-am ... cea transfontanelara pt ce e? www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
se face daca bb a fost pus la oxigen la nastere
lui vladut i-am facut pentru ca a avut circulara de cordon
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kid spune:
Juniorul a avut dubla circulara si nu mi-a spus nimeni nimic despre aceasta ecografie...
Poate cineva detalia ce anume inseamna, cum se face, pana la ce varsta?
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Juniorul a avut dubla circulara si nu mi-a spus nimeni nimic despre aceasta ecografie... Poate cineva detalia ce anume inseamna, cum se face, pana la ce varsta? |
la 1 luna
dar daca bb s-a dezvoltat normal dpdv neurologic nu conteaza daca ai facut-o sau nu
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kid spune:
sirimie Multumesc pentru lamuriri. Este bine de stiut pe viitor, daca va fi cazul.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Kya spune:
Si noi am facut radiografie de rutina, desi nu era suspecta. Nu a avut nimic, si ne-m luat de-o grija.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!