Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor, mai vreau o parere si de la voi:
bb dupa aproape fiecare masa face kk, nu e moale, nici mult, dar face.
- Mama ma toaca non-stop la cap ca nu e bine, m-a facut sa-i fac si mucilagiu sa-i dau in loc de lapte.
- Dr. a zis aseara ca nu e nimic, e ceva normal si sa nu-mi fac probleme.
eu de la Marco nu mai stiu ce si cum....habar n-am ce sa fac...diseara il cantarim pe bebu sa vedem daca a pus ceva pe el.

Azi am iesit cu Marco in parc...si nu asa...am fost cu masina...cand a vazut Clau sa moara nu alta...dar asa nu m-am obosit pana acolo. Am stat 2 ore cu prietena la taclale si copiii s-au jucat frumos, ca in vremurile de ...sapt. trecuta.
Marco s-a purtat super azi cu bebu, a stat mult cu el singur, ii urmaream pe ascuns...
cred ca i-a placut si cu mine in parc, cu toate ca a plans dupa tat-su' care a mai dat si pe la birou.
pe buni nu o vrea, tati primeaza, eu cica trebuie sa stau cu edi. dar cand i-am zis sa iasa cu buni in parc, m-a preferat pe mine.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana nu stiu dc te ajuta insa nepotica mea are 2 saptamani si tot asa fece zilnic cate 10 cred cel putin sparcaieli de astea da numai ziua ca noaptea am uitat sa intreb.Dar ideea e ca imediat ce o ia de la san face si cum o pune de o mie de ori pe zi ( asa mi se pare mie).Chiar radeam ca asa se duce un pachet de pampersi la doua zile.Si ei au fost cu ea la medic la 10 zile si le-a zis ca e normal sa faca dupa fiecare masa. SI primele zile era ceva mai mult apos si colorat de credeam ca e deranjata insa nu , cica e bine.Dc mai vrei sa iti dau detalii iti spun ce vad acolo ca merg zilnic cateva ore.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare !

Gio lasa depresiile si fii barbata , nu mai plange
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi in priviinta bebului , Rebecca mea in prima luna de viata facea kk dupa fiecare masa , la timpul acela ma dispera cu schimbatul pampersilor si imi era teama ca nu v-a lua suficient in greutate , dar am vb cu dr si la fel , mi-a zis ca e normal mai ales in primele sapt .

Irinaaa ce ma bucur sa te vad felicitari pentru bebe si sarcina usoara in continuare !

Mergi la inceput

mersi fetele de raspunsuri.
cel mai tare ma tampeste mama cu ideile ei, ca nu e bun laptele, bla-bla-bla...vai...ca mai mult ma tampeste decat ma ajuta. cica nu e buna dr., nu se pricepe la copii. auzi la ea, sa mor nu alta.
Lasa ca acum ii zic ca toti fac asa la inceput.
si a lui bb e mustar, el a facut odata si catre dimineata, dar nu l-am schimbat ca am luat somninstant dupa ce l-am alaptat.

_
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Pupam toate fetele si spiridusii din dotare , eram cu un ochi pe monitor si am vrut sa-i raspund Ioanei .
A inceput Rebe sa umble in 4 labe si se agata de orice ii iese in cale sa se ridice in picioare asa ca numai dupa fundul ei trebuie sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, eu din cate imi aduc aminte si Matei facea la fel; schimbam pampersi non stop; eu zic sa nu-ti faci griji mai ales ca si dr a zis ca e ok.
Si...cred ca e cam mic pentru mucilagiu.
Ioana si Victor are exact aceleasi motive pentru care nu vrea bb2:
este multumit ca Matei a mai crescut si nu e pregatit sa o ia de la capat cu plansete, colici, dinti, raceli....
In plus, isi face griji si cu criza asta legata de bani; nu este de acord cu principiul ca unde mananca unul mananca si al doilea, mai ales ca pentru inceput cheltuilile cu bb2 sunt mult mai mari: iar pempersi, creme, lapte praf, etc.
Mi-a promis in schimb ca o sa se mai gandeasca!

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bombo si mie imi era dor de tine.Ma gandeam din cand in cand la tine.Cum naiba ai facut de te-ai intors? De te-ar auzi barbatemiu ca te-ai intors aici ar face criza.El ar pleca oricand.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

[b]Giovaaa[\b], nu te stresa, e perfect normal sa aiba scaun dupa fiecare masa. Consistenta (mai moale sau mai tare) depinde de la copil la copil si depinde si de alimentatia mamei. Pararera mea este sub nici o forma sa nu-i dai mucilagiu si in principiu nimic altceva decat laptic de la tine. Mucilagiu este intr-adevar o alternativa excelenta la lapte cand copilul are diaree cu scaune apoase, dese si reduse cantitativ ceea ce inteleg ca la voi nu e cazul. Plus de asta gandeste-te, mititelul tau are 6 zile, burtica lui nu e pregatita pentru altceva decat laptic de mami (sau eventual formula), nu incerca marea cu degetul. Si plus de asta medicul ti-a spus ca totul e ok, deci relax! Sunt sigura ca instinctul tau matern iti va dicta ce sa faci!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3 NOUTATI

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-te-au linistit fetele. Chiar nu-i nici o pb. Mai dureaza pana se regleaza cu mesele si cu kk+ca ei au reflexul sa faca cum ii pui la san. Cand eram la spital cu Alex, imi zicea o moasa sa nu-l schimb inainte de al pune la san ca e pampers consumat aiurea.Eu nu am dat nimic in afara de san lui Alex pana la 6 luni sau Anastasiei pana acum si au avut si ei momentele lor de kk lichid, dar sanul regleaza cel mai bine totul. Nu are sens sa sari cu mucilagii si ceaiuri la un bebe asa mic.
Cu Marco (Silviei i-am tot povestit "pe larg"aventurile noastre) or sa fie momente extraordinare ca asta din parc si mom mai putin placute cand o sa mai aiba tentative de aparat teritoriul(patutul, jucariile noi,etc)...Mici frecusuri mai sunt, dar uite ca la noi au inceput sa se aseze bine lucrurile acum si au deja jocurile lor, isi zambes unul altuia larg. Alex e tare mandru ca el"are" bebe mic acasa si se poate lauda cu el la copii, dar o si dadaceste: Stop!Bebe mic ma dor urechile. Liniste.
Si o sa ai surpriza peste o luna 2 ca Marco e altul, mult mai sigur pe el si mai curajos. Va creste bruscMi-a zis dir de la cresa ieri ca la Alex se vede clar schimbarea ce o simtisem si eu si ca asa se intampla la toti fratii mai mari.
Traznaie de baiat mare: l-am pus la culcare si peste o ora inca nu dormea.Ma duc la el si era cu alti pantaloni pusi cu spatele in fata. Ce-i cu astia? am vrut pipi la olita si nu la wc si am facut pe jos si pe pantoloni si am sters.Pantaloni erau deja in masina si pe parchet se vedea ca era sters. Cu ce ai sters? Cu Winni!(manusa lui de baie)....n-am putut sa-l cert ca imi venea sa rad, dar l-am anuntat ca-i confisc olita
Ioana-nu ar fi mai bine sa lasi alea 2_3 kg pt dupa bebe 2? Se recomanda slabitul inainte de sarcina pt cine are zeci de kg in plus.pt cine are putine e mai bine sa le lase acolo si sa abordeze sarcina in plina forma nu "slabita" din cauza unei cure de slabire
Irinate asteptam cu o pereche noua de ochelari...doar cu atat, parol

Dispar nitel ca pe la noi bantuie foametea

Mergi la inceput

Thanks fetele pt. raspunsuri, m-ati mai linistit. se duc pampersi ca painea calda. Am avut instinct matern si am luat nr. 1, cu Marco am trecut direct in 2. Edi saracul inoata si in 1.
Chiar nu mai imi amintesc la marco...zici ca au trecut un car de ani.

Am si eu un moment de respiro:mama a plecat dupa medicamente, marco s-a pus langa Edi si a luat somn, Clau inca la birou...eu pe net.
acum descarc si pozele, de nu le pun acum nici nu mai apuc azi.

Ioana, Toanca asta ziceam si eu...ma inteleg super cu Marco, se poate colabora cu el...povestim ca 2 oameni mari, ma ajuta, . Cine ne-a pus pe noi sa mai facem un bb urlacios, cacacios, cu colici si alte chestii...cand acum ne e bine?
Dar e fain sa simti iar miros de bebe, sa o iei de la capat cu toate bunele si grelele ce vor veni.
Eu plang dupa burtok...parca m-a luat pe nepregatite, nici poze nu am mai facut....regret enorm burtica......
Irina felicitari mamica de fetitza! ma bucur pt. voi, as fii facut schimb acum cateva luni, din 2 iulie de cand l-am vazut nu l-as mai da nici pe 1000 de fetitze. asta va fi regretulk meu toata viata, ca nu am fetitza, dar nu se stie niciodata...pana atunci multumesc domnului pt. ce ne-a dat...sa fim sanatosi cu totii. asta e cel mai important.
Ana mersi de tot. Nu am mai apucat noi sa pove dupa ce a venit printesa. sunt si la noi momente frumoase cand il mangaie, il pupa....il inteleg si pe Marco...si pt. noi e greu, cum zicea si Silvia, doar ca ma asteptam sa fie altfel...nu stiu de ce. oricum, va fii bine, Marco e cuminte si intelegator, azi chiar m-a ajutat la schimbatul pampersului.

Poze cu Edi si Marco:
http://www.dropshots.com/giova1#

gata pauza, s-a trezit haplea, merg sa-l iau de langa Marco sa nu-l trezeasca si pe el.
pe mai tarziu.

_
poze
poze

Mergi la inceput