Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (325)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alaptatul aveam o parere foarte proasta ca si Silvia la Marco. mai ales in primele zile acasa, cu depresie...nici nu vroiam sa-l alaptez, suna ciudat, dar nu mi-a placut defel...chiar ma rugam sa scap rapid de lapte, ceea ce s-a si intamplat la 4 luni.
Acum e altfel, totul e altfel...in afara de noaptea de sambat/duminica cand am avut furia laptelui si plangeam de durere, caci nici pompa electrica din mat. nici mainile asist. nu faceau mare lucru... acum e un lucru pe care-l fac din placere...sanul drept e varza...cand suge trec cutite prin mine. Pana acum am lapte foarte mult, ma mulg si arunc cam 80 ml dupa fiecare masa, sper sa fie tot asa, caci vreau sa-l alaptez mai mult de 4 luni.
Ana habar n-aveam ca dulcele doare...i-am facut ceai, o lingurita zahar/pahar si l-a baut cu placere.
acum m-a sunat Clau ca i-a dat cu spray in guritza si a gusta dintr-un croisant. ieri erau aftele albe, azi sunt rosii....cred ca incep sa se vindece...sper.
si eu am avut probl. cu ele cand eram mica, tare pacatoase sunt. acum e ceva viral, e plin de copii cu afte si febra.
Cristina un fel de stomatita are. I-am luat si nistatina cu glicerina boraxata...nu-ti spun cum urla cand il fac...plangem amandoi dupa.
Bee eu stiu ca laptele e de evitat cand au afte. Si el imi cere lapte la greu, dar nu i-am dat, sa nu o patim mai rau.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, daca pe el il consoleaza laptele, mai bine ii dai. Si eu stiam ca e de evitat, dar ce m-am putut pune contra alor mei? Bandijonari i-am facut doar lui Razvi. La Ana n-a fost cazul, cred ca facuse o forma mai usoara. Ufff si Ana s-a lipit mult de Radu dupa ce am nascut. Trece si asta.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Binenteles ca al meu puiut nu mai doarme suntem la vizionat dvd_uri cu magic english in sejur sa il lase pe Jean sa doarma putin.
Giova daca vrea sa bea si nu se plange ca il doare sa ii dea orice, e mai important sa se dezechilibreze hidroelectrolitic, daca tolereaza orice sa ii dea inainte. De glicerina boraxata stiam si eu in Romania. De alaptat eu ce sa zic eu am stat super prost si cu laptele dar recunosc si ca mi se parea ...ciudat, ca fenomen pe la 3 luni si ceva cred ca pur si simplu s-a terminat tot fara nici o durere de san sau tensinue ca nu aveam de la ce.
Cristina sory pentru telefon, am uitat sa zic cred si eu ca te-ai necajit a fost super tare Razvan cu pana din balta de pisu sa il vezi pe al meu ce pasiune are sa incalece toate baltile si sa tropaie in ele deja m-am resemnat si il si las ca imi amintesc ca eram copil si mi se parea ceva super intersanta faza cu baltile o sa ii treaca lui si asta.
Giova am uitat sa iti zic ca eu nu am putit intre deloc in drops ieri cand l-ai pus dadea eroare mereu, nu il mai pui o data pls .
Azi asa nervi mi-a facut piticul ca radeam ca ii inteleg pe bogatanii care isi trimit copii la scoli in Elvetia departe de casa. Azi am optat si rezervat si un loc la excursia de sfarsit de an, la ceva ferma unde au rezervat ponei pentru pitici si se face picnik, pe 23 iulie parca, parca ma si vad fugind eu dupa Alain si el dupa ponei pe acolo dar de cum sa las copilul fara excursie.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Giova ma bucur ca ati ajuns acasa. Reactia lui Marco e perfect normala, cum spuneai si tu nu mai e in centrul atentiei. Te cred ca ti-e mile de el dar va fi bine pana la urma, mai ales ca e totusi asa tandru cu fratiorul lui. E mortal in pozele in care sta in landou iar poza aceea cu ei trei e de milioane. La fel e f. normala si starea ta. Mi-aduc aminte cat am plans in primele zile ale lui Tudor acasa.
Irina felicitari pentru sarcina. Ma bucur mult ca pb. lui Mario sunt rezolvabile, cred ca v-ati linistit si voi in sfarsit cu asta.
Tioana si eu aproape l-am convins pe sotul meu ca vreau bebe 2. Sper sa am curand 100%acordul lui si sa ne ajute D-zeu sa se intample repede. Giova mie la fiecare mesaj al tau mi-au curs lacrimi, tare frumos ai descris intalnirea cu bebe 2.
Irina te-ai hotarat la cezariana, la cerere inteleg, la stat in Constanta se face daca nu sunt motive temeinice ca la Cluj nu. Si eu vreau acelasi lucru,daca va fi sa fie, ptr. ca eu am avut mari pb. dupa prima nastere, am intrebat la o clinica privata si e vreo 2000 de euro cezariana.

Mergi la inceput

Maraki ce spaima ai tras cu Robert, e bine acum? Felicitari pentru reusitele Roxanei, bravo ei! Sanatate lui Angelo poate are o vina si balconul acela, o fi fost curent, dar sa stii ca putini socri isi duc nepotii sa-i ingrijeasca, asa ca totusi acorda-le si tu putina intelegere, nu ca eu n-as fi facut scandal, dar al meu n-a stat prea mult cu ei.
Inteleg ca a fost ziua Sandrei, LA MULTI ANI DOMNISOARA!! SA FI SANATOASA SI FERICITA!!
Astery, e exagerat cat spui tu ca se da ptr. inscrierea la gradi. Chiar sunt directoare la stat care primesc astfel de sume? Si eu l-am inscris dupa ce s-a terminat perioada la o gradi f. buna din Cluj, m-am razgandit cu Apahida si l-am inscris in oras cu interventii, dar n-am dat bani, o atentie m-a costat ce sa zic in jur de 150 de lei.E adevarat ca unele primesc dar chiar aici in Cluj m-am interesat si asa am inteles ca cel mult 150-200 de lei.
Bee, chiar ai avut si tu ceva pb. cu piticii, esti oricum fantastic de optimista, cred ca asta va face mult bine.
Toanca sa aveti un weekend minunat impreuna.
Silvia mai veniti in Ro? Super, cred ca Alain va fi super happy. Inteleg ca vb. mult mai bine romaneste. Ai terminat cu inscrierile la scoala?

Mergi la inceput

irino de ce faci cezariana? hai ca tu ai nascut super usor, doar aveai peridurala aia de nu ai putut impinge defel...ca nu simteai contractiile. Imi amintesc si acum cand ne povesteai, am ras cu lacrimi.
Bee si Marco a mai facut stomatita, dar o forma usoara. asta e groaznica...se vad buzele umflate, si bubitze chiar si in afara.
acum imi pare rau ca nu i-am dat lapte...of....
cum stai cu sarcina? ai mai fost la control?
acum si-a revenit Ana? sau tot pe Radu il prefera?
cred ca s-a atasat cel mai mult de Clau cand am fost eu in spital. Imi repeta intr-una ca eu trebuie sa am grija de Edi....nu stiu cine i-a bagat in cap, sau daca vine de la el chestia asta.
Silvia nic mie nu mi-a mers ieri dropul, nu stiu din ce cauza.
pozele sunt aici:
http://www.dropshots.com/giova1
sau la semnatura in poze(2).
super ca l-ai inscris in excursie pe Alain. si la Marco la gradi se face tabara la sf. lui iulie, dar nu-l las...e mult prea mic sa plece de-acasa o sapt.
Miha sa auzim cat mai repede vestea cu cele 2 liniute. Sunt mai linistita acum, si sunt convinsa ca totul va fii bine cu cei 2 frati. marco e un copil bun si-l iubeste pe Edi...acomodarea asta merge mai greu, dar va fii bine.

_
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova si Tudor a avut stomatita, i-a trecut in vreo 3 zile cu glicerina cu nistatin.
Noi luni mergem o sapt la Felix, la un hotel f. frumos cu piscine proprii, nou, elegant. Am optat ptr. asta ptr. ca vreau odihna, am avut un an greu, personal si profesional, vreau liniste si apa. Avem incluse 8 sedinte de masaj, 10 de sauna, acces la baza de agrement, au zis ca dimineata au ceva lectii de innot si distractie ptr. copii, asa ca am ales asta si nu Ungaria unde deja e mare aglomeratie.
Puiul meu mic si scump e f. fericit ca stie ca stau 3 sapt. cu el.
E fascinat de povestile Disney de la Adevarul, citim cate 3 intr-o seara, stie paragrafe intregi pe de rost, si absolut toate personajele din carti. E asa dulce, tare ambitios, vrea intotdeauna sa raspunda corect, daca greseste imi spune sa-l mai intreb o data sa dea raspunsul corect. Face si prostii evident, se mai agata la cearta cu copii, dar daca-i spun ca asta ma supara, rapid isi cere iertare, ma intreaba daca-s fericita si cum sa nu fiu ca mi-e atat de drag.

Mergi la inceput

Miha la ce hotel mergeti?
si lui marco ii plac cartile de la asdevarul...sa le rasfoiasca, nu sa-i fie citite.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor,
Asa mult a trecut de cand nu am mai scris, ca parca imi e si greu sa incep iarasi cu mesajele, mai ales ca nu am citit prea consistent, poate vreo 3-4 pagini si asta nu din fiecare capitol...sunt tot mereu pe fuga, acum sunt un pic mai linistita ca nu merg la scoala vara asta insa de la toamna ma va lua cu stress mare ca o sa merg la 2 clase care cumuleaza 10 credite per total... Au trecut cu bine cele 2 semestre, mi-a fost teama ca nu o sa fac fata, dar se pare ca m-am descurcat exemplar...am avut doar calificative A, si ptr. asta sunt tare fericita!
David e un scump, e tare sfatos si vorbeste de ma capiaza! Il fortam sa vorbeasca numai romaneste ptr. ca de la toamna cand va merge la gradi o sa vorbeasca numai english si o sa invete foarte repede. Ma bucur ca am reusit sa-l inscriem la o scoala Montessori buna!!! Tati e prins cu micile lui proiecte cand are timp David ii pozezeaza si uite asa s-a umplut casa de tablouri!!!
Despre mine nu mare lucru de spus, sunt inca dezamagita ca nu reusesc sa gasesc job asa cum vreau eu, si se pare ca deocamdata ce ramane in picioare sunt afacerile cu casele de batrani! Am primit o oferta de lucru la o casa de batrani ca si resident manager, e tentanta si pe langa asta pot sa merg si la scoala, desi va trebui sa ne mutam putin spre East, dar nu mai mult de 35 min. de Seattle.
Dar cea mai mare dezamagie a mea e faptul ca nu mai raman insarcinata, am zis ca mai incerc cateva luni si apoi gata ca deja m-am saturat de sex la comanda si de temperaturi si de teste de ovulatie! Alte idei nu mai am ce sa fac sa raman gravida...doctorita mi-a dat termen pana in septembrie si daca nu raman pana atunci probabil ca vrea sa ince ceva investigatii mai "interesante".
Ma bucur ca voi sunteti bine atat cat am citit din ultimele 3 pagini...
Va pup pe toate si ne bucuram ca nu ne-ati uitat!!!

Cateva din pozele de studio ale lui David, ca celelalte sunt asa de multe ca nici nu stiu ce sa aleg din ele!!!
http://www.dropshots.com/florina1

Mergi la inceput

Neatza!
haideti la o!
Eu sunt tot mai zoombie noaptea. ma trezeste piciul la 3-4 ore...dar adorm in timp ce-l alaptez. Cum am o rana naspa la sanul drept, nu-l prea pun la el, asa ca ma mulg si bea din bibe. M-a uimit de dim. ca a baut 130 ml...cand el ar trebui sa bea 80 la o masa. Nu l-am cantarit aseara, mi-e frica ca se apuca de urlat si la cat sunt de indemanatica cu el....nici baie nu i-am facut...tot de frica. Numai Clau se pricepe, il tine foarte bine pe mana lui.

Marco e tot asa, l-a trezit Clau, i-a zis ca pleaca la o intalnire, dar el a preferat sa doarma la loc. aseara a baut jumate de cutie de laptic cu cioco, de dim. nu a vrut decat apa. Sun eu imiediat la socrella sa vad cum este. sper din suflet sa nu-l oblige bunicile cu mancare, ca sa-l faca sa planga dupa Clau. Al meu le-a cantat cartile la toti, acum sa vedem cat si respecta din sfaturi.

Florina ma bucur ca ai scris. bafta in continuare la scoala si la gasirea unui job bun.
Nu te mai stresa ca nu ramai, sa vezi cum vor aparea liniutele cand nici nu te astepti. lasa ovulatia, sexul la comanda, nici nu va mai ganditi la bebe si sa vezi ca vei avea o minunata surpriza. Tin pumnii.
Super ca l-ati inscris pe david la Montessori.

As vrea sa ies cu bebu la o plimbare...dar pana ne aranjam se face ora 12 si trebuie sa pape. poate o las mai pe diseara, imediat incep caldurile.

_

Mergi la inceput