Dulceturi si papanasi ( 316 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Babylina unde e Duni??ceva poze din vacanta?

Annisia sa-ti traiasca nepotica

Aerpeju imi pare rau ca v-ati intors raciti

Rox e un adevarat Jedi...camera fetei mi-a placut mult
Noi nu mai avem de facut nici un vaccin pana la 5 ani...cate ti-au mai ramas?

Erina multumim ptr poze, delfinasul e simpatic ...pare timid...pacat ca nu-ti ati fost mai multe mamici si pitici...a facut atatia km ptr a va vedea

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Erina , credeam ca ne vom vedea in Moghioros des, dar ma bucur ca ati reusit ca gasiti un apartament pe gustul tuturor membrilor

Papanash si Vale bolnaviorilor

sant huhurezi maine la 6 drepti

sanatate pui bolnaviori, mamici(dani, Teo)

o zi buna tuturor

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

poze de la mare:
http://family.webshots.com/album/573418897NoGZKF

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

poze de la mare:

Foarte frumos ! E cumva Amiralul din Mamaia? Acolo am stat si noi anul trecut, am recunoscut piscina, ori ma insel? Cum sunt anul asta serviciile? Hotelul mie mi-a parut ok, fiind renovat, dar la restaurant erau de toata jalea. Poate s-au schimbat intre timp. Si ce mare agitata!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

poze de la mare:

Foarte frumos ! E cumva Amiralul din Mamaia? Acolo am stat si noi anul trecut, am recunoscut piscina, ori ma insel? Cum sunt anul asta serviciile? Hotelul mie mi-a parut ok, fiind renovat, dar la restaurant erau de toata jalea. Poate s-au schimbat intre timp. Si ce mare agitata!

Yannisa Milena
24.08.2007

nu, e cel de alaturi, comandorul. am avut doar mic dejun, cu restul ne-am descurcat.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Nici azi nu e prea buna. Inca nu am vesti de la tata, dar mi-e si teama sa sun. Andrei este inca imobilizat, o saptamana, apoi trebuie sa incepem exercitii cu manuta. Iar eu am, banuiesc, o infectie urinara sau o cistita. Am incercat sa ma dreg cu antiinflamatoare si antiseptice si nu merge, cred ca trec pe Nolicin ca nu pot alerga non-stop la baie. Exact ce imi lipsea.

Ali, la 2 ani jumate se repeta Infanrix, asta e singurul obligatoriu. Eu ii mai fac suplimentar Prevenar si Havrix pentru hepatita A.

Erina, foarte frumos pe langa Herastrau, o sa ai si acolo o multime de locuri frumoase sa te plimbi. pentru Daria, imi pare rau de asa patanie in parc.

Emma, ce frumos a fost la mare, vad ca ati fost tare multumiti si fericiti. Pupam baiatul scump foc!

Mara, ce gust are medicamentul ala? Zau ma intereseaza si pe mine. Eu mi-am cumparat vestitele Alli si zac acasa neluate, ca nu reusesc in asa haos sa tin o dieta adecvata.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

salutare si de la noi.
azi l-am ds pe Andrei la gradi, a fost foarte bucuros si a avut o primire foarte frumoasa, au iesit toate missele la el sa-l pupe , el alerga fericit pe-acolo, le-au pus o piscina mare in curte, dimineata incalzeau apa. am fost si i-am mai luat inca un costum de baie, ochelari si aripioare pt inot, n-am gasit colac de-ala in care sa-si bage picioarele ( la carrefour orhidea).
de la socru vestile nu-s bune, iar e cu semnul intrebarii plecarea noastra la venetia, socrii vin pt internare luni dimineata si al meu sot trebuie sa mearga cu ei.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

haideti ca ma apuc de capitol nou sa avem spor la scris.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

va invit cu drag la un nou capitol

Mergi la inceput