Dulceturi si papanasi ( 316 )
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Buna seara! Bine v-am regasit!!!
Am vazut toate pozele si am citit tot!
Pupam samuraii,vorbaretii, curajosii cu branula verde, pe Teo super eleganta la nunta, pe Annisia si frumosul ei in Moghioros!!!

Roxana, sanatate tatalui. Aio incredere ca Dumnezeu face minuni!!!
Emma,imi pare rau ca nu ne-am intilnit! Astept intilnirea viitoare!!!
Cit despre parul blond no offence taken

Eu cred ca ma sterge rau mai ales in poze. In realitate e altceva...oricum, sint cit se poate de bruneta natural...![]()
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Sa va povestesc cum m-am enervat eu astazi...
In minunatul parc in curs de amenajare dintre doua artere circulate era un baietel cu o luna mai mare impreuna cu bona. Cum a vazut-o pe Daria a inceput sa o imbratiseze dar asaaa mai agresiv...Eu tot incercam sa o atrag departe de el dar bona tot insista ca nu ii face nimic, ca asa iubeste el fetele...In fine episoadele s-au repetat... la un moment dat Daria urca pe topoganul mare, baiatul dupa ea, se tot foieste el pe acolo in timp ce bona il implora sa coboare...cica nu stia sa se dea... eu cu ochii pe ei. Iar o ombartiseaza si o pupa pe Daria apoi o puapa e pricou. Chiar ma gindeam sa nu o muste. Deodata Daria plinge. O muscase, se vedea urma de saliva pe tricou. I-a lasat aprenta la toti dintii...Bona insista ca nu, ca nu musca...i-am aratat pieptul Dariei, mai avea urme de colti si pe burta de la prima imbratisare...(aici urmeaza un emoticon extrem de furios).
Nu va spun ca bona mi-a povestit fara sa fie intrebata sau provocata in vreun fel tot din casa...Asta imi aminteste ce "exemplare" de bone care loveau copii, am vazut in Moghioros...nu va spun cum le vorbeau, copiii erau si de virsta puiutilor nostri si mai mari...)
Erina spune:
Si pentru ca tot am adus in discutie pe PM, va anunt ca intr-o saptamina jumatate ne mutam la 2 minute de parcul Herastrau. Things
I will miss: toate" artefactele" din apartament,Cora-super in materie de groceries, Plaza-unde mergeam cu Daria la bile si unde imi beam cafeaua, Mega Image pentru ca poti cumpara inghetata pina la 10 noaptea.
I will certainly not miss the long walk to Moghioros.
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika carpatino nu mi-ai mai raspuns cand incepem cu Almased? Eu am mancat ieri dimi o felie de paine cu branza, la 3.30pm am baut licoarea, iar seara am mancat o inghetata, azi noapte la 2am o felie paine cu branza si salam, rezultatul= 600g mai putin pe cantar azi dimi. Stiu ca mai intai elimini apa, dar totusi imbucurator. Insa am avut o bolboroseala in stomac ieri de la licoare.... |
Pai vad ca deja ai inceput...
Io incep cand am (adica dupa ce vii tu sa-mi aduci)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika carpatina ai vazut ca am si la sport partenera |
Am vazut..

=====================
carpatina spune:
Roxana, imi pare rau ca vestile nu sunt inca bune. Sper sa se schimbe cat mai curand! 
=====================
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui alinus_25 Povesteau prietenii nostri (si viitori cumatri) ca la Delphin, (acelasi hotel in care si-au petrecut sejurul Erina si Teodora, si daca nu ma inseala memoria, cred ca si SiBV tot acolo a fost anul trecut, poate imi confirma/infirma Annisia ), aveau un gen de restaurant outside= se preta la tzinute cu shlapi si nisip, plus loc de joaca pt copilasi care terminau mai repede pranzul. Plus blendere si alte accesorii la indemana pt pregatit masa micutzilor. |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora A-propos de hotel:in Delphin Palace,Lara a fost si Si_bv!Am innebunit eu cautand un link cu poze din urma |
So! mi-a confirmat Teodora
M-am citat ca sa vedeti ce oki si ce memorie am.
Uneori. La prostii, evident!
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Erina felicitari pt viitoarea mutare. Inteleg ca e in avantajul Dariei, si asa si trebuie.
Nasol cu intamplarea din parc.
Din pacate cu probleme de genul ne confruntam si noi, numai ca de partea cealalta a baricadei
. Teo a invatat sa muste in primavara, la 'gradinita' de cartier. 
Din pacate nu am gasit inca o solutie, si problema se cronicizeaza, desi suntem mereu la un pas in spatele lui si i-am explicat de sute de ori. Am inceput sa evitam parculetele mici cu topogane si leagane, ca acolo se nasc cel mai rapid si cele mai multe dispute.
Daca are vreo mamica vreo solutie verificata, vreu si eu pontul
Cu intarziere te felicit pt concediul reusit. Si Teodora si finii ei primesc felicitari in aceeasi masura. Se simtea in poze ca v-ati simtit confortabil cu totii si ati petrecut frumos.
In plus, va prinde tare bine blondul pe amandoua. Pe tine te mai vazusem blonda, insa pe Teodora nu.
pt dame!
Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
alinus_25 spune:
Roxana drum bun si mobilizare maxima. Tatal tau are nevoie de tonusul tau cel mai bun. Sper sa-i poti transmite vitalitatea ta si bunadispozitie pt a se putea autosugestiona. Sanatate multa!

Alina
30+
Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Teo la mare
Roxali spune:
Cu intarziere La multi ani samurai smecherasi!
Am vazut pozele au crescut f mult
Bee
ma bucur ca iti mai faci timp si ptr noi
Dani baga naturiste
Maruntescu chiar crezi in diete din astea...nu cred ca e cazul la tine.
Misto rameul(aramiul) tare il ador am fsot si eu asa, dar tare greu se intretine...irlandezo
Alice sarcina usoara si sa fie asa cum va doriti
Alinush ai mei sant italieni, ce doctor de familie??
Vali eram in week end nu vacanta
...in vacanta vin
in Ro
Andreea sper ca a fost ok
Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze