Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 16
shtephy spune:
DN 29.05.1979
UM 28.02.2009
DPN 05.12.2009
Va multumim daca ne primiti in clubul mamicilor de fulgusori(asta si daca imi vor fi observate mesajele) 
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&
18+
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Ionela, daca mai faci botic, ti-l trimit pe al meu care poate sta cu mine 2 zile la 2, 3 luni o data, si mi-l trimiti pe al tau care poate sta 7 saptamani, ok? Ca sa nu zic ca al meu mai face si mutre ca e lasat singur, in loc sa ma sustine moral. Sa vezi atunci cum ai aprecia 7 saptamani cu al tau. Hai, capul sus, trecem peste asta, mai avem cateva luni si ne vor sta bebeii alaturi. 18 + |
ANDREEEA si IONELAMARIA, ca sa va vina inima la loc si sa vedeti ca altii sunt si mai rau ca voi, la mine nu vine nimeni, nu astept pe nimeni nici la o luna nici la doua nicicand.... Bebica sa traiasca!
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika in alta ordine de idei, multumesc floricik pt. felicitari. zodie de foc - ti-am trimis parola, in caz ca n-ai primit-o de la altcineva intre timp. sunt putin suparata. pentru ca zilele astea cui i-am mai spus ca bebe e fetita aproape toti au reactionat destul de ciudat. in primul rand ca mai toti se asteptau sa fie baiat, cand le ziceam "ghici ce e bebe" ziceau baiat... sotul ar fi vrut si el baiat si cand doctorita ne-a zis ca e fetita, el cica "nu-i nimic" ![]() RAMONIKA, nu te intrista, asa fetita cum e ea sa vezi tu ce o vor iubi toti cand vine pe lume si cum or sa o rasfete mai ales taticul care se va transforma intr-o adevarata fiara protectoare. Te pup mama ar fi vrut si ea baiat. ![]() bunica sotului cand a auzit de fata cica: "lasa mama ca e buna si o fata..." un prieten cica: "nu-i misto fata, ca e greu cu ea" cumnatu-meu cica: "lasa draga (ii zice prietenei lui) ca facem noi un baiat pt. familie"... ![]() Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor![]() |
Saptamana 15+
ady@p spune:
Buna!!!
Sunt o viitoare mamica in 17 saptamani. Am si eu o problema, atunci cand merg mai mult pe jos sau stau mai mult in picioare am o scurgere vaginala albicioasa. E normal? Se mai confrunta cineva cu asa ceva?
O ZI EXCELENTA LA TOATE BURTICILE!!!
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui Pirelia Neata tuturor si o saptamana cat mai usoara, cu evenimente placute. Bebelul meu misca in fiecare dimineata. Tot week-end-ul am fost in vizite. Si am gasit nasii pentru bebelul nostru. Este vorba de sora iubitului meu si sotul acesteia. Ei, din pacate, incearca de multi ani sa faca un copil, dar se pare ca au ceva probleme de fertilitate, atat el cat si ea. M-a induiosat povestea lor asa ca m-am gadit ca le-ar face bine sa fie macar nasi. Viitoare mamica in culmea fericirii 16+ (18+) |
Draguta mea, vad ca tu esti in 16 saptamani si bebele tau misa deja, eu tocmai intru in saptamana 16 zi nimic

Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui busymummy Scuze, fetelor, ca n-am mai apucat sa intru de multisor... Am fost in concediu :). Oricum, m-am intors cu vesti mari de tot!!!! Schimb semnatura, dar nu numai la saptamani. Vladut Stefan e de fapt Anastasia Daria!!!!! Ma treceti si pe mine cu noutatile in listuta? 18+ si mami de Anastasia Daria si Andi- 4 ani. |
Bine ai revenit busymummy, asta chiar ca e o veste surprinzatoare. Sa iti traiasca Anastasia Daria si sa creasca mare mare.
Saptamana 15+
shtephy spune:
Despre noi...am o sarcina ok,as zice usoara pana acum si asa sper sa ramana pana la termen. Bine ,zic usoara cand reusesc sa trec peste oboseala cauzata de alergaturile dupa Stefania.
M-au indignat reactiile apropiatilor Ramonikai...si eu tot asa am patit.La Stefi toti ne urau sa avem un baietel iar pentru noi nu conta sexul ,vroiam doar sa fie un bebe sanatos...stiam ce inseamna sa renunti la un bebe din cauza malformatiilor. Acum e si mai rau...daca avem fetita trebuie sa facem baietel de data asta. Asta parca ma face sa imi doresc in adancul sufletului tot fetita,desi tot ce vreau e sa fie ok bebe. Nu stiu ce importanta are sexul copilului pentru neamuri,daca pentru noi nu are. Sa-si faca singuri ce vor.
Va pupam si sper sa scap repede de moderare.
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&
18+
lacramioara2 spune:
| citat din mesajul lui myrella_21 Buna ziua dragi mamici....va pup si vreau sa va spun ca pentru moment ...nu stiu pentru cat timp am revenit la servici, sunt binisor iar bebelusul este ok tot baiat este nu s-a schimbat nimic si suntem bine avem 370 de grame si ne dezvoltam corect. ![]() ![]() 19+poze ![]() |
La multi multi ani fericiti, tie si intregii tale familii
Saptamana 15+
lacramioara2 spune:
Dragi mamici, vin cu niste vesti bune si altele mai putin bune.
Cel mai important lucru este ca TT a iesit foarte bine zice domnul Doctor motiv pentru care i-am spus ca il iubesc 

.
Vestea mai putin buna e ca de o saptamana am niste dureri cam ca la ciclu asa si doctorul crede ca am facut infectie urinara (o sa vad cand imi vine sumarul si urocultura). Stiu ca astea se trateaza doar cu antibiotic ceea ce ma cam sperie.
Imi amintesc ceva discutii pe forum legate de infectia urinara, nu am bagat prea mult de seama atunci, imi puteti spune care ati trecut prin asta si cum o tratati?
Multumesc mult si va pup cu drag
Saptamana 15+
simona9999 spune:
Bravo Lacramioara , felicitari pentru TT
si pentru infectie urinara, da , nu poti stii, pana nu vin rezultatele.... poate nu e nimic....
Pup
sanatate multa
21+ 

si pisicile
Anastasia Daria si