Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (54)
Raspunsuri - Pagina 15
miany75 spune:
Gata..am terminat cititul..
Mryella -La Multi ani,cu intarziere..multa sanatate tie si lui bebe!
Ionela felicitari pentru aniversare ,sa va dea Dd cat mai multi ani fericiti impreuna si un copil minunat!
Roxyaly -multumim pt carte!
Ramonika- da-le incolo de comentarii rautacioase..important e ceea ce va doriti voi..
miany
22+
DAVID ANDREI
shtephy spune:
Buna fetelor!
Este loc si pentru a 105-a mamica?
ramona,mami de Stefania(20.11.2006)&
18+
ionelamaria spune:
Raluci b - eu folosesc no0-spa 40mg... si mi-a fost suficient.... dar nu am avut probleme in general
Miany... multumesc pt urari
Va multumesc inca o data tuturor pentru sustinere
Sunteti toate niste dragute. Sa fiti iubite si sa aveti copii sanatosi... sa va bucurati de ei pana la batranete

18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
myrella_21 spune:
Buna ziua dragi mamici....va pup si vreau sa va spun ca pentru moment ...nu stiu pentru cat timp am revenit la servici, sunt binisor iar bebelusul este ok
tot baiat este nu s-a schimbat nimic si suntem bine avem 370 de grame si ne dezvoltam corect.

19+
poze 
simona9999 spune:
Katyuscha21, mare gospodina mai esti, multumim pt retete mai schimbam si noi meniurile...
tinonino81iti tinem pumnii pt licenta, multa bafta
ionelamariaMulti Ani Fericiti ! impreuna. Si un bb care sa va umple casa si inima numai cu bucurii !

Super carutzul Camy, si pretul mi se pare super !!! te pricepi la cumparaturi
raluci_b poate ai racit???
eu azi vreau sa ma duc cu rezultatele part de la amnio la doc sa vedem ce zice, si sa o mai intreb pe dna doc, o data mi-a dat ovule macmirol, si scrie in prospect ca nu sunt recomandate in sarcina si alaptare? Oare altceva nu avea sa imi dea pt ciuperca mea???? Offff sunt plina de toate cele dar Dumnezeu o sa ne ajute sa trecem peste toate? Voi ati mai primit careva tratam cu ovule? Scria ca nu sunt recomandate?
Ramonika asa zici ca nu se bucura pt ca e fata??? Vai ce oameni cum sa nu te bucuri de o asa minune??? Da ce au fetele, de baietii par asa mult mai grozavi? pierderea lor, bucuria in minus, dara daca parintii stiu sa aprecieze, restul mai putin conteaza. bb va fi iubit si asta conteaza cel mai mult, iubirea parintilor...
Raluci[/red] --multa sanatate, Doamne ajuta sa fie bine. de obicei iau de 40-45 , dupa amnio am luat de 80 la recomandare...
21+ 
simona9999 spune:
Vad ca tot nu mi s-a activat PM-ul....nu stiu ce are
Va doresc fetele o sapt usoara, sa bem sucuri si sa mancam inghetata pt viitoarele saptamani
Pup
21+ 
myrella_21 spune:
si mai vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune cu ocazia zilei mele de nastere....

19+
poze 
mihamora spune:
Bussymummy - felicitari pentru caruciorul roz.
rgagapie- si mie mi-e somn tot timpul
Raluci b - hai ca o sa fie bine, nu te stresa f rau
Nospa de 45.
Roxialy - multumim pt carte.
Myrella - la multi ani 
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
many_bani spune:
Multumesc si eu Ionelei ptr. parola la contul comun
si Alinei ptr. carte

Pe folia mea de no-spa scrie ca este de 40 mg.
O zi placuta

21 + 
ady@p spune:
buna!!! sunt o viitoare mamica, in 16 saptamani.
am cateodata o scurgere vaginala albicioasa (atunci cand merg pe jos mai mult). e vreo problema , e normal? se mi confrunta cineva cu asa ceva?