Cererea de intrare in concediu de creshtere copil

Cererea de intrare in concediu de creshtere copil | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Buna!
Zilele trecute mi-am facut cererea de intrare in concediu crestere copil, in care am specificat data la care ma intorc la serviciu, adica peste trei luni!Shefa de personal mi-a spus sa o refac ca nu este bine si trebuie sa o fac pe cel putzin 1 an (asha cer cei de la asistenta sociala!?)!Intrebarea mea ...pot sa revin peste 3 luni daca cererea este facuta pt 1 an?

ppv 31+ shi Sara Ioana (7 octombrie 2004)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu se face nici o cerere. Se face o adresa in care se specifica faptul ca incepand cu data de.... vei beneficia de drepturile conferite de lege.
Prin lege poti sa stai 1 zi 1 luna 9 luni..... dar maxim pana implineste copilul 2 ani. Repet este o adresa nu o cerere nu trebuie aprobata sau justificata....

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Nu se face nici o cerere. Se face o adresa in care se specifica faptul ca incepand cu data de.... vei beneficia de drepturile conferite de lege.
Prin lege poti sa stai 1 zi 1 luna 9 luni..... dar maxim pana implineste copilul 2 ani. Repet este o adresa nu o cerere nu trebuie aprobata sau justificata....

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Multzumesc de raspuns!Adresa ce se face la mine la serviciu arata cam asha:
"Dle director,
Subsemnata...., salariata la...., va rog a-mi aproba concediul de creshtere copil incepand cu data de ....pana la data de...!"
Eu incep acest concediu din 8 iulie... pana la data de 30 septembrie 2009,urmand ca de la 1 octombrie sa ma intorc la serviciu!Dar nu e bine...,trebuie sa trec perioada de la 8 iulie 2009 pana la data de 4 martie 2010, data la care se implineshte un an de la nashtere copilului!In toata aceasta perioada contractul de munca imi este suspendat, conform legii!
Intrebarea era ....daca eu am adresa facuta cu aceasta perioada, pot sa ma intorc in octombrie la serviciu?

ppv Sara Ioana (7 octombrie 2004) si Rares Constantin (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Acum iti spun ca nu trebuie aprobata acum scrii va rog sa aprobati....

Subsemnata X angajata in cadrul.... prin prezenta a informez ca incepand cu data de voi beneficia de indemnizatia privind cresterea copilului minor in conformitate cu prevederile legale in acest sens.
Prezenta a fost intocmita azi in doua exemplare originale.
..............

Cam asa

Poti sa revii la orice data cu o adresa similara prin care informezi ca revii din CIC incepand cu data de......

Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Acum iti spun ca nu trebuie aprobata acum scrii va rog sa aprobati....

Subsemnata X angajata in cadrul.... prin prezenta a informez ca incepand cu data de voi beneficia de indemnizatia privind cresterea copilului minor in conformitate cu prevederile legale in acest sens.
Prezenta a fost intocmita azi in doua exemplare originale.
..............

Cam asa

Poti sa revii la orice data cu o adresa similara prin care informezi ca revii din CIC incepand cu data de......

Pagina legislativa

Multumesc mult!

ppv cu Sara Ioana (7 octombrie 2004) shi Rares Constantin (4 martie 2009)

Mergi la inceput