salvati un sufletel...

salvati un sufletel... | Autor: livya

Link direct la acest mesaj

Om bun, noi fiind micutzi, nu am dori sa te santajam emotional, insa adevarul trist e ca tu ai ramas singura noastra sansa de supravietuire. Suntem 9 catzelushi grasuni, frumosi foc si singuri pe lume. Am fost gasiti de un baiat milos intr-o balta pe o ploaie infernala, uzi si fara ochi in noaptea friguroasa si plina de pericole. Ne-am fi gasit cu siguranta un sfarsit oribil daca el nu ne-ar fi luat acasa unde, impotriva sfaturilor intregii familii, ne-a hranit cu biberon si lapte special la fiecare cateva ore, ziua si in miez de noapte, a spalat dupa noi si ne-a adapostit intr-un lighenash. Mai apoi, am primit chiar si o mama-surogat eroina, o catzelusha care a venit tocmai din Dragomiresti pana in centrul Bucurestiului ca sa ne alapteze, chiar daca mai hranise deja 3 serii de pui si nu ne-a putut ajuta decat cu cateva picaturi de lapte. Acum suntem cazati (in secret) in uscatoria de la ultimul etaj al blocului, cu tot cu catzelusha noastra adoptiva, si crestem pe zi ce trece, facandu-ne tot mai frumosi. Din pacate devenim din ce in ce mai grasi si mai galagiosi, riscand sa fim descoperiti (atat noi, cat si salvatorul nostru) de vecinii haini si reclamagii. Stapanul nostru va pleca in concediu in curand (pe 7 iulie) si, daca nu ne adopti, vom muri cu siguranta! Fie-ti mila de noi, om bun, si ia-ne acasa! Ar fi pacat de norocul pe care l-am avut pana acum sa ne lasi sa ne stingem asa... Suntem 8 fetite si 1 baiat, culori alb, negru si crem; suntem cuminti si nepretentiosi – nu vrem altceva pe lume decat o farfurioara cu terci, un patutz ferit de frig si putina dragoste. Promitem ca nu vei regreta: o sa-ti oferim in schimb toata inima noastra de catzelushi neajutorati! Te asteptam, te rugam nu ignora mesajul nostru disperat. Cu drag, 9 catzelushi al caror noroc speram sa nu se incheie aici...

Daca iti e mila de noi catusi de putin si daca ne poti iubi un pic, suna la telefonul 0722 139 181 sau 0771 673 706 sau scrie-ne pe e-mail la adresa dominic_negrici@yahoo.co.uk si iti vom povesti, cu lumina ochisorilor nostri, cat de usor este sa faci un gest minunat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

SA DAI N ANUNTURI PE SITE-URI CU ANIMALUTE!
SUCCES:)
i-as luat pe toti...stau la bloc, am catel, pisica, 5 pisici la bloc, 5 pui de donat, 2 acvarii, copil mic, sot nervos:)...

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi

http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

BUNA!am dat si aici caci e urgent...dar scuzati ...

Mergi la inceput