*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La multi ani, Amalia, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai toata viata! Te pup cu drag !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Diana ai nostri mai au in comun initiala si faptul ca amandurora li s-a depistat la nastere suflul ala la inimioara, ce ii deosebeste e ca unul are par muuuult si frumos si negru iar celalalt inca asteapta aparitia pletei blonde

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Oceanborn noi plecam in 9 iulie la Bergamo cu avionul iar in 11 ajungem la mare la Lido Adriano cu masina de unde plecam in 18 dimineata cu avionul spre Cluj ..sper ca ai inteles ceva , deci se pare ca noi suntem in Italia cand plecati voi spre Romania , aveti cumva drum prin Ravena ??!
Cameliam foloseste fara frica batista sugarului ca nu pateste nimic din contra o ajuti sa respire bine si sa nu se inece .Noua ne-a fost de real folos la 4 luni cand a fost racita cobza , i-l puneam si de 7 ori pe zi , chiar nu-mi imaginez ce as fi facut fara aparat asa multi muci avea !

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Criss e departe de mine, cred ca-s cam vreo 400km, as vrea eu sa am drum, m-as duce la mirabilandia in parcul de distractii

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Nu mai ziceti nimic de intalnirea de maine? Eu vin sigur, insa s-ar putea sa ajung pe la zece si jumatate, avand in vedere ca imi trebuie o ora sa ies din casa si o ora, probabil, pe drum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

am si eu o intrebare total offtopic: stiti daca pot cumpara de undeva coliva gata facuta?Sa nu-mi ziceti sa ma apuc de facut, ca nu sunt capabila.Aveam o prietena care-mi facea, dar acum e in vacanta, asa ca sunt in pom.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani, Amalia, si TOT ce vrei, al tau sa fie! Sanatate, Implinire si Iubire alaturi de cei dragi!

Cameliam, noi o folosim de la 3 saptamani. A fost tragic cand am uitat-o acasa in minivacantze, am tras noi cum am putut, cu gura, am descoperit ca se poate si cu paiul , acum e prima de verificat daca e pusa cand plecam.

Ralukutza, bun venit! E de prisos sa mai zic si eu ce-au zis fetele, maaaaare e gradina lui Dzeu cu.... pediatri.

Azi am gasit biscuiti po****ri. Am rugat-o pe vanzatoare sa ridice cutia sa ne uitam la eticheta ce contin , desi nu se simte la gust, au zahar. De astia le dati bebeilor? Aici am citit? Ca ma lasa si pe mine neuronu... eu mi-am varsat pe laptop apa, respectiv cafea, la distanta de doua zile, dar se pare ca inca merge, cu exceptia a doua taste de la care o sa fac bataturi

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Mamiseli, nici eu nu-i dau apa dupa masa, ca mi-o vomita urgent Eu ii dau apa intre mese si atunci o bea cu placere.
Sincer nici eu nu beau apa dupa ce mananc...
In schimb Rebeca si sotul au paharul cu apa in fata in timp ce mananca si imediat dupa masa beau apa

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Ca vroiam sa va intreb, de ce dati apa la bebei asa de repede dupa masa? Eu o las pe Mirunica macar jumatate de ora apoi bea cu pofta un biberon de 130ml. Si nu da afara deloc.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Nu-ti fa probleme ca nu-i aspiri creierii Eu am folosit-o la bebe de la 3 saptamani si de atunci de fiecare data cand a fost mucoasa. Cat a fost mica o accepta foarte usor, pe masura ce a crescut insa se cam lasa cu urlete Insa prefer urlete decat muci care sa stationeze in nas. O mai pacalim, tati se joaca cu ea, Rebeca se prosteste in fata ei si mami aspira repede mucii

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buuun, si acum o intrebare: am luat batista bebelusului, da' io n-am curajul s-o folosesc, am senzatia ca-i aspir creierii fetei cu ea. Ziceti-mi ca nu-i asa, va rog. Ati folosit-o pana acum?

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Azi i-am servit prima data ficatel de pui si i-a placut L-am fiert in putina apa cu o lingura de ulei de masline in care am adaugat sare, o frunza de dafin si o mana de legume dezhidratate. Asa il fac si pentru Rebeca, doar ca ea nu se da in vant dupa ficat de pui. Pentru Caterina l-am dat pe razatoarea mica si l-am amestecat cu piureul de cartof cu brocoli. Succes total
Iar ca desert a servit vreo 2-3 linguri de mamaliga cu branza si smantana ca prea manca sora-sa cu pofta

Mergi la inceput