*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Da, chiar asa... fix la asta ma gandeam si eu dupa ce am postat mesajul anterior . Tarcul nostru arata ca un patut pliabil, doar daca n-au luat bunicii din ala patrat... Daca e dreptunghiular se poate pune saltea normala daca nu are deja si sa doarma copilul acolo.

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11
Oceanborn, nu puteti folosi tarcul pe post de pat? Parca si tarcul se strange.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Camelia,mersi ! sotul e din cj,domiciliul il am si eu in cj ,am terminat faculta tot acolo,dar eu mi-s de-a lui Criss, din hd. si mai intai mergem in cj apoi la ai mei, de asta ma intereseaza. Anul trecut la inceputul sarcinii am fost si stiu ca fusesem in Polus..dar dupa chestii de bebei nu ne-am uitat era prea repede.. si in plus, de cand nu mai sunt in tara , clujul e alt oras f schimbat

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Ok, in urma discutiilor de ieri am intrebat pediatrul de ce antibiotic. Si m-a lamurit, e ok, sunt de acord cu ea si impacata ca asta e solutia cea mai buna in cazul de fata. Multumesc mult ca mi-ati impartasit parerile voastre, nu e vorba ca nu tin cont de ele, doar ca situatia e de asa natura incat nu pot ignora parerea medicului nostru.

Buuun, si acum o intrebare: am luat batista bebelusului, da' io n-am curajul s-o folosesc, am senzatia ca-i aspir creierii fetei cu ea. Ziceti-mi ca nu-i asa, va rog. Ati folosit-o pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
AMALIA LA MULTI ANI! sa fi sanatoasa si iubita, sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de minunata ta familie

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">remember
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 poze
"Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans.
Alexandru Macedonski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ms de idei!Aici avem tarc patrat, thomas nu serveste, cum il pun cum urla, prefera sa stea in patut, poate pt ca acolo se poate catara in liniste , sau bineinteles pe jos unde studiaza ..... trebuie sa-i intreb, la asta nu m-am gandit nici eu, in perioada asta sunt aeriana rau...ieri am aruncat la gunoi trusa de unghii, tot ieri am fost sa imi iau aparat de tantari pt ca in urma cu vreo 2 sapt le-am aruncat amandoua la gunoi...ne-om intoarce din ro cu bateriile incarcate si posibil cu o bunica dupa noi daca vad ca nu mai pot.. am tot refuzat ajutorul lor dar e greu..

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

AMALIA!!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Buuun, si acum o intrebare: am luat batista bebelusului, da' io n-am curajul s-o folosesc, am senzatia ca-i aspir creierii fetei cu ea. Ziceti-mi ca nu-i asa, va rog. Ati folosit-o pana acum?

Batista bebelusului cea mai atre inventie pt bebei. Foloseste-o cu incredere. Pune ser fiziologic in nasul copilului sa se inmoaie bine mucii iar aspiratorul sa fie la turatie minima. daca tot n-ai incredere, baga la tine in nas sa vezi cum e (tata lu Miruna stie!!!)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza

Plss ajutati-ma.Voi ce credeti...chiar ar trebui sa o fortez?...chiar este asa de slaba?nu ar trebui sa o las sa manance cat poate ea?
Mentionez ca i-am facut si hemoleucograma si este perfect sanatoasa...si Ca si Fe de toate are.
Orice sfat sau idee este binevenita.Va multumesc din suflet de pa acum pentru ajutor

Sfatul meu sincer e sa schimbi pediatra ca pare cam dusa cu sorcova. Multe mamici ar vrea sa le manance copii cum mananca fetita ta iar partea cu fortatul nu are nici un rost. Plus ca te-a sfatuit foarte rau in legatura cu alaptarea. Multi copii au momente cand refuza sanul din diverse motive (Miruna mea a avut un episod de vreo 2 saptamani cand refuza sanul si nu vroia sa manance dar incet incet si-a revenit). Ce sa-ti mai spun decat sa iti acorzi mai multa incredere si sa faci ce iti spune instinctul tau de mamica si sa lasi desteptele care cica au facut o facultate de medicina. Te pup si poate scrii mai des.

Pozele mele

Mirunica

Tare mult mi-a placut faza cu facultatea de medicina! m-am regasit complet...asa i-am zis si eu socrelei o data! ca ce doctora are copii? in carti scrie una, in realitate e alta...tre sa fac ce zice instinctul meu si ce cred eu ca e mai bine pentru copil....ca sa si pe mine la 3 luni doctora mi-a zis sa ii dau suc de portocale pentru constipatie, si cand am vazut ce incantata e fi-mea a fost singira data cand a papat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Ok, in urma discutiilor de ieri am intrebat pediatrul de ce antibiotic. Si m-a lamurit, e ok, sunt de acord cu ea si impacata ca asta e solutia cea mai buna in cazul de fata. Multumesc mult ca mi-ati impartasit parerile voastre, nu e vorba ca nu tin cont de ele, doar ca situatia e de asa natura incat nu pot ignora parerea medicului nostru.

mie imi zici de senzatia cu batista bebelusului? nu voiam sa o folosesc deloc, la candul ca ii ies creierii pe acolo...DAR E SUPER OK! are doua capete...cand am cumparat/o intai am folosit-o pe mine....acum deja cand e necesar o folosim cu mare drag...Sara nu zice nimica, se sperie mai mult cand ii pun ser fiziologic in nas, dar in rest e super ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Citat:
Diana ati incercat lubenita? la noi a fost un esec total, cred ca a fost singurul fruct..aliment pe care l-a scuipat..nu-i nimic, mai incercam ..

La noi refluxul a fost unul sever.. in primele 3 luni luase in greutate cate 1 kg, ajunsese la 6,5kg, acum avem aproape 7 luni si sapt trec avea 7,7kg , in ultimele luni a luat foarte putin, mai bine zis la 4 luni si 5 luni...acum ia din nou binisor.. la inceput dadea afara aproape tot, tocmai de aia ne-a dat pedi si un gel pe care sa i-l dau inainte sa suga...avea acelasi continut ca si laptele praf cu r, asta ca sa nu renuntam la alaptat...daca ar fi continuat sa dea afara la fel de mult ar fi trebuit sa-l intarc, dar a dat afara din ce in ce mai putin... s-a manifestat prin refuzul sanului, manca putin, dormea foarte putin si plangea foarte mult, era cu mana in gura(in gat) in continuu de am crezut ca-i iasa dintii.. urat refluxul asta....Thomas nu mai da afara aproape deloc, zic aproape pt ca ieri a baut mai multa apa decat de obi si a dat putin afara..

Oceanborn, este fix, fx, fix ca la noi! Parca vorbesti de Tudor aici, nu de Thomas.

Ralucutzza
, bine ai venit! Pediatra aia e o tampita, schimb-o repede, asa cum ti-au zis si fetele. Nu te gandi nici o secunda ca ai copil slab (si al meu are vreo 7.600 si asta de o saptamana, ca batea pasul pe loc la 7.200/7.400 de la cinci luni). Nu te gandi ca mananca putin ca nu e asa, eu zic ca papa foarte, foarte bine. Al meu are mese de 120, maxim 140, indiferent ce e. Lapte mai baga uneori 150/170, dar nu mai mult. Deci, ai un copilas super ok!

Batista bebelusului e cea mai tare chestie bebeluseasca , vorba lui Mamiseli. Eu o iau cu mine si cand plec in vacanta, am si folosit-o o data la munte. In caz de urgenta, poti trage si cu gura, daca nu ai aspirator. Mai esti una de la Merimer, speciala pt. gura, e mult mai micuta decat asta clasica, insa trage super bine! Nu-ti fie frica, ea are si un reductor, nu ai cum sa-i scoti creierii !

Mergi la inceput