*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Care sunteti prin zona, uitati-va pe B1 Tv, la emisiunea Lianei Stanciu, e interesant. Vorbeste un dr. acum despre cum se formeaza tesuturile adipoase in primii doi ani de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bai ce ma ofticati, 44-45 de kilograme, sigur e cantarul bun ?
Diana, m-am uitat si am aflat ca ouale cele mai bune sunt marcate cu 001. Acum e cu noxe si radiatii.

Andy, am inceput dintr-o data cu morcov, telina, pastarnac si cartof iar treptat am introdus carnea de pui, dovlecel, brocoli, gulie iar la fructe mar, para, caisa, piersica, pepene galben. Doar marul ce ii place, pe celelalte mai mult le-a gustat. Asa de gust i-am dat cirese dar nu vrea deloc, visine nici atat, sunt convinsa. Si zilele trecute i-am dat branzica marunta, am pus pe foc niste lapte prins deci nu se numeste branzica calcica. Azi i-am dat prima data rosie asa ca o las 2-3 zile si dupa aceea ii fac o mancarica de fasole verde.
Ii mai dau si a treia masa cereale, la inceputi-am dat orez dar a mancat si unamestec de 7 cereale, adica le-am cam bifat pe toate si chiar ii plac.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

azi sunt toata ziua offtopic, dar mi s-a acrit de vremea asta.M-am saturat de ploile din fiecare seara, macar sa ploua dupa ora 9, sa ne facem si noi plimbare de seara in liniste.Bleah

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Fetelor daca mai slbiti o sa deveniti stafii! vorbeste invidia din mine, ca am 56 de kg!
cat despre oua, si oacra mea are o fixatie sa mancam numai oua de la tara, ca cica a auzit ea ca trebuie sa fie de la o gaina atletica, care alearga prin curte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ea vrea apa in timpul mesei, la 15-20 de lingurite mici baga si cateva inghitituri bune de apa.

Noi adunam 15-20 lingurite in 2 mese.

Ralukutzza, bine ai venit! Ioana mea avea la 7 luni 7200 si 68 cm si nu era slaba, nici grasuta, evident, dar cu ceva suncute pe ea. Relaxeaza-te, fetita e absolut normala si mananca minunat...noi rar ajungem la 50ml/masa...asta e, n-o fortez, mai bine 50 ml in burtica decat sa vomite sau sa urasca momentul mesei.

Diana, te inteleg cu o ora pt pregatiri, eu vin cu amandoi, ma voi trezi devreme si plec la 9 sau asa-mi propun, vad eu cand ajung. De obicei sunt punctuala, urasc sa intarzii undeva, dar cu mici teroristi, totul e imprevizibil.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Amelia!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Isaelena, ma faci sa rad cu gaina atletica. Poate fac si eu rost de una s-o alerg prin balcon.

Andy, noi cam de-o luna jumate cu dive. Insa nu stam grozav. Am stat, ca manca 3 mese pe zi, de toate. Dar de-un timp, cam greu legumele. Si de vreo doua zile doar masa de dimineata, fructe cu cereale, mai exista. Si apa nu vrea neam. Cumva, din greseala, poate bea 50 de ml pe zi. In rest tz cat cuprinde. Nici nu mai stiu pe ce sa dau vina, pe dinti, pe caldura, pe faptul ca si-a mai scos un somn de dupa-masa si e maraila spre seara de nu mai poate, habar n-am. Dar speram la zile mai bune.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Isaelena, soacra-ta stie ce stie in legatura cu gaina atletica.
aici sunt clasificate asa, si-n functie de asta e si pretul:

-bio
-crescute in aer liber
-crescatorie
-cotet.

codul despre care zicea Otilia e ,cred, codul oualor facute de gaini crescute in aer liber
Pai tu compari gaina atleta cu una stresata din cotet?
Edit: de curiozitate m-am uitat si da, codurile sunt 0,1,2,3 pt ordinea in care trecusem clasamentul, e o chestie generala in ue

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Amalia

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici dulci mamicutele mele dragi!
Va multumesc din suflet la toate pentru urari: Olivia, Julia16, Z_IULIA, Lauramiron, Malinas, Isaelena, Flowers, Bravegirl, Otilia. Criss703, Elilov, Mamiseli, Diana21, Anca_27, Andy08, Bertha, Anes
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si voua si alor vostrii si sa vi se intoarca urarile de bine inzecit!

Cu scuzele de rigoare, urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI si toate cele bune pentru dragele noastre: Simona73 si Fluturasha

poze cu minunile mele

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput