*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (61)*
Raspunsuri - Pagina 10
lauramiron spune:
Diana, nu vreau sa par bagacioasa, insa retin ca fetele vorbeau de intalnire luni, 6 iulie si nu maine!!?? Mai bine intrebi decat sa te duci maine degeaba...
Citat: |
citat din mesajul lui diana21 Nu mai ziceti nimic de intalnirea de maine? Eu vin sigur, insa s-ar putea sa ajung pe la zece si jumatate, avand in vedere ca imi trebuie o ora sa ies din casa si o ora, probabil, pe drum ! Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004) si a bebelushului Tudorel (27.10.2008) Dialoguri strumfesti |
Ralukutzza spune:
Fetelor va multumesc tuturor de sfaturi si de idei..ce sa mai sunteti toate pe aceiasi lungime de unda....acum sunt mai ok cand am vazut ca existe si alti bebei cu aceiasi greutate ca si Bianca si nu au nici o problema si sunt sanatosi si mai ales ca din cate spuneti voi se dovedeste ca mananca chiar bine.
Oricum astazi am dat rateu la fructele de dimineata, doar 100 gr dar la pranz i-am amestecat pireutul de legume cu 2 lingurite de iaurt...succes deplin...a mancat tot si chiar fara maraitul ei obisnuit...a marait doar la ultimele 2 lingurite.
Cat despre batista bebelusului eu am folosit-o la Bianca inca de la 3 saptamani...si noi la inceput am avut senzatia ca o sa o aspiram cu totul si am zis ca NU si NU, noi nu o folosim.Insa dupa o zi in care nu mi-a dormit de la 5 dim la 8 seara decat vro 2 ore adunat...in reprize de 10 min am apelat la batista minune.De atunci nu am mai avut nici o problema...deci folositi-o cu incredere.
Va pupacim pe toate si multumim
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui malinas am si eu o intrebare total offtopic: stiti daca pot cumpara de undeva coliva gata facuta?Sa nu-mi ziceti sa ma apuc de facut, ca nu sunt capabila.Aveam o prietena care-mi facea, dar acum e in vacanta, asa ca sunt in pom. Un gand bun pt Ginye si Stefanut . _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze Povestea povestilor La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr. |
la cofetarie sau patiserie.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
malinas spune:
citat din mesajul lui lauramiron Azi i-am servit prima data ficatel de pui si i-a placut L-am fiert in putina apa cu o lingura de ulei de masline in care am adaugat sare, o frunza de dafin si o mana de legume dezhidratate. Asa il fac si pentru Rebeca, doar ca ea nu se da in vant dupa ficat de pui. Pentru Caterina l-am dat pe razatoarea mica si l-am amestecat cu piureul de cartof cu brocoli. Succes total Iar ca desert a servit vreo 2-3 linguri de mamaliga cu branza si smantana ca prea manca sora-sa cu pofta Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005) http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
si eu i-am facut azi prima data lui David ficatel de pui.Eu l-am fiert in lapte cu putin ulei de masline, l-am mixat si l-am amestecat cu diverse legume pasate.Succes total.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
Otiliav spune:
Gata si pranzul nostru. De ceva vreme cam asa ii place, sa aibe un somnic dupa masa de dimineata si cam la 1 ora dupa trezire vrea sa pape de pranz. Am facut o ciorbita de pui cu legume, am pus si rosie si i-a placut piticei, in 10 minute a dat gata cam 120 de ml. Ea vrea apa in timpul mesei, la 15-20 de lingurite mici baga si cateva inghitituri bune de apa.
Criss, ce chestie, eu am ales sa nu merg la Bergamo acum 1 luna, am preferat sa stau acasa sa alaptez pitica. Si daca mergeam cred ca eram tare caraghioasa la teambuilding, la 3-4 ore stop joc pentru pauza de muls . Pe undeva imi pare rau dar asta-i viata.
Diana, si eu m-am pacalit, imi faceam probleme ca-i Duminica si nu mi se mai usuca rufele. Ei, altele-s grijile noastre acum.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
malinas spune:
citat din mesajul lui mamiseli_11 la cofetarie sau patiserie. |
multam.Asa am auzit si eu, doar ca nu stiu nici una care chiar sa presteze.Merci, mai dau sfoara in tara.
Un gand bun pt Ginye si Stefanut .
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
La 6 luni si 10 zile masuram 68 de cm si cantaream 8100 gr.
cameliam spune:
Hai c-am incercat si eu batista bebelusului pe mine. Ce, numa' tata Mirunei sa stie cum e?! Creierii mi-au ramas la locul lor in hibernare, deci cred ca e ok si pentru pitica. Am pus capetele la sterilizat si cand se trezeste din somn le incercam, sa vedem. Sper numai sa nu se sperie de aspirator...
Multumesc de raspunsuri la toata lumea .
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
Andy08 spune:
Salutare!
La multi ani cu multa sanatate pt. Diana21 (cu maaare intarziere ) si Amalia!
Iar n-am mai intrat de ceva vreme, dar am citit cam tot ce ati scris pana acum. Andrei e marait (si cu bubitze) de cateva zile si nici eu nu mai stiam daca e de la ceva mancare sau de la vreme.....pana am simtit ieri in guritza un dintisor. Asta explica si maraiala si ultimele nopti facute VARZA! Sa ma bag in tabelul ala al vostru? Am 44kg!!! Si merg in jos....
Cu dive suntem asa si asa. Din cauza predispozitiei lui la alergii, dr. a zis sa bag un aliment nou pe sapt. si sa fie bine fiert pt. a se digera mai usor. Asa ca avem 2 mese si 4 alimente (orez, morcov, dovlecel si mar, toate fierte/aburite). Mananca dimineata pe la 9-10 mar cu orez (100-200g) si seara pe la 6.30-7.30 legumele. Apa nu prea ii place si cere tz f.f. des. E normal? El papa cam la 2 ore, chiar si dupa masa solida. Si noaptea ma termina. Uneori cere si la o ora (de sete, cred) si in mod sigur are 3-4 mese ca lumea noaptea, ca suge cam 15 min. Deci eu alaptez tot cam la 2-3 ore zi si noapte. Nu e mult? Mai ales noaptea.... am incercat cu apa, dar nu tine.
Ma gandesc sa introduc ceva noi cam la 4-5 zile, ca oricum face reactie la tot ce e nou si daca stau o sapt. terminam dive asta la 7 ani. [:D}
Otilia: La voi cum merge? Ce alimente ii dai? Cate mese?
Cine a mai inceput dive acum 3-4 sapt.? Anca, tu?
cozonaceii frumosi.
Andy, mami de Andrei
diana21 spune:
Asta explica si maraiala si ultimele nopti facute VARZA! Sa ma bag in tabelul ala al vostru? Am 44kg!!! Si merg in jos |
De data asta m-ai luat, eu am 45.
Ma bucur ca ai aparut, ma gandeam la tine zilele trecute, chiar voiam sa te intreb pe mess ce mai faceti, cum mai e cu alergiile alea...ultima data scriai ca mergi la doctor cu el pt. ca facuse iar scaune cu sange. Cum a fost? Ai reusit sa ii faci niste investigatii mai de doamne-ajuta? Si...poze cand mai pui? Nu v-am vazut de multa vreme!