Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)
Raspunsuri - Pagina 6
Lullaby_2009 spune:
Aida o seara placuta si multumesc inca o data pentru rabdare.
Monikus si eu vreau sa spun lucruri interesante si sa ajut cand vad o viitoare mamica in dilema. Atunci cand stiu si pot, imediat ma apuc de scris si tare ma agit aici in fata calculatorului sa explic cat mai bine si sa fie de folos ceea ce spun. Uneori insa nu stiu nimic despre subiect si sper sa apara cineva care stie mai multe. Atatea sfaturi bune si informatii utile am citit aici, incat vreau sa dau si eu ceva inapoi.
La costumul asta visez de ceva vreme, dar vara asta nu-i de mine , asteptam pana la anu'?
Uve got mail ce cadou frumos! Distractie placuta!
24+ cu
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uve_got_mail Buna, fetelor! Va multumesc mult de tot pentru urari! Va doresc tuturor sa va tineti si in brate la termen-sa fie sanatosi si sanatoase, papaciosi si cumintei sa ne putem si noi odihni...macar din cand in cand. Fac si cinste, sa imi spuneti cu ce sa va servesc Azi cadourile pentru mine au fost pentru , cel mai mult mi-a placut un album din ala in care scrii diverse chestii si pui poze ale bebelului! 25+ , mami de Sarah Maria |
Deci, daca tot te-ai oferit acum sa te tii bine. As vrea o felie mare de pizza cu mult cascaval, niste chiftelute de pui si un tort intreg de ciocolata. Ei...te mai bagi?
Ma bucur pt cadourile primite de tine si distractie placuta in continuare.
Monica 23+ cu Rares Stefan POZA BEBE
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Un costum de baie pe care sper sa mi-l cumpar pentru anul viitor Chiar imi place acest costum, dar cel mai important este cum arata linkul 24+ cu |
bravos , nici nu ma asteptam la altceva felicitari
... si cu asta pot sa decretez ca sunteti apte sa deschideti un nou subiect
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
bravos , nici nu ma asteptam la altceva felicitari ... si cu asta pot sa decretez ca sunteti apte sa deschideti un nou subiect Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC Aida ... 29+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
La asta chiar nu ma bag. Tu esti maestra.
aidaciolac spune:
dragelor , veti avea timp sa dati mai departe , trebuie sa ne amintim doar ca si altii au avut rabdare cu noi , dar fiecare izbanda pe care o inregistrati este doar meritul vostru
uve ma bag si eu la o felie de tort de cioco ca si asa nu am mai mancat dulce de muuuuuult
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
uve_got_mail spune:
Eu ma bag doar la oferit, au cei de la Agapitos niste super torturi...eu o sa mananc niste fructe...Sambu nu e adepta ciocolatei.
si cu muuult cascaval si neaparat sa aiba ardei gras si porumb!
Felicitari fetelor care au trecut in trimestrul 3 - nu-mi vine sa cred ce putin timp mai este pana o sa ne vedem bebeii!
Moniku, tare reusita poza lui Rares!
25+ , mami de Sarah Maria
monikus spune:
citat din mesajul lui uve_got_mail Eu ma bag doar la oferit, au cei de la Agapitos niste super torturi...eu o sa mananc niste fructe...Sambu nu e adepta ciocolatei. si cu muuult cascaval si neaparat sa aiba ardei gras si porumb! Felicitari fetelor care au trecut in trimestrul 3 - nu-mi vine sa cred ce putin timp mai este pana o sa ne vedem bebeii! Moniku, tare reusita poza lui Rares! 25+ , mami de Sarah Maria |
Multumesc frumos pt complimentul cu pozutza si pt pizza aia aburinda. Astept pana maine.... si apoi dau navala la cumparat tort. Aida iti pastrez si tie o felie.
Fetele, v-am pupat pe toate si va doresc o noapte usoara si fara insomnii. Ne auzim maine. Spor -elor noptatice la zumzait. Stiu ca abia asteptati sa vina seara dar eu atunci asa ca va raspund eu maine.
aidaciolac spune:
a venit tati acasa maine pun poze cu bodyurile aduse
va dragelor , o seara placuta si un weekend cat mai placut si relaxant
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
selen80 spune:
seara buna!
permiteti-mi sa-i zic LA MULTI ANI! UVE GOT MAIL, SA FII FERICITA ALATURI DE PUIUTZUL TAU! pana nu se termina ziua, si apoi revin ....daca reusesc sa recuperez azi
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Clodute spune:
Buna seara,
Alerg toata ziua sa va citesc, nu mai apuc sa va impartasesc si eu experienta mea cu nasterea lui bebe1. Nu stiu daca asta a fost o solutie dar eu dimineata inainte sa plec la spital... am pus un supozitor cu glicerina...am fost la olitza si la nasatere nu am avut nici o problema de genul kk...
M-am trezit la 4 si tot simteam nevoia sa merg la baie... dar abia la ora 6 l-am trezit pe sot si am zis hai la spital ca eu nasc...dar nu ma durea nimic... nu pierdusem lichid nimic nimic...doar niste crampe... Mi-am facut bagajul pentru ca nu il aveam facut... si la 7 am plecat de acasa. La 8 fara un sfert am ajuns la spital, urcat pe masa ...consultat ... tuns/ras/frezat si apoi urcat la sala de nasteri ... perfuzie...monitorizare si la 9.20 s-a nascut Patrick.
Cam asta a fost pe scurt povestea nasterii... dar cum spuneam ...cred ca si supozitorul cu glicerina a fost o solutie pt lipsa kk la nastere...
Va citesc, va admir si voi mai reveni.
Va pup, noapte buna si weekend placut.
Clodute mami de Patrick si
cu Karolina