Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna gagici cu burtici!

Miha felicitari pentru rezultatele Laurei!Cred ca esti tare mandra!
Happy uka LA MULTI ANI!!!
Dana, Iulia ce burtici finute aveti voi!
Aida as papa body-urile alea!Mai ales maimutzica!Sunt minunate!Sa le poarte sanatos si sa-l pape mami al lui de drag!

31+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

MangaGirl ooof , auzi , nora lu verisoara lu Laci a stat in pat (dar in pat , se dadea jos la wc si cand mergea la contrul) din ianuarie si pana la sfarsitul lui mai tot asa ca s-a desfacut colul , dar nu stiu cat , si a nascut o frumusete de fata si cel mai important sanatoasa.
Draga mea inarmeaza-te cu rabdare si voie buna atat cat se poate si vei vedea ce va fi peste o saptamana , peste mai una ...

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Selen intr-adevar mai linistita si mai frumoasa pare experienta unei nasteri la o clinica privata mai ales ca preturile sunt mai acceptabile cel putin fata de cele din Bucuresti.Si multumim ca ne impartasesti experienta de la cursuri!
Maria nu am experienta dar eu cred ca din cauza efortului s-a deschis colul, asa ca stai in patut cat este necesar. Cand te-a mai chemat doctorul pt control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Happy uka multa sanatate si bebe la termen sanatos

merci fetelor pt aprecieri la adresa bodyurilor. M-am uitat pe etichete si cele flausate si costumasul luat de mine sunt 80% bumbac , dar sunt atat de pufoase ... acum eu sunt curioasa daca exista body flausate cu 100% bumbac

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Fetelor cred ca papati la ora asta asa ca POFTA MARE!
Eu nu am cu cine manca pt ca tati e la munca si il asteptam doar doar o veni...ca parca nu am spor singura
Eu am observat ca pe zi ce trece ratusca mea se misca tot mai rar... oare din cauza de dimensiuni?Adica o simt asa finut ca si cum si-ar misca un piciorus sau o manuta dar scurt si rar...Inainte era zbanghie si de aia sunt un pic confuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

selen,am o rugaminte,MARE:Cind te mai duci tu la maternitatea particulara,la tine la Constanta,intrebi te rog,daca primeste ptr.nastere si fete si alte judete(ptr.mine)care n-au fost vazute de ei pina la nastere.Adica sa vin sa nasc,direct,fara sa ma cunoaaca doctorii,vin cu banii,na,platesc si nasc?Situatia mea e de cezariana,oricum.Multumesc si nu te supara,te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna burticutse

mama frate dar stiu ca scrieti ... nu poate omu' sa tina pasu' ..

eu azi-s la job si n-am niciun chef ..

roxy eva a fost tare agitata in burtica .. asta e mai linistita, e mai finuta .. misca usurel sa nu ma supere .. cred ca depinde de la sarcina la sarcina ..

si eu fumam inainte de sarcina si le-am lasat .. sper sa am puterea sa nu ma reapuc .. la eva asa am facut, le-am lasat si apoi m-am apucat iara

simonna inseamna ca eu am fost printre norocoase ... nu am facut nicio rana, nicio ragada, nu m-au durut sfarcurile .. primele 2 zile m-au usturat un pic insa dupa ce mergeam la alaptap (impropriu spus ca nu curgea nimic insa bebe molfanea tzatza), udam un prosop cu apa calda si-l tineam pe sani. dupa de se racea, dadeam bine cu garmastan ...

unombun ptr bb trebuie sa gasesti doctor pediatru .. eu am noroc caci dr evei e 2 in 1 .. pediatru la origine si dr de familie de ceva vreme ..

alex eu cred ca masura 56 e ok ptr inceput. si trebuie sa ai cam 4-5 bucati din fiecare articol .. de schimb caci bb mai regurgiteaza, mai vomita ..

dana da reply with quote mesajului meu si copiaza linkul .. POZE DANA

miha si te mai asteptam cu vesti despre voi!

iulia, dana ce bine aratati, mama ... eu nu pun nicio poza ca mi-e rusine ..

maria stai cumintica la pat si va fi bine. nu ti-a dat si un tratament doctorul?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

HAPPY_UKA

La multi ani, sanatate si multa fericire!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ia sa vedeti voi ce face omul in casa cand se plictiseste Probeaza camasute si se trage-n poze!
Ratushk de 31+ si
Hi,hi mai avem putin si ii pupa mami cioculetul

Mergi la inceput

Ellenuta offf cat te mai duci mami la munci?

Mergi la inceput