Burtici fericite de septembrie-octombrie (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Intrebam mai sus pe Selen..daca bebe nu se intoarce pana la 32s, asta este? ne luam gandul de la nastere naturala? oare nu ar mai exista sanse sa se intoarca pana la nastere?
Ca de este asa, incep imediat sa pun castile pe pubis si sa stau in patru labe..ee, nu chiar imediat, de prin 28-29s

La multi ani UKA!! sa fii sanatoasa si voiasa!
Dana 26s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

mie asa mi-a zis dr ca ar tb, dar am auzit cazuri cand s-a intors si mai tarziu....si ieri la curs ne zicea tipa ca ea a vazut cazuri cand s-a intors si in ultima sapt....depinde cat de mare e bebe, cat lichid amniotic ai, samd....exista si cazuri cand nu se poate intoarce deloc, din diverse motive (de ex cordon ombilical prea scurt...)
eu ma gandesc ca mai am sanse, tocmai pt ca este mai slabutza decat normal, si cica lichid am destul....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulia pupam burtica draguta!
Aida mie mi-a placut body-ul cu maimutica

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

selen sigur ca stiu de marvimex ca am fost acolo de multe ori de pe vremea cand inca locuiam in Constanta , desi imi este f greu sa il localizez ca sunt f multe de genul asta in Constanta pe cand in TM sunt 4-5 si mari , dar parca e ala din Inel II , oricum cand o sa gasesti magazine faine de bebei sa imi spui si mie te rog ca saptamana care vine poate dam o fuga pana acolo ...

dana15 eu stiu caz ca s-a intors bebe inainte sa inceapa travaliul , asa ca stai linistita ca nu este batut in cuie 32 de saptamani

foai ca caldura s-a pus aici si e abia 11 jum vai de capul meu

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Selen si Aida si eu cred ca mai are timp bebe sa se intoarca (ma refer la puiutul selenei, ca este mai maricel decat al meu)..si in plus, ar putea exista si reversul, nu? adica bebe sa se pozitioneze cu capul in jos pana la 32 s si apoi sa revina cu el sus..cred ca se poate si asta; oricum, el stie cel mai bine

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

'Neata!

Miha felicitari pentru reusita Laurei! E ceva 10 pe linie.

Selen multumim! Ce preturi bune sunt la voi la clinicile private. Aceasta este pretul total sau doar nasterea? Pentru ca sunt clinici unde se plateste totul separat si dupa ce adaugi spitalizarea 3 zile si altele se cam dubleaza pretul initial.

Bravo fetelor! Ce de lucruri noi invatam multumita Aidei.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata fetelor...va scriu de la bacau..am vazut ca sscris mult..dar nu am apuat sa va citesc inca...eu am ajuns ieri la urgente cu sangerare rosie si acum zac in pat de 2 zile. mai am o o arecare scurgere maro...docotrul mi-a spus ca am putin colul deschis. la venirea in romania, am avut bagaj si cum nu toate statiile de metrou din londra au scari rulante de la cap la coada...cred ca de la asta mi se trage. doctorul mai spunea ca poate si incearca sa se intoarca, eu fiind in sp 27 si de acolo sangerarea, dar ma ingrijoreaza colul putin deschis. am avut ceva dureri de burta ieri. intrebarea mea...a mai patit vreuna dintre voi asa ceva la inceputul trimiestrului trei? cat va trebui sa stau in pat?
mi-u factu ieri o perfuzie cu glucoza si no-spa. tot il simt pe copil destul de activ si ma gandesc ca poate asta e. incearca sa se intoarca. oare cat voi putea iesi si eu afara ca am terminat o carte in ultimele doua zile si mi-a amortit corpul de atata stat pe stanga intinsa in pat. fetele cu probleme asemanatoare, da-ti-mi un sfat.

uve-got-mail la multi ani pentru ieri
happy_uka sa fii iubita, si numai bucurii. la multi ani!

MangaGirl :-) 26+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Off maria..nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau, numai sa ai grija de tine, sa stai la patut cat este nevoie si sa asculti de sfatul unui medic; te imbratisez! sa fie bine!
off, bagajele alea!

Dana 26s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Manga, nu stiu ce sa-ti zic, n-am patit....si eu cred ca e de la efort....bine ai revenit, dar te asteptam cu vesti mai bune, da? si ai grija de tine!

Lullaby, asta este pretul final: nastere, cu tot cu anestezie, "cazare", mancare, medicamente, pampersi, halat, papuci, ultra all inclusive doar daca depasesti cele 3 zile de spitalizare (4 cu tot cu travaliu/operatie), mai platesti cate 200 ron pe zi....dar cam atat e si o rezerva la spitalul de stat, deci iar nu e mult....

30+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Maria....lasa ca va fi oki. De acum incolo nu mai este asa de problematic, mai ales daca bebele se simte bine si se joaca voios. Nu stiu cat va mai trebui sa stai in pat...dar consoleaza-te cu gandul ca sunt fete care stau toata sarcina in pat,so...it can be worse. Eu sunt convinsa ca-ti vei reveni repede si totul va fi ca inainte.

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna fetelor!
Weekend placut si aveti mare grija de voi.
+ 30

Mergi la inceput