ce parere aveti despre....tanga
Raspunsuri - Pagina 2
Natasa spune:
Era nasol daca nu se inventau dupa parerea mea. arata oribil fustitele de vara, pantalonii de stofa sau de in cu chiloti cu minecute :)
ellinia spune:
De la o vreme nu prea ii mai suport, doar daca n-am incotro ii port, dar am ajuns sa-i urasc. De ce, n-as putea sa spun. Inainte nici nu-i simteam, acum numai daca-i vad ma apuca alergiile. Cam nasol...
Melody spune:
Adica cine nu poarta tanga, in mod sigur poarta chiloti cu manecuta????

Nici mie nu imi plac, am in dotare, dar nu imi place sa ii port. Dar am alti bikini tot sexy, nu chiloti cu manecuta...![]()
Anyway, se mai poarta? Credeam ca s-a dus moda.
Ani
Alinutza1979 spune:
Eu sunt contra!
Pe mine ma jeneaza rau, nu ma simt bine deloc in ei!
Am cateva perechi foarte fini si delicati pe care ii port "la nevoie" ..in rest bikini de la jolidon care nu se vad deloc prin blugi!
Deus spune:
parere buna :)
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.” Gandhi
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
rory76 spune:
Aolio, am vazut una in fata mea pe strada, nu era grasa tare, da' avea o celulita...si avea o pereche de panataloni din aia de spandex sau cum se cheama materialul ala, se conturau asa frumos valurile de celulita prin tanga ala al ei...oribil,bleah! Un fund cu celulita nu ar trebui sa poarte tanga sub nici o forma, e dizgratios!
"Trust no one!"
blackpanterro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rory76 Aolio, am vazut una in fata mea pe strada, nu era grasa tare, da' avea o celulita...si avea o pereche de panataloni din aia de spandex sau cum se cheama materialul ala, se conturau asa frumos valurile de celulita prin tanga ala al ei...oribil,bleah! Un fund cu celulita nu ar trebui sa poarte tanga sub nici o forma, e dizgratios! "Trust no one!" |
LOL, bine zici! LOL
Nici eu nu ii mai suport, sunt fan boy shorts, cheekies, bikini dar nu tanga(mai ales de cand am aflat ca pot cauza hemoroizi, yuk).Am o gramada de seamless undies care nu se vad deloc pe sub haine deci fara griji.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
kariguld spune:
contra, contra!
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
asteryaro spune:
Eu n-as putea fara
. Multumesc cui i-a inventat.
Imi plac si boxerii, dar... nu la fel de mult precum tanga.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
ellinia spune:
Eu n-am vazut niciodata celulita care sa se cunoasca prin haine
, nici nu pot sa-mi inchipui cum ar arata... Orice tip de celulita se cunoaste prin hainele de vara? Sau, eu stiu, o celulita intr-o forma mai naspa... Nu de alta, da' si eu am ca tot omu' niscai celulita si n-as vrea sa mi se vada prin haine (nu prea port eu haine mulate cu posteriorul la vedere, dar eu stiu, poate mi se mai intampla). M-ati bagat in ceata? Nu aveti vreo poza, ceva? ![]()