ce parere aveti despre....tanga
Raspunsuri - Pagina 3
ladyJ spune:
Tanga sunt ok. Insa si mai ok sunt acei chilotei din dantela fina care vin asa, cam pe jumatatea..dorsalului
Fara cusaturi.
Modelele Victoria Secret sunt chiar super, nu se vad prin fuste sau pantaloni deloc.
Defapt asta e problema la chilotii normali(sa le zicem) Au dunga mult prea groasa si se vede inestetic. Insa exista si astfel de chiloti fara dunga.
Nici tanga cu dunga groasa nu sunt tocmai ok.Si aia se vad!
DAR...daca vad costum de baie cu tanga ma apuca toate cele
Arata urat si e OUT!
geniest spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ladyJ Tanga sunt ok. DAR...daca vad costum de baie cu tanga ma apuca toate cele ![]() Arata urat si e OUT! |
Subscriu intru-totul !!!!
Pe mine tanga ma fac sa ma simt mai....sexoasa..
XIO spune:
eu vreau sa merg la mare la muntenegru si sa fac plaja in tanga. mai sunt specimene ca mine acolo sau sa ma duc la nudisti?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
pearl84 spune:
Am purtat o perioada...acum nu pot pur si simplu...imi provoaca discomfort nu numai fizic, ci si psihic!! Si cei mai cei tanga ii simt toata ziua ca am ceva in....
Asa ca aia normali raman baza..fara dunga vizibila of corz
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
iuliya spune:
Sunt pro dar numai pentru cei din bumbac. In perioada lunii si iarna folosesc cei normali(cu dunga fina, sa nu se vada prin blugi/pantaloni). ![]()
nepotica mea
ANITA75 spune:
da fetelor si eu tot bumbacul zic ca e bun dar acum cum se gasesc 95 bumbac si 5% lycra ce ziceti?
marius spune:
Cum zice nevasta-mea "nu vrei sa iti iau Tanga?"
No ce ziceti de'asta?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Laura25 spune:
Ce-mi place mie de Marius cand se baga la scris la subiectele de la 'Femina intim'! E f. tare!!! No, Marius, si ti=ai luat Tanga?
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
iuliya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Cum zice nevasta-mea "nu vrei sa iti iau Tanga?" Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |

nepotica mea
marius spune:
Pai nevasta-mea tot imi arunca ideea.
Deh... mie nu-mi plac la barbati.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa