Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 3

novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Saby tu ai cantar acasa? Mai lasa o saptamana si cantareste-o tu sa vezi ce progrese a facut duduia. Ma gandesc ca poate a fost cantarul doctoritei decalibrat sau statea stramb sau... nu stiu, am patit-o si eu si tin minte ca si Novus s-a speriat asa, nu era cantarul pe o suprafata perfect plana si a dat neshte rezultate de ![]() Monica mami de ![]() (7.03.2009) CAND 1+1=3 |
Exact !!! eu mi-am facut-o cu mana mea (adica a sotului

Vai ce spaima am tras !!! eu gasisem si explicatia:deshidratare

Mami lui

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

gigelica20 spune:
La multi ani retroactiv pentru:Greierash78
Georgyiuly
Iulia30
Si la multi ani sarbatoritei de azi :
Gina2008
Gigelica(Lucia) - de
Victor-Andrei (zis si Pitonul)
30 martie 2009

Monnvas spune:
ARIS si al meu baga degetele in gura in timpul mesei si anume aratatorul si eu ii blochez mainile. V-as pune o poza din timpul alaptatului, da' se vede si titi meu acolo. Oricum, ideea e ca sta cu mainile pe frunte, tot incercand sa le bage in gura, de parca ar zice "aoleo, ce-mi face mama asta, iar imi da sa sug!"
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
CAND 1+1=3

gigelica20 spune:
Fetelor, pe Bogdana - alias petrean..o doare f tare capul.
Eu zic sa o incurajam, poate ii trece si ni se alatura la chatuiala, ce ziceti?
Io bag si un morcov pentru ea, ca nu pot rata o asemenea ocazie:Bogdana
Gigelica(Lucia) - de
30 martie 2009

saby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. La multi ani Alexandra,Crina,Calin Nicholas,Sophia,Ioana!! Andiaro, cu adevarat frumoasa si cocheta fata...si ce pozitii de diva are cand pozeaza, mai mai!! ![]() Saby, chiar ce imbufnata e printzesica acolo...Aveti salopetica de jeansi ca a noastra, de la Obaibi, asa-i? ![]() ![]() De groaza cu medicii astia, nu va spusei ca si mie imi zisese sa-i bag supe pe legume, la 2 luni?! In conditiile in care io am lapte shiroaie si fata a luat in greutate foarte bine! Revin, ca se stramboceste Sophia la mine, s-a plictisit in scoica! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Da de acolo e salopetica, are lucrusoare super dar intradevar si preturile pe masura

Sabina mamica fericita de

http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

gigelica20 spune:
Ayla, mi-e cam dor de tine...
Acum cand sunt si eu pe net, tu esti atat de scumpica la vedere...
Astept poze cu Printesa Dintisor
Gigelica(Lucia) - de
30 martie 2009

saby spune:
i-am dat deja doua mese cu 30 ml de formula la inceput de san si vad ca e mult mai linistita, nu a mai dat afara, acum nu stiu daca de la formula contra regurgitarii.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea
http://www.flickr.com/photos/39734204@N04/

petrean spune:
ziua buna fetele
Lucia..mersi de morcov..
Monica..multumim de cadou..am sa fac si poze..dar sunt asa aiurea..ca nush ce sa fac..cred ca si de la vremea asta nasoala...Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE

gigelica20 spune:
Hei, ce e linistea asta pe aici? Miroase a weekend???
Gigelica(Lucia) - de
30 martie 2009

andiaroro spune:
Bogdana-s-ar putea sa fie hormonii de "dupa" sarcina responsabili cu durerea de cap ca acu pe la 3 luni isi fac "de cap".
Ilinca-Merçi! Toti bebei sunt "talentati" cand vb de "pozat"