Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

www.felicitariweb.ro/felicitari-trandafirii_pe_care_i-ai_adunat_in_buche_step_sendcard_ec_id_708.html" target="_blank">La multi ani, katty !
Sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti implinesti toate visele,
alaturi de cei 2 ai tai !
Petrecere super faina si multe suprize placute !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani draga Katty!!!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Katty, ne-ai inebunit cu tortul ala . La Multi Ani , sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi tie . Asteptam sa ne povestesti mai multe de la distractie si bineinteles noi poze.

Sanziana, tinem pumnii sa fi proiectat déjà ceva si nu uita ca practice makes perfect.

Lucia, din ce ai descris tu acolo mie nu-mi pare a fi dermatita atopica.

Andy, asta a fost vizita noastra la African Lion Safari. Fiimea s-a distrat desi nu era prima oara, iar cel mic nu prea stia de el saracu’ Voi cu ce va mai laudati cei mici si cei mari ?

Noi cum spuneam tocmai am incheiat weekendul lung, a fost asa bine caci am tinut-o numai in plimbari plus ca am putut citi pe gustul meu fiind sotul acasa a putut sa se ocupe mai mult de mostenitor. Ce mai boierie pe capul meu.

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Khristin, faine pozele! Si ce domnisoara mare ai! Si cel mic, ce-o fi fost in capsorul lui? Balaceala era in centrul safari-ului?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Khristin, chiar ca ati boierit-o. M-au distrat maimutele alea cocotate pe masini.Ai dreptate cu bubitele lui Victor, se pare ca nu e dermatita. L-a vazut azi moasa si zice ca ar fi de la hormonii din sarcina, ca e ceva normal. Macar sunt foarte bucuroasa ca a luat bine in greutate, moasa chiar m-a itnrebat daca ii dau supliment ca s-a dezvoltat chiar foarte bine, are acum 5.100 kg, alaptat exclusiv la san.Crig ce face Mariuca, cum se simte? Am citit ca a fost in spital. Sanatate multa si numai bine. Si cateva poze de cu Liviu la curse de masini:http://sports.webshots.com/album/573874725LqsvSpsi cu Victor de azi de cand ne-am intors de la control:http://family.webshots.com/album/573874819lSABJk

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Khristin superbe pozele,mie imi plac la nebunie chestiile astea.

Lucia wow curse de masini,Andy ar fi fost super incantat..cred ca si Liviu a fost.Victor a luat ff bine in greutate,si cat e de dragutz in costumas de ursuletz

Katty cum te-ai distrat??

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !

Poftiti la cap. 63 !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput