Copilasi din 2002 *62* Cu un licurici in suflet
Raspunsuri - Pagina 17
sinzi_ana spune:
Si noi am absentat motivat...
Am fugit intr-o vacanta in Bahamas in familie...si a fost atat de bine!!!
David a mers la kids club, unde a invatat franceza (erau doar copii francezi si un singur american) si au tras cu arcul, au facut snorkeling, au invatat sa foloseasca trapezul (lui David i-a fost teama la inceput...dar pana la urma...a reusit), au cautat comori pe plaja!!!
Iar noi...am lenevit la soare, am mancat pana nu am mai putut, am dansat si am baut!!!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
katty, ma bucur ca ti-ai revenit, sa fii in forma in weekend, cum scrie si Cristina22 !
Cristina22, cu mama vine Cristinuca inaintea mea. Tot impreuna ne plimbam, noi.
Iata, cateva poze din plimbarea de ieri !
Karina, ma bucur ca sunteti bine si ca ne-ai mai dat vesti despre voi !
Vacanta super faina si te asteptam cu poooozeee !
Khristin, da, e multa scoala ! Cred ca numai la noi, in Ro, e vacanta atat de lunga. Dar si sistemul de predare este mai greoi.
Eu, pe Cristina am vazut inainte de fiecare vacanta ca are nevoie de o pauza.
In timpul anului scolar, mai mereu era cu cearcane la ochi. Acum, nu mai are cearcane si s-a mai si implinit, desi, nu prea se vede ca s-a si lungit.
Si Cristina face inmultiri in capusor, ca s-a prins ca inmultirea este o adunare repetata.
Parca la Nicole, citisem ca Julian facea la scoala inmultiri si impartiri, deja.
Lucia, bravo matematicianului tau ! Si ce bine ca doarme mai bine Victoras, peste zi !
Eu beam cafea cu lapte cand eram insarcinata si la fel, dupa ce am nascut. De atunci m-am obisnuit numai asa sa o beau. Sau un cappuccino mai beam. Fara cafea ma durea capul, ca aveam tensiunea mica. Si acum, la fel, daca nu beau o cafea dimineata, ma doare capul.
Sinzi, ce vacanta faina v-ati facut in Bahamas ! Asteptam poooozeleeee !
O seara cat mai faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
light spune:
Sanzi, da stiu ca v-ati facut de cap,nu gluma.Nina sa stii ca si eu fiind dependenta de cafea inainte de sarcina, cand am rari-o m-a durut si pe mine capul o zi doua, apoi m-am obisnuit si la fel ca tint, o beau cu lapte dar asta de cand suntem aici. Dar beau rar ca to zic ca il agita pe bb.
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
La multi ani Andrei!!!!!! Sa fii fericit si sa te bucuri de tot ce e frumos in viata!!!!!
Lucia, de ce nu bei cafea decofeinizata???
Nina, ce domnisoare dragute!!! Ii e dor Cristinucai de scoala??? Chiar ca s-a lungit!!!!
Kristin, chiar ca e mica la 6 ani jumate pt clasa 2-a!!!! Dar daca si ceilalti colegi sunt tot cam asa...atunci eu cred ca e ok!!!!
Poze nu prea am facut in Bahamas...mi s-a stricat aparatul mic, si nu m-am carat cu tunul dupa mine...am facut doar cateva cu telefonul...
am pus aici ceva poze
http://family.webshots.com/album/573721723SPiwCa
si din Bahamas la sfarsitul albumului si din zilele de vacanta de pana acum....
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
light spune:
Pai Sinzi, ce sa fac cu cafeaua fara cofeina? Io am nevoie de ceva sa imi tina ochii deschisi. Mi-am luat eu niste surogat gen inka de pe vremuri, dar e frectie la picior de lemn.Telefonul tau trebuie sa fie f. bun de au iesit asa frumoase pozele.
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Dragi mamici, azi, eu dau cafeaua !
Lucia
Sinzi, nu-i e dor Cristinucai de scoala, ii place in vacanta. Dar lucreaza zilnic, cate putin la romana si matematica. Mai putin in weekend si acum, cat e Anastasia la noi.
Fain v-ati relaxat in Bahamas !
La noi au inceput zilele orasului, asa ca vom avea distractie in weekend.
O zi cat mai faina, fete dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
katty spune:
Neata...
Nina, multumim de , arata tare bine!!! Vad ca aveti ceva distractie in weekend!!! Am vizionat si pozele din plimbare, dragute domnisoarele, una blonda, cealalta bruneta!!!
Sinzi, foarte frumoasa vacanta din Bahamas!!! Mi-au placut pozele si cele dinainte si cele din vacanta! Frumoase si interesante activitati a avut David!!! Multumesc ptr. urarile ptr. Andrei!
Lucia, eu cat am alaptat (1 an si 2 luni), am baut zilnic cate o cafea micuta, am primit acceptul doctoritei pediatre! N-am facut exces, si uite ca copilul e bine merci! Tot din cauza tensiunii, daca nu beau cafea, tensiunea mea e 90/50...
Cristina22, tot imi mai trag nasul si-l suflu, dar nu mai sunt chiar ca alaltaieri! Nici n-am mai luat pastile, am zis ca trece si asa!
Diseara plecam iar la Visi, sa ne vedem puiul de care ne e tare dor!!! Pupici!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c581cc592aac5d12aef3d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Nina cum arata cafea data de tine...distractie placuta la zilele orasului
Sanzi ff frumoase pozele,asa vacante zic si eu
Lucia si felicitari ptr.Liviu,am citit ce bine se descurca cu operatiile matematice.
Khristin suntem bine,Andy tot cu vanataia in frunte da e k.
Katty ma bucur ca ti-ai revenit
Cris si cafea cand ne vedem ca pe asta virtula o tot ratez
Karina
O zi minunata tuturor .
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Anina_n spune:
katty, o fi numai prin Ardeal vorba asta cu oamenii destepti, care racesc vara.
Distractie placuta la Visi si te asteptam cu multe poze, ca parca vad, ca iarasi o incingeti de o petrecere !
Laura, bine ca nu are alte urmari lovitura, decat o vanataie !
Multumesc de urari, fetelor !
Un weekend super fain si voua !
Copilasi din 2002
Scorpiutze
cristina22 spune:
Sanzi-no comment...ca de fiecare data.Va gasiti niste locatii...wow...io credeam ca numa-n filme vezi asa ceva.Da' sa stii ca am pierdut si noi, ca tu nu ti-ai pus aparatu' foto.Data viitoare te gandesti ca trebuie sa faci poze pt fetele de pe DC.
Katty-vreme faina sa aveti, ca petrecere, vorba Ninei, sunt sigura ca veti avea!!
Lucia-eu am baut cate o gura mica de cafea.
Altfel imi era imposibil sa functionez.
In ultimele luni de sarcina, am baut fara cofeina si nu tin minte sa ma fi durut capul.
Laura-poate da o ploaie si nu ajungeti la tenis
O zi frumoasa sa aveti!!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."