Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! Babytza, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine. Dupa ce ai spus unde plecati si eu am fost curioasa si am cautat dupa vila si chiar mi-a placut.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Lidia

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

ratonel bronsiolita am avut si noi si tot aerosoli cu adrenalina am facut ...sta cuminte cu mascuta pe fata ? Multa sanatate Sa va treac repede

Revin cu poze , fac o selectie acum

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ratonelule, esti mortala cum relatezi tu intamplarile, te tzuc si multa sanatate putoiului.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

E, na, e ziua Lidiei? Pai La multi ani! Sa traiesti. Sa fii fericita si sa te bucuri de copii.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

rox......scrisei cat de cuminte e cu mascuta pe fata....s-ar putea sa nu ne mai primeasca ...pe o raza de 5km in jurul spitalului.
dar davidutu....tot asa mare pofta de mnacare a aavut? sau n-o avea leg cu bronsiolita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Hai sa va zic ceva haios, pe subiectul "ciini agresivi". Si cu asta jur ca termin.

Taica-miu are un ciine agresiv.
Taica-miu. Tata. Nu-mi vine sa cred.
E un rahat de ciine, un Westie, din ala de incape in steamer si mai pui si capacul, dar e agresiv. Agresiv-A, ca e o ea.
Nu stiu, frate, de unde si pina unde, ca noi in familie sintem pacifisti rau. Dar asa a iesit ea. A rasfatat-o tata in ultimul hal si, incet incet, a ajuns sa muste cind incearca cineva s-o mingiie. De frustrare (ca-i mica rau), de buba la cap, nu stiu. Cert e ca musca.
Si stie, a naibii, ca face ceva rau, ca dupa ce mai composteaza pe cineva e mucles juma' de zi.

Asa ca eu, de cite ori sint singura cu ea si o surprind cu cea mai mica urma de agresivitate in ochi (are ea un fel de a-ti spune din privire "ia mina din freza mea", care, de obicei, precede o muscatura), i-o trag. Ii frig una peste cap.

Deci si eu practic violenta impotriva animalelor.
Dar sa stiti ca ma iubeste patzachina.

Gata. Mergem in parc.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Carla nici David nu a papat asa bine in zilele alea...Iti dai seama ce pofta de mancare au cu mucii in gura si cu gatul in pioneze...

Poze

Mergi la inceput

O parte din poze

Poze

Mergi la inceput