Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetelor

E a 4 oara cand scriu acest mesaj.....sper sa reusesc de data asta sa dau si send

Am revenit si noi din vacanta A fost superb !!!! Ne-am simtit foarte bine !!! Iar puiul a fost extraordinar de cuminte !!! Nici in visele mele cele mai frumoase nu speram sa fie atat de cuminte Iubeste marea, adora nisipul ( a papat cam jumatate de plaja ) a dormit bine, a papat mancarica, s-a jucat si a dansat pe plaja in ritm de house
Am avut surpriza sa cunosc acolo o mamica forumista, mai putin activa pe aici , care a citit postarea mea de joi cu vila si a venit dupa noi Este o mamica tare frumoasa , cu o familie frumoasa , cu bebic nascut pe 14 septembrie Alexandru este un zambaret si jumatate , sper sa ne mai revedem cu ei Au venit la mare si cu nepotica de 9 ani. Intre pustoaice a fost dragoste la prima vedere . S-au distrat excelent impreuna, au papat, au inotat, au facut castele de nisip.....nu stiu sincer cum au reusit sa doarma una fara alta

Revin maine cu poze si filmulet....vad ca e atmosfera incinsa pe aici....
Oricum , nu inteleg de ce trebuie sa plece cineva, atunci cand mai ies scantei....pana la urma suntem foaaaaarte diferite si e normal sa mai apara conflicte. Va rog mult nu va mai certati si nu plecati indiferent de parerea pe care o aveti in privinta animalelor....

ratonel sper sa citesc vesti bune de putzoi maine dimineata sper ca ati scapat de febra

Babymom mi-a fost dor de tine Bine ai revenit

Mai mult, citesc maine la cafea ....abia astept sa vad ce mai fac boboceii

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, sunt de acord ca nu ii poti adopta pe toti, nici vorba in a sustine adoptarea celor violenti.

Uite cum vad eu lucrurile: toti cateii vagabonzi ar trebui dusi in adaposturi, de acolo po****tia ar trebui incurajata sa vina si sa adopte. Cateii neadoptati vor ramane in adapost pana ce vor muri natural.

In aceste adaposturi sa existe personal specializat, sa ii dreseze si sa le ofere toata ingrijirea de care au nevoie. Fonduri s-ar face rost prin Comunitatea Europeana si s-ar mai putea scoate banuti si din adoptii.

In acelasi timp oamenii ce detin catei, ar trebui sa aiba grija sa nu se inmulteasca necontrolat iar daca totusi acest lucru se intampla sa isi asume responsabilitatea pentruu puii acestora si nu ii aboandoneze pe stiu eu unde.

Sa stii ca aici la mine la tara, situatia este la fel de grava. Sunt poate chiar mai multe haite iar masurile autoritatilor mult mai precare. Lucrurile s-au imbunatatit insa in ultimul timp, catelele au fost sterilizate, unii au murit prin selectie naturala, problema in schimb ramane cu cei ce abandoneaza puii aici la padure...

Fata de Xornu consider ca am fost violenta nicidecum, pur si simplu nu am putut sa ii incurajez prin tacere recomandarea la ucidere. asemenea atitudini pur si simplu nu pot sa le tolerez si le taxez ca atare.

Xor, in primul rand iti repet ca toti cateii sunt imprevizibili. TOTI: si cei cu stapani si cei fara. toti pot gresi la un moment dat pentru ca actioneaza animalic, instinctiv. Ce facem ii omoram pe toti?

nu este o intrebare retorica chiar as vrea sa raspunzi.

Si as vrea sa mai raspunzi si la intrebarea adresata nushulicai, te-ai simti mai bine sa ai constiinta incarcata cu un act criminal, sau ti-ar fi de ajuns sa stii ca acel catel periculos se afla intrun adapost, departe de tine si copilul tau?

iar cat despre decizia de a parasi sau nu forumul, nu este nicio copilarie, sunt aici deoarece credeam ca aveam cu toatele preocupari comune si ca putem schimba o vorba in acelasi asentiment. Dar cand se vehiculeaza si se sustin indemnuri la crima, imi pun niste mari semne de intrebare...

p.s daca vreun catel sufera de o boala incurabila diagnosticata de personal specializat, atunci eutanasierea devine o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

acum ca am lamurit problema cainutzilor "bagabonzi" am si eu o problema: fimiu e hiperactiv de vreo 3 zile, dar rauuu, adica doarme 1, max 2 ore pe zi (trezit la 9-10 dimineata, culcat la 10 seara), pe parcursul zilei i se face somn si se comporta ca un om beat, dar nu poate sa adoarma, orice as face (leganat in brate, pe picioare, lasat sa adorma singur, plimbat in carucior)

in seara asta i-am facut baie, era ora 10.30, el trezit la 10 dimineata si dormit max 2 ore astazi intr-o singura repriza si nu vroia sa adoaqrma sau sa bea lapte, pur si simplu se ridica in fund, cadea pe pat, iar se ridica, isi punea singur suzeta, ii cadea
a mai experimentat cineva asa ceva???
oare e posibil sa fie de la sanostol cu calciu?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

prima!
neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Ada, imi pare rau pentru ce-ai patit, m-am ingrozit cand am citit

CD, e mortal Mikul

Super funny mopurile Amalia si Oadu si Iedu cel dragalas.

Noi suntem bine, dintii Carlei tot n-au iesit dar parca doarme mai bine noaptea. Cu mancarea asa si asa, a trecut pofta cea mare dar e acceptabil. M-a intrebat cineva ce vitamine i-am dat, Vi-Sol, e un sirop cu calciu si B-uri. Iar ca noutate absoluta, fi-mea spune (in sfarsit) ... MA-MA

Noi sambata am fost la o nunta, Carla a ramas cu mama peste noapte. A fost totul OK iar noi am avut prima iesire oficiala de dupa marele eveniment

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ada, o completare: ciinele este creatia omului. N-ar fi existat ciine fara om. Rasele canine au la origini doua animale salbatice: coiotul si lupul. Ciinele e al omului. Omul l-a domesticit. Omul l-a facut dependent. Si tot omul, in tarile din lumea a treia, l-a abandonat.

E trista rau de tot povestea ciinelui. Nu mai stie sa vineze (cum stie pisica, alt animal domesticit, dar care si-a pastrat in mare parte independenta), dar si mai trist este ca a ajuns dependent si de dragostea omului, nu numai de hrana oferita de acesta.

Ma rog, chiar e off topic.
Va recomand, cu toata caldura, doua carti superbe despre ciini:
Konrad Lorenz, Si el vorbea cu patrupedele, cu pasarile si cu pestii, o culegere de povestiri ale celebrului zoolog, laureat al Nobelului pt Fiziologie si Medicina, autorul celebrei "Man Meets Dog".
Paul Auster, Tombuctu, o carte in care naratorul este un ciine maidanez.

LE: mesajul il scrisesem aseara, dar din cauza unor lucrari de intretinere pe forum n-am reusit sa-l postez. Sa nu ziceti ca scormonesc rana. E un subiect important pt mine.

In Dog We Trust

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Neata dragelor

Cafea fetelor ca mi-era tare dor de cafeaua de acasa

Ada imi pare nespus de rau pentru ce ai patit

La multi ani Lidia !!!!!!!! Sa fi iubita si fericita alaturi de frumoasa ta familie !!!! Sa ai o zi minunata !!!!!!!!!!!

La multe lunite Bianca de Laureta , Alexandru de Nicoleta , Anthony de Khristin , Eliza de Leah !!!!

La multe lunite si boboceilor pe care nu i-am pupacit in zilele trecute , in special pe Irina de Clau , Andrei de Dya , Sofia de Mimiho , Dragos de Babymom !!!!!

ratonel pupici Cum e Sasha ?

Poze

Mergi la inceput

Sabinel , Ada sunt mortali cupchii
Noi tot cu mopul am reusit si noi sa obtinem o reducere la vila.... A lustruit bine terasa cu genunchii In fata balea, cu pantalonii dadea luciu

Poze

Mergi la inceput

bilant ultimele zile: nu mancam nimi-nimic(oare cu ce traieste copilul asta ), urlam cat mai tareeee...cu putinta, ne aruncam pe spate si dam din picioare urland si ne zbatem precum un peste pe uscat....o data la 10minute...ca vrea mami sa ne dea sa papam, ca ne plictisim de jucarie ori doar pentru ca mami.....a indraznit sa respire fara permisiune de la putoi...
am fost la doct samb:bronsiolita(ce-o fi aia ) si tratament:aerosoli cu adrenalina din 8 in 8 ore...(e usor ca spitalul e la 2 strazi de noi, nu stiu daca ne mai primesc, totusi, ca intreaga operatiune e un fel de cutit ce-mi cresteaza cochilu- asemenea intensitate au urletele...)
cam atat
rox, sasha e ca Mikul....in zilele lui bune, intelegi
nushulica, sa vezi bataie...cum adik ii spui Irinei " bine ca suntem DOUA"?....adik, eu ma plang in fiecare zi ca n-am auzit/ vazut in viata noastra...de dintoci....degeabaaa???...astept explicatiuni.

babymom...astept pareri
rox, super vacanta!
multumesc fetelor care s-au gandit la noi.
pupam fetele.
ada, imi pare rau pt ce-ai patit.

( imi vine sa va "bat" ca va certati pt probl cainilor, in loc sa ramaneti doar la stadiul de a avea pareri pro si contra)eu am fost samb la o nunta si: o tipa cu tate mari de langa mine face o grimasa si ii arata sotului ei ca o proasta de insecta se zbatea in paharul ei cu suc....si atat. fara sa-i acorde primul ajutor. ma uit la ea....ma uit iar si apoi ii zic" mai bei din pahar? " si ea-mi spune: "nu!" (extrem de mirata, probabil credea ca vreau eu sa beau din paharul ei
......"deci, pot s-o salvez, da? " si iau paharul si arunc continutul ...si gata! am fost si eu salvamar...la nunta!

Mergi la inceput

anca, oare am fost la aceeasi nunta?
nausica
rox
la multi ani, LIDIAAAAAA!!!!!
BIANCA, ALEXANDRU, CHRIS, ELIZA !!!!!

Mergi la inceput