Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan
Babymooooooooom voi sunteti bine ?????...ca nu prea mai apari pe aici ..si da-ne un semn ...ca altfel te cautam si pe alte "canale"..dupa IP of course

Sal'tare!
Sunt p-aci si suntem bine da' nu prea am timp de forumeala ca am musafiri de la Bucale: o prietena din copilarie de-a lu' barbat-miu, care e profa de english la ASE. Asa ca tre' sa ma ocup de ea. V-am citit, asa pe furis, da' timp sa si raspund n-am avut. Sorry.
Si acum lumea e in gradina, ii aud cum se distreaza copios, eu am fugit sa fac un dus dupa ce am culcat copiii, dar in drum m-am oprit si pe la voi sa vad ce faceti. Sper ca e toata lumea bine.

Va salutez si mai intru... cand mai pot.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Luminita, si mie mi-a facut mare placere intilnirea. Sinteti o familie tare frumoasa.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

Ada...fara cuvinte...fa reclamatie cu propunere de eutanasiere
Sanatate multa iti doresc!!!
In rest va doresc tuturor in continuare un weekend cat mai placut
Noi plecam imediat la un gratar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bazzzzz! Ce liniste! Si noi tot la o iarba verde, un gratar.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

xor, ma asteptam la o atitudine mai pacifista de la o proaspata mamica.
Nu mai mentionez ca recomandarea ta este complet in afara legii.
Sunt dezamagita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Citat:
citat din mesajul lui Xor

xor, ma asteptam la o atitudine mai pacifista de la o proaspata mamica.
Nu mai mentionez ca recomandarea ta este complet in afara legii.
Sunt dezamagita!

ha?!mai pacifista?? asa sa stam cu mainile incrucisate sa ne muste javrele copiii pe strazi...scuze dar eu nu pot tolera asa ceva ,mai presus de orice e siguranta copilului meu pe strada

m-am bagat in discutie pt ca tocmai am avut si eu parte de un asemenez incident cu un maidanez si eram cu david in brate care s-a speriat rau si a inceput sa tremure si sa urle

de David
Poveste

Mergi la inceput

in alta ordine de idei ,mai este vreun bobocel fara dinti sau numai noi suntem stirbi?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

anamona..scuze daca te-a deranjat "recomandarea" mea....
nu am nimic cu animalele (in speta cainii) atata timp cat pastreaza distanta...cand se apropie periculos de mult, mai ales cand e vorba de copilul meu, devin mai fiara ca ei
PS: sa nu mai punem la socoteala ca nici ce i-a facut Adei acel caine nu a fost "legal"
nu vreau sa supar pe nimeni si nici sa creez polemici pe aceasta tema....

Mergi la inceput

si ca sa nu o iei in nume de rau anamona sau alte fete iiubitoare de caini...eu urmaresc pe animal planet emisiunea "ANIMAL COPS" si nu o data am vazut cazuri de caini adusi la adapostul politiei din varii motive,ingrijiti,tratati,ma rog pusi pe picioare,care apoi pica testul de agresivitate si in loc sa fie dati spre adoptie sunt eutanasiati

aaaaa ca in tara asta de rahat,cum zice si ada pe blogul ei,nu exista asemenea lege,si ca vad la stiri din ce in ce mai des copii sfasiati si mutilati pe viata de caini agresivi asta e alta problema,dar asa ar trebui sa se procedeze!cum se intampla la americani si in alte tari civilizate

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica
ha?!mai pacifista?? asa sa stam cu mainile incrucisate sa ne muste javrele copiii pe strazi...scuze dar eu nu pot tolera asa ceva ,mai presus de orice e siguranta copilului meu pe strada

nushulica regratabil ce ti s-a intamplat, categoric cainii vagabonzi nu ar trebui sa stea liberi pe strazi
De aceea militez pentru adoptia cainilor vagabonzi sau in cel mai nefecicit caz, adapostirea acestora in spatii special amenajate

dar de aici pana la A UCIDE e cale lunga.
Cu ce te ajuta pe tine sa ai pe constiinta un act criminal? Nu iti este suficient sa stii ca acel catel se afla supravegheat intr-un adapost?

Mergi la inceput