Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

La multi ani
Raluca
Amira
Nancy
Mena
Nicholas
sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Am mai scris pe 1 iulie un mesaj dar s-a blocat pagina si am facut spume. Nu am timp decat sa citesc maxim pentru ca fiica-mea umbla prin casa si nu cade intotdeauna bine. Si eu sunt paranoica si o urmaresc sa nu vina cu capul de mobila si asa o tin toata ziua. Iar la pauzele de somn mai strang si eu prin casa dar tot dezastru e.

Bujo, Boti . Groaznic ce ati patit in spitalele din Romania, asta e realitatea.

Maine cred ca incerc una din retete ca si bebele nostru are masa cam monotona.

Plec la nani!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Eu iar mi-s necajita ca n-am gasit sandalute.Si copilul asta al meu vrea numai pe jos iar astea de le avem sunt din alea moi si calca aiurea cu ele, deh cand i le-am luat inca nu avea intentii din astea.Poate am mai mult noroc maine.
Trebuie musai sa va povestesc ce facea Alexandra putin mai devreme.Am culcat-o frumusel si m-am uschit la bucatarie la smotru.La un moment dat o aud scancind si apoi pauza.M-am gandit ca a visat ceva dar m-am dus totusi sa ma uit la ea.Si ce sa vezi:nazdravana mea tot foindu-se a cazut si era in genunchi la marginea patului si cu capul pe pat.Bai adormise asa, in pozitia aia, nu mi-a venit sa cred!L-am chemat si pe taica-su s-o vada ca daca-i povesteam eu sigur nu ma credea.Ne-am cocosat de ras, da prosti amandoi, nu ne-a trecut prin cap sa-i facem o poza, sa vada si ea cand s-o face mare cum o culca denaturata de maica-sa
SUN, foarte interesante retetele , multumim.Cred ca o sa incerc si eu zilele astea clatitele cu branza smantana si marar, poate in combinatia asta accepta si ea branza ca altfel nici sa n-o vada.
IOANA, pai daca ti-as spune ca soacra-mea nici macar nu si-a vazut nepoata pana acum, ba mai mult nici macar n-a sunat vreodata sa intrebe ce numa i-am pus macar ce-ai zice?Deci se poate si mai rau.
DARA_D distractie placuta in GreciaSanatate multa Denisei

Si sa nu uit, multumesc fetelor pentru raspunsurile legate de crema si pentru aprecierile la adresa pozelorAm vazut si eu pozele noi, am comentat direct in album.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Violeta vrei o pereche de bobucshi marimea 19 sa vezi daca ii vin fetei? ti'i trimit prin fancurier

le: www.ollipops.co.uk/shopexd.asp?id=1230" target="_blank">astia sunt dar pe un alb argintiu gri deschis de tot

mami de Sofi

Mergi la inceput

OOKA, multam de intentie da io caut niste sandalute albe, si musai decupate in fata ca sa aiba aerisire la degetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Amira Maya, Luca, Aida Maria, Ana Raluca, Nancy, Mena, Nicholas, Ilinca & Lucian

Sa cresteti mari si sanatosi!

SUN, multumim pt. retete! Si... sa inteleg ca anul asta il asteptati pe Mos Craciun acasa la MadaUK?

I,J ,N & E
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI , SA FITI SANATOSI SI SA INSENINATI VIATA PATINTILOR!!Ilinca de ioana
Lucian de madina71

MULTI ANI LAREMI , SA FII FERICITA SI IUBITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Ilinca
Lucian
La multi ani puiuti, sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!

la multi ani Laremi! sanatate multa si numai bucurii!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna dimineata,

La multi ani, Ilinca! La multi ani, Lucian! Sa va dea Dumnezeu numai sanatate si fericire! Sa aveti fetisoarele luminoase si zambitoare mereu si viata sa va fie o calatorie de vis! Petreceri frumoase!

Acum 1 an, pe 7 iulie, iti spuneam prima bun-venit. Anul asta n-am reusit sa fiu prima care-ti face urari de ziua ta, dar tot speciala imi esti! Asadar, La multi ani, Mirela! Sa ai o viata cu muuuult soare, cu impliniri si fericire deplina, alaturi de micutul tau indian si de toti cei dragi tie! O zi minunata, iti doresc!

Nu aveti pt ce sa-mi multumiti fetelor, eu sper sa manance bine toti pepenasii, indiferent de reteta! Sa creasca maaaari!

Yaelu dap, daca nu reusim sa-l asteptam pe Moshu, pe nea Anul Nou cu siguranta, alaturi de finutii nostri!

Vio ce hazlie trebuie sa fi fost Alexandra!Hihihi! Imi pare rau ca nu gasesti sandalute...eu albe, cam asa cum zici tu, am vazut la Zara. Daca aveti in Gl, poate incerci si acolo.

Ancuta nu-ti face griji, cine crezi ca te intelege mai bine decat noi? Imi imaginez ca pisicuta ta nu sta locului dar sa ne bucuram ca-s sanatosi si plini de energie, ca de scris ca la odisee, o sa scriem noi cand or pleca la facultate:)

Ma'c sa beau si eu cafeaua pana se trezeste cucla-tero, ca apoi halim (adica ea) si plecam la biserica! O duminica frumoasa va doresc!

EDIT: Stiam ca am uitat ceva. Am vazut poze asa frumoaseee, cu baietul irlandezilor:)) care ma ucide cu fatza ei buclucasha; cu Irina cea cretulie, dulcicaaaa si frumoasa, la aniversarea ei; cu Maya cea satena, scumpa si ochioasa la party; si Nancy cu Sebi, bestiali, frumosi si minunati! Asa ograda cu pepenasi eu n-am mai vazut!

p.s. mi-e asa dor de sora'mea! Abia azi ii iau motzul Amisorului. Mi-a zis ieri sa va salut pe toate, erau bine-sanatosi!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ILINCA

LUCIAN

Sa fiti sanatosi,Sa aduceti numai bucurii parintilor

LAREMI

Sa ai parte numai de impliniri alturi de cei dragi

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

salutare, salutareeeeeeee
La multi ani pepenashilor, sa fiti fericiti si sa va faceti parintii mandri de voi!
Fetelor, vroiam sa va multumesc inca o data ca mi-ati raspuns asa de multe... Incerc sa fac ceva frumos pentru copii si raspunsurile voastre ma ajuta tare mult...
Sunuletz-o (in sfarsit, ai invatat romana corect vaz...), mie mi-e frica pentru casa unde o sa mergem...numai io si sormia... O avea "casco"?Noroc ca o sa il iau pe Don, cel mai intelept dintre afghani, poate ne mai tempereaza el....sper...Asta e genul de caine care cand se uita la tine ti-e rusine ca ai slitzul desfacut...Sper sa invete si sormia ceva de la el..hihihihihi...desi.......nu mai zic...
Despre retete....m-ai umilit...io care ziceam ca ii fac un cacalaca din mai multe legume si ma numesc mama heroina... O sa incerc aia cu paste cu sos de rosii...pare cea mai simpla...
Sormio....deci ma injuri pe forum, da? Pai bine mai mama mai, tie nu ti-e frica ca o sa vii la mine si am 6 caini? SI O MATZA!!!! Mai mama mai, ajunge sa te pedepsesc punandu-te sa faci curat dupa astia..si e suficient! Oi, oi, oi...vaaaiii de c...ul tau, ca sa zic asa...elegant...
Ziceti ca vestea proasta e ca o sa adoarma leganata pe picioare? Muicaaaaaaaa, ce naiba ma fac? M-am nenorocit...Tre sa umblu la treaba asta....
Mai era ceva? Sper ca nu...In fine...cu scuzele de rigoare, o sa va mai deranjez cu intrebari legate de albume, pe masura ce mi se contureaza mai clar ceea ce vreau sa fac...sper sa nu va deranjez...dar contez tare mult pe voi... Realitatea e ca orice as vrea sa fac, imi doresc tare mult sa raspunda si dorintelor voastre, ca mame, ca prietene....Hai ca devin siropasa...si nu-mi place...
pup u all

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina inteleapta si puternica
Carmenela

Mergi la inceput