Pepenasi iulie-august 2008-IN SARBATOARE (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI FERICITI!!!
Ana Raluca de Tecky
Amira Maya de mada_mxm
Nancy de boticelina
Mena de mariana_1976
Nicholas de morcoveatza
SUN ..multumim!!!

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Vreau si eu sa fac niste urari pt puiuti. La multi multi anisori frumosi Ralucuta, Nancy, Amira, Mena si Nicholas. Sa va dea DD sanatate si numai bucurii sa le aduceti parintilor.
Fetelor vreau sa-mi cer mii de scuze ca nu am intrat sa felicit fiecare pepenash si regret ca nu mai am timpul dinainte sa citesc fiecare rand. Va rog sa ma credeti ca sunt mereu cu gandul la voi si ma gandesc cine a mai implinit anisorul.
Botixu drag, imi pare rau ca ati patit ca noi, te-am tot sunat zilele astea si ma gandeam ca-i patit de nu raspunzi. Sa bagi repede un alt numar de contact daca asta nu mai e valabil ca sa te pot gasi.
Fetelor va rog sa ma credeti ca nu tin eu mortis sa ma duc la spital, insa nu e de glumit cu dezhidratarea si nici cu febra mare necunoscuta. Daca n-ar fi fost letargic si livid probabil ca ma chinuiam acasa sa-l hidratez. Insa nu ne putem descurca tot timpul singure si tre sa trecem cu vederea jegul si nesimtirea ca sa ne punem puiul pe picioare. Va pup si sa dea DD sa nu ajungeti prin spitale.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Raluca Ana
Nancy
Amira
Mena
Nicholas

LA MULTI ANI!! SA FITI SANATOSI< FERICITI SI SA ADUCETI MUTLE BUCURII PARINTILOR!!

Boti, nu mai e nimic de zis..

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

La Multi Ani pentru:

ANA RALUCA

AMIRA
NANCY

MENA
NICHOLAS

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi alaturi de parintii vostri!

Am lipsit cateva zile si nu am citit din urma decat cateva pagini, sunt pur si simplu socata de povestirile din spital. Sunt si nervoasa, in acelasi timp, cum e posibil asa ceva?!!!

Imi amintesc ca si eu era sa ajung odata cu Tudor la internare (avea angina pultacee si nu putea inghiti, nu putea respira...) dar am semnat, in camera de garda, ca nu sunt de acord cu internarea si ca imi asum raspunderea etc. etc. etc. Numai eu stiu cum imi tremura mana pe hartie, dar... cunosc personal pe cineva care, copil fiind, a fost infectata cu virusul HIV la spitalul Sf. Maria din Iasi, cel mai mare spital de pediatrie din Moldova... Prefer sa ocolesc acest spital atat cat pot. Si am mai ajuns odata acolo, tot cu T., sa facem un antibiotic injectabil, la 4 dimineata. Pentru celelalte ore mai gaseam pe cineva care sa ne faca, dar pentru 4 dimineata nu... Si se burzuluieste la noi asistentul Petrica ca l-am deranjat de la somn, ca doar eram in sufrageria lui, nu in camera de garda a spitalului. Si acum, dupa 5 ani, regret ca nu i-am facut reclamatie scrisa acelui asistent. Oare chiar nu se poate schimba nimic in acest sistem?!!!

Sun, am salvat retetele, sper sa am succes si sa mai schimb si eu ceva in alimentatia monotona s fiica-mii.

Despre ajutorul bunicilor: voiam sa va intreb daca ati intalnit specia de bunici perfect indiferenti, care nu suna, nu intreaba, nu fac cadouri, nu pupa, nu mangaie, nu iau de manuta, nu se joaca, nu povestesc, nimic? Eu nu credeam ca exista, dar mi-a fost dat sa am parte de asa ceva. Revin mai tarziu, ca sunt bulversata de chestia cu spitalul, ma duc sa-i povestesc si sotului.

Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

BOTI si BUJO am citit ce s-a intamplat si m-am oripilat dar asta e realitatea cruda pe care o traim si noi si cel mai rau si copiii nostri.BOTI sper sa va iasa aniversarea bine si Nancy sa se refaca si sa revina la comportamentul ei de zi cu zi multi pupici de la noi
LA MULTI ANI UREZ TUTUROR SARBATORITILOR CE SE VOR ANIVERSA , ca noi plecam in noaptea asta in grecia si mai venim pe 17 iulie acasa.
Denisa este mai bine , mai are ceva muci si tuseste dar mergem sa faca aerosoli naturali,la noi a fost diagnosticul rosu in gat, de fapt bronsolita, dar ea nu a depasit febra de 39,1 care a scazut prin impachetari si sosete cu otet.
PUPICI TUTUROR PEPENASILOR SI MAMICILOR.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani frumosi si sanatosi
Raluca
Amira
Nancy
Mena
Nicholas!

prolifica zi

sanatate la puiutii bolnaviori. si mie mi-a fost dat sa cunosc sistemul si din afara si din "inside" si e jalnic...si cu pile si studenta pe etajul unde am stat internati...jalnic..da' eu is toporista si le-am raspuns pe limba lor si pana la urma ne-am inteles

boti "red in za nec" di obicei ii rinofaringita sau faringo-amigdalita.

noi am avut azi-noapte nunta si suntem rupti. n-am mai fost de mult la asa o nunta

multumim celor care ne-au admirat in poze si eu am stat azi si am vazut pepenasi, unul mai mumusel ca altul

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

La multi ani Ami, Nancy, Raluca, Mena si Nicholas! Sa aveti copilarii fericite!

La multi ani cu intarziere Aidel si Luca!

Doamne, Boti, Bujo ce horror! Infiorator. Ma bucur ca sunt bine pepenasii.

Sun- multumim de retete.

Pupicei tuturor si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Seara buna!!

Uram si noi un sincer LA MULTI ANI~!!!!! pepenasilor Ana Raluca, Amira Maya,Nancy, Nicholas si Mena

Sa fiti sanatosi in primul rand, fericiti, iubiti si nu in ultimul rand norocosi!!!

Sun si Dana multumim mult de aprecieri si va doresc si voua acelasi lucru!!Tot binele din lume!!!

Si acum citind din urma.... multam si pt retete!!!

Maya de 2 zile mananca mai mult decat de obicei, sa nu o deochi!!!

Am vazut si eu poze de la petrecerea MAyei de Vicky si ale Irinei Paula... cat de evident e ca ei stiu ca sunt in mijlocul atentiei in acele poze, eu cred ca ei chiar se simt sarbatoriti!!

O seara buna va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI NANCY GARGA DE BOTI,SA TE FACI MARE SI SA FII LA FEL DE SPECIALA CA MAMI!

LA MULTI ANI RALUCA CU OCHI DE CAPRIOARA,SA CRESTI MARE SI SANATOASA! SA TI TRAIASCA MINUNEA,TECKY!

LA MULTI ANI AMIRA DE MADA,SA AI PARTE DE O COPILARIE FERICITA ALATURI DE SURIOARA TA!SA TI TRAIASCA MINUNEA,MADA!

LA MULTI ANI MENA DE MARIANA!MARIANA,NE E DOR DE POSTARILE TALE!

LA MULTI ANI NICOLAS DE MORCOVEATA,UN FLACAU INTRE ATATEA FETITE!MAMI,SA TI TRAIASCA COMOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI!!! Raluca, Nancy, Amira, Mena, Nicholas!!!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si iubire alaturi de cei dragi!
Sun, multumim pt. retete!!!
Kimmy, scuze de intarziere, (dar inca nu-i trecut de ora 12 ), La multi ani! mamei tale!!! Cum stati cu mutatul? Cred ca sunteti super obositi! Spor in continuare!!!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput