America (169)
Raspunsuri - Pagina 8
arminad spune:
Miericico,multumumesc! Ioana e mare, intr-adevar,dar asta micu e mai mult out of chart ca sa zic asa pt ,virsta lui,dar altfel regret si acum ca nu l-am avut macar cu citiva ani mai repede.Asa ca daca ai planuri, go ahead,nu mai astepta
corinadana spune:
Armina mamica tinerica cu o pustoaica tare frumoasa, ce corp frumos are fata ta ! sa ti traiasca puii!
Numai Ramona e scumpa la vedere...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
bAly spune:
Cred ca voi suna, ca oricum de la un simplu tel pin la angajare e cale lunga. Va tin la curent.
In alta ordine de idei, unde vedeti voi poze cu Arminad?
Vine Surpriza
Alina 9+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
Ramona J spune:
Armina, n-am stiut ca ai doua fete!
Corina, mai greu un pic ca-s copiii in vacanta si avem program de nu-mi vad capul, da-i fun!
Sanatate AB, scapasi de streptococ?
Pantera, dati-i femeii circumstante atenuante, zau ca nici nu pot sa incep sa ma pun in situatia ei.
bAly, e spinoasa treaba si nu stiu ce sa spun. Mergi la interviu si nu spune nimic deocamdata, mai e totusi pina la angajare.
Carmenbr spune:
Armina, m-am uitat pe pozele tale si mai rau m-am zapacit. Ati fost in Chicago sau la Disneyland? Fata ta curand dispare de acasa.
Pantero, sa ne fereasca dumnezeu sa trecem prin ce trece ea.
Ramona, tragi chiulul.
Corina, inca putin cu Francesca. Nu vreau sa te supar, dar am vazut ca esti tare suparata pe banii cheltuiti la inmormantarea lui MJ. Dar, pana a murit, cati bani a luat statul Calif prin taxe de la el? De aia ai uitat? Eu consider ca a meritat tot ce au facut pt el, iar cati bani a dat el statului Ca numai prin taxe, nu mai vorbim de donatii, sunt mult mai multi decat s-au cheltuit acum. Stii tu vorba aia, de morti numai de bine.
5 years old - I'm a big kid now!
Ramona J spune:
Carmen, mi-ai luat vorbele din virful degetelor in legatura cu MJ.
Eu ce sa fac? Ai vazut ca-s si cu shoppingul!
miereamara spune:
Lasa mai ca o sa-si recupereze CA banii cu varf si indesat. D-apoi toti oamenii aia care au venit acolo au stat la hotel, au mancat, au cheltuit bani. Economia CA cred ca a avut numai beneficii si o sa aiba si de acum inainte dc Neverland o sa devina "atractie turistica". Plus ca am inteles ca s-a deschis o linie de donatie si oamenii chiar doneaza bani pt a acoperi cheltuielile.
Mie mi-a placut mult ceremonia. Sobru, distins, fara circuri inutile, nici ca se putea mai frumos.
Edit: dati-mi o idee ce sa cumpar sotului de ziua lui. Sunt cam stramtorata bugetar:)) deci ceva sa nu depaseasca 100-150 de dolari.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Denisam spune:
Miere- scuze ca ma bag, am cautat poze noi si nu am gasitasa ca dupa ce te a[prob legat de MJ, zic idei pt sot-ceas sau parfum,o lenjerie faina pt tine, impreuna cu sampanie,lumanri si o felicitare funny din partea lui Aidan.
Dc are hobby gen pescuit sau mai stiu eu ce, merge ceasul inlocuit cu undita/binocul,etc
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
corinadana spune:
Carmen ! numa' ca aseara primarul zicea ca asteapta un cec de la familia Jackson... Omul asta si a batut joc de viata lui, pacat. Si nici nu m as mira cu taxele sa fie undeva in urma mult.
Anyway, pacat s a dus prea tanar.
Ramona la ce mergeti de sunteti ocupati ca noi de cand cu vacanta ne am dezocupat aproape de tot .
Miericico La Multi Ani sotului, cu hobby ul lui cu foto nu i mai tr nimic pe acolo?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
Armina, ce copii mari ai si frumosi! iar tu arati ca de varsta lor. felicitari pentru o asa familie frumoasa.
Alina, eu nu as zice nimic despre sarcina. Taci malc si vezi tu mai tarziu.
Miericico, uite ca si eu ce ma mai scarpinai in cap ce sa ii iau sotului cadou ca ... imi facui bube in cap. Ieri mai adauga si el un an si eu tot nu-i luai nimic. zau de nu fac ecuatii ca sa aflu ce si-ar dori. Pana la urma i-am sugerat un rucsac ca vrea sa se duca de nebun singur in creierii muntilor si sa isi puna cortul acolo unde o vedea el cu ochii. Asa ca fuseram aseara la Rei sa cautam rucsac si vazuram ceva dragut, dar cam scumpisor. Ajunge la vreo 250-300 ce vrea musiu. Si a cautat aseara pe net si a gasit unele mult mai ieftine, si de aceeasi firma, cu cadru.
Are ceas sotul tau? Vazusem candva niste ceasuri faine la Fossil.
Ia-i o bicicleta. si peste cateva luni ii iei si trasurica si il trimiti la plimbare cu copilul .
Azi imi printai si eu lista cu ce ii trebuie lui Luca la gradinita. Vazui ca au si un dress code impus. Asa ca trebuie sa ies la cumparaturi. Parca v-am spus ca a fost acceptat la scoala aceea charter de tot asteptam noi un raspuns de la ei.
cautam innebuniti bilet de avion sa il aducem pe tata aici din aug. si sar de $1200. La naiba ca scumpe mai sunt .
Din pacate eu nu am vazut inmormantarea lui MJ ca am tot fost ocupata.
In we am fost intr-un loc fain, pitoresc, aproape de Aspen, unde am mers cu bicicletele, am urcat pe carari de munte precum caprele, ne-am balacit in rauri, am jucat table si bronzat. Intr-un cuvant am avut FUN. Daca am fi ramas in oras am fi dat in depresie la ce ploaie a fost.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea