America (169)
Raspunsuri - Pagina 7
pumba spune:
corina -fu bine ,dar data viitoare las copii acasa .......dar, am mancat binela Bellagio-bufet,clatite a la Jean- Philippe,mers non-stop si nu acumulat kg stress relief la shoppingareala,vazut ce se mai poarta.... in concluzie ne-am distrat binisor.
AB spune:
Felicici gasesti in Europa cate vrei. Olanda are traditie de biciclete sanatoasa. Acum pe aici cele mai multe companii au strans surubul rau si se plateste extra masiv. Poate din .nl vine cineva cu o masina sau ti-l poate pune pe autobuz.
Eu nu mai merg in .ro de niste ani buni daca gasesti o continuare cand plec la job in septembrie eu ti-l pot aduce pana-n sudul Frantei.
Corina sta bine :) stie ea ce stie
Multam .. cu sanatatea is in pioneze ceva mai putin tepoase.
Adriana complicat mey... daca stai sa scotocesti. Eu credeam ca-i mai simplu, nu te supari.
alintaroma cum sa fii invisibila mey? Faine artificiile...:) si pozele tenismenei in devenire cu suporter infocat mami :)Am auzit ca nu stiu cate orasele le-au taiat din buget.
philip spune:
vio, am vazut artificiile, o frumusete, auzi la ea invizibila.
pumba, bine ai revenit, ce rau imi pare ca n-ati vebnit pe aici.
pup si restul trupei
US
corinadana spune:
AB
Macrina nu am mers in downtown (e o caldura de mori acum acolo)... Nu sunt fan MJ, imi pare rau tare rau de el ca s a dus asa de repede dar si a facut o singur.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Citat:
Arminad, chiar ma gindeam ca n-ai mai scris. Apoi apari si scrii un rind?
Ramona,multam ca "te gindeai".Avea nevoie fata de info,poate era urgent.In rest ocupata cu vacanta care contrar planurilor pe care ni le facusem s-a intimplat si anul asta tot in jurul blocului.
Pusei si io niste poze ,cam alandala sunt da n-am rabdare sa aranjez, deh batrinetele!
bAly spune:
buna fetelor,
Bineinteles ca iar am o intrebare
Dupa cum va informasem mai inainte,asteptam un bb3 surpriza. Ce ma fac cu job search-ul???? intotdeauna mi-am zis ca de va fi sa fie bb3 va fi crescut in stil american, adica daycare de la 2-3 luni- desi acu nu chiar mai gindesc asa...greu tare!!!
In fine...problema e ca am gasit un mesaj pe tel de la un anumit domn, ca mi-a vazut resume-ul pe net si restul ... Ce fac? daca sun si merg la interviu trebuie sa zic ca sunt insarcinata? Ma gindesc eu ca daca zic probabil ca sansele de a fi angajata scad simtitor, daca nu zic ...curind se va vedea si cine stie cum va privi situatia...
Eu aproape ma consolasem cu ideea de a-mi 'agata' diplomele in bucatarie sau camera lu bb pt inca un an, dar mi-ar suride si ideea de a lucra.
Vine Surpriza
Alina 8+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)
blackpanterro spune:
Andreea, nici o suparare :), aici e spinoasa tare problema :)
Alina, parerea mea e sa mai astepti, ok eu sunt una din aia fara aspiratii de munca de cand il am pe Aidan si poate de aia zic asta, dar stilul american mi se pare sinistru, daycare de la 2-3 luni... :((
La interviu banuiesc ca trebuie sa spui ca esti insarcinata ca sa stie angajatorii cum sta treaba ca si daca il dai pe bebe la daycare de la 2 luni tot stai acasa 2 luni.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
miereamara spune:
Nu te sfatuiesc sa dai bebele la daycare de la 2-3 luni! O sa te convingi singura daca o sa vizitezi cateva, sa vezi fetele copiilor triste. Probabil exista si exceptii unde mamele pot veni la pranz sa spunem, ca sa alapteze copilul, dar in majoritatea creselor copiii stau cam 8-9 ore (depinde cat iti ia traficul) fara parinti. Mie mi s-a parut oribil si am vizitat vreo 4-5 pana acum. Conditii foarte bune, curatenie, etc, dar tristetea de pe fata puilor, mai ales cei mici...nu poate fi exprimata in cuvinte.
Nu esti obligata sa le spui ca esti insarcinata (nici la interviu, nici la o eventuala angajare). Dar in acelasi timp nu mi se pare etic sa ascunzi asta, mai ales dc este un post important, cu proiecte in derulare, etc.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
arminad spune:
alina,io zic sa nu le spui tu nimic,doar nu trebuie sa nasti miine.Faci citeva luni macar de experienta care dau tare bine pe resume in ziua de azi si dupa ce nasti mai vezi tu ce faci.Bafta!
miereamara spune:
Arminad, ce copii mari ai! Si tu arati tare bine!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery