America (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetelor, sa spun si eu prezent ...

Rece si uscata vara pe aici pe la noi (NY/NJ)... acum e de-a dreptul racoare.
In alta ordine de idei, Flavia ia antibiotic de sapt trecuta pentru infectie la ureche si ce credeti ... duduia aia de la farmacie mi-a dat mai putin antibiotic. Ar trebui sa ia 10 zile si azi e a saptea zi si cred ca mai am maxim maine. Ma gandesc sa ma duc acolo dar daca nu ma crede ca mi-a dat mai putin ? vi s-a intamplat vreodata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buflea, mergi fara grija la farmacie ca iti da...mie Alex mi-l voma de fiecare data si mereu ceream in plus...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

In rest, eu am fost azi in timpul lunch hour (adica 2h ) si am vazut filmul Hangover. Asta pt. ca imi place Bradley Cooper, e un nou up and coming star. O sa auziti de el:) Filmul e funny, merita vazut, e bun, doar putin prea vulgar pt. mine. Dar cred ca il mai vad o data:)

:-)) De doua ori, si pe mine ma batea gandul, dar cred ca a doua oara il astept pe DVD.

www.razvanphotography.com

Da' "He's just not that into you" l-ai vazut? Si eu cred ca astept Hangover pe DVD. Oricum, tipul e "drop dead gorgeous" (mai ales in costumul ala negru din Hangover), cred ca Brad Pitt o sa fie history in curand
Ramona, neaparat sa nu fie copiii prin preajma, e rated R cu motiv intemeiat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aoleu, chiar asa? Oricum, filmele le pun dupa ce sint ei in pat deja, in timpul zilei nu apuc eu...

Lisa, vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nu, nu l-am vazut. Ruleaza acum la cinema? Sa vad daca il gasesc pe netflix.
Pai tipu' e frumos tare si se pare ca merge pe urma lui Brad Pitt. A luat-o pe Jennifer Aniston de prietena. Rautaciosii din revistele de scandal (cumpar Star ca il citesc in baie ) spun ca nici Jen nici Bradley nu vor incurca numele cand se adreseaza unul altuia. Jen ca a mai fost cu un Bradut, iar Bradut 2 ca tocmai ce s-a despartit de o Jen:-)

Ciuf, te invidiez pentru zona in care stai. Sotul mereu ofteaza ca ce frumos era in Romania, ca mergeam in drumetii. Dar acum, ce sa faca el la muntele american?:-))

Aaa, si ultima noutate- termin scoala in august. Plec cu masteratul:-). Acum e sigur-sigur. Trebuie sa imi caut job; sa vedem unde si ce gasim. Sotul deja si-a dat demisia de la locul de munca, iar seful dragut i-a spus ca poate sa lucreze de acasa 1-2 luni, pana isi gaseste ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui josefine

Nu, nu l-am vazut. Ruleaza acum la cinema? Sa vad daca il gasesc pe netflix.
Pai tipu' e frumos tare si se pare ca merge pe urma lui Brad Pitt. A luat-o pe Jennifer Aniston de prietena. Rautaciosii din revistele de scandal (cumpar Star ca il citesc in baie ) spun ca nici Jen nici Bradley nu vor incurca numele cand se adreseaza unul altuia. Jen ca a mai fost cu un Bradut, iar Bradut 2 ca tocmai ce s-a despartit de o Jen:-)

Nu e la cinema, a aparut in Februarie, eu l-am vazut la pay per view acasa. E si pe netflix. Iar cu Aniston, astia zic ca de fapt nu e cu ea, deja au pus-o plangand pe copertele revistelor, ca el a iesit cu aia, Renee Zelweger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nici nu mai stii cu astia cine cu cine s-a imprietenit.
Am adaugat filmul pe lista din netflix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Lisa vacanta placuta in Romania si vreme frumoasa ca am auzit ca i cam ploua...

Buflea sanatate fetitei! dar 7 zile nu s de ajuns, eu asa stiam ca se da antibioticul. Ai grija sa nu faca vreo candida.

Ce frumos Ruxij ca are cu cine se juca baiatul. La noi nu i picior de om in zona si plus circulatie mare.

Ieri am mers eu cu Ralu la biblioteca in plimbarica si am venit cocosata de obosita si nu i departe deloc dar parca ma lasau picioarele.

Fetele cum se traduce anason si fenicul? si la spital tr sa mi fca ceva bagaj ca si n RO?

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

corina, eu mi-am luat numai o valiza mica cu camasa de noapte, sutiene, chiloti, niste tampoane just in case dar iti dau ei, crema de sani cu lanolina, o carte, cosmeticele mele de acasa, camera video si foto, un schimb de haine pt micut, asa ca si cum ai pleca intr-o excursie pt week-end, stii tu :)

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Anise si fennel, Corina. Te gandesti la ceai pentru laptic?

Mergi la inceput