America (169)
Raspunsuri - Pagina 13
buflea spune:
Fetelor, sa spun si eu prezent ...
Rece si uscata vara pe aici pe la noi (NY/NJ)... acum e de-a dreptul racoare.
In alta ordine de idei, Flavia ia antibiotic de sapt trecuta pentru infectie la ureche si ce credeti ... duduia aia de la farmacie mi-a dat mai putin antibiotic. Ar trebui sa ia 10 zile si azi e a saptea zi si cred ca mai am maxim maine. Ma gandesc sa ma duc acolo dar daca nu ma crede ca mi-a dat mai putin ? vi s-a intamplat vreodata ?
ocebine spune:
Buflea, mergi fara grija la farmacie ca iti da...mie Alex mi-l voma de fiecare data si mereu ceream in plus...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui josefine
:-)) De doua ori, si pe mine ma batea gandul, dar cred ca a doua oara il astept pe DVD. www.razvanphotography.com |
Da' "He's just not that into you" l-ai vazut? Si eu cred ca astept Hangover pe DVD. Oricum, tipul e "drop dead gorgeous" (mai ales in costumul ala negru din Hangover), cred ca Brad Pitt o sa fie history in curand
Ramona, neaparat sa nu fie copiii prin preajma, e rated R cu motiv intemeiat:)
Ramona J spune:
Aoleu, chiar asa? Oricum, filmele le pun dupa ce sint ei in pat deja, in timpul zilei nu apuc eu...
Lisa, vacanta placuta!
josefine spune:
Nu, nu l-am vazut. Ruleaza acum la cinema? Sa vad daca il gasesc pe netflix.
Pai tipu' e frumos tare si se pare ca merge pe urma lui Brad Pitt. A luat-o pe Jennifer Aniston de prietena. Rautaciosii din revistele de scandal (cumpar Star ca il citesc in baie ) spun ca nici Jen nici Bradley nu vor incurca numele cand se adreseaza unul altuia. Jen ca a mai fost cu un Bradut, iar Bradut 2 ca tocmai ce s-a despartit de o Jen:-)
Ciuf, te invidiez pentru zona in care stai. Sotul mereu ofteaza ca ce frumos era in Romania, ca mergeam in drumetii. Dar acum, ce sa faca el la muntele american?:-))
Aaa, si ultima noutate- termin scoala in august. Plec cu masteratul:-). Acum e sigur-sigur. Trebuie sa imi caut job; sa vedem unde si ce gasim. Sotul deja si-a dat demisia de la locul de munca, iar seful dragut i-a spus ca poate sa lucreze de acasa 1-2 luni, pana isi gaseste ceva.
www.razvanphotography.com
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui josefine Nu, nu l-am vazut. Ruleaza acum la cinema? Sa vad daca il gasesc pe netflix. Pai tipu' e frumos tare si se pare ca merge pe urma lui Brad Pitt. A luat-o pe Jennifer Aniston de prietena. Rautaciosii din revistele de scandal (cumpar Star ca il citesc in baie ) spun ca nici Jen nici Bradley nu vor incurca numele cand se adreseaza unul altuia. Jen ca a mai fost cu un Bradut, iar Bradut 2 ca tocmai ce s-a despartit de o Jen:-) |
Nu e la cinema, a aparut in Februarie, eu l-am vazut la pay per view acasa. E si pe netflix. Iar cu Aniston, astia zic ca de fapt nu e cu ea, deja au pus-o plangand pe copertele revistelor, ca el a iesit cu aia, Renee Zelweger.
josefine spune:
Nici nu mai stii cu astia cine cu cine s-a imprietenit.
Am adaugat filmul pe lista din netflix.
www.razvanphotography.com
corinadana spune:
Lisa vacanta placuta in Romania si vreme frumoasa ca am auzit ca i cam ploua...
Buflea sanatate fetitei! dar 7 zile nu s de ajuns, eu asa stiam ca se da antibioticul. Ai grija sa nu faca vreo candida.
Ce frumos Ruxij ca are cu cine se juca baiatul. La noi nu i picior de om in zona si plus circulatie mare.
Ieri am mers eu cu Ralu la biblioteca in plimbarica si am venit cocosata de obosita si nu i departe deloc dar parca ma lasau picioarele.
Fetele cum se traduce anason si fenicul? si la spital tr sa mi fca ceva bagaj ca si n RO?
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
philip spune:
corina, eu mi-am luat numai o valiza mica cu camasa de noapte, sutiene, chiloti, niste tampoane just in case dar iti dau ei, crema de sani cu lanolina, o carte, cosmeticele mele de acasa, camera video si foto, un schimb de haine pt micut, asa ca si cum ai pleca intr-o excursie pt week-end, stii tu :)
US