America (169)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Ramona si la mine cori_ralu_1999@yahoo.com... a?!
Ah, in gaurile alea este underscore dar vad ca mi le haleste linia care apare de capul ei.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Salut si de aici!
Andreea (AB), ma bucur ca te simti bine acum. Iar sotul tau e intr-adevar un dragut!
Arminad, super aratati cu totii!!
Ramona, aveti multe activitati in vara asta, asa e, parca nu e timp de nimic.
La noi vara asta e ceva schimbata fata de alte dati, nu stiu dc in bine cu atata jucat non-stop, nebunie curata. Dar ma gandesc ca astea sunt amintirile frumoase din copilarie.
In rest, eu am fost azi in timpul lunch hour (adica 2h ) si am vazut filmul Hangover. Asta pt. ca imi place Bradley Cooper, e un nou up and coming star. O sa auziti de el:) Filmul e funny, merita vazut, e bun, doar putin prea vulgar pt. mine. Dar cred ca il mai vad o data:)
arminad spune:
Fetelor,voi n-ati auzit mey de psihologia pe invers? Eu am experimentat-o de n-spe ori cu copiii mei, adica daca le zic de o suta de ori sa faca ceva nu-l fac ,dar daca ii slabesc o tira si zic ca oricum nu ma interesa a doua zi fac din proprie initiativa .Asa si voi cu Ramona.Cind se termina vacanta asta si mai pune si ea copiii pe capul altora (adica teachers)vine si cu pozele.Ce atita graba ca doar nu plecam nicaieri?
Ruxij ,multumesc! Si noi avem cam multa joaca d-asta libera prin parcuri ,balti ,piscine dar asa trebuie mai .Mie imi pare rau ca nu ii pot oferi zilnic program d-asta fiindca nu am curte si deci nu prea pot invita copii,e mai nasol la bloc .
ruxij spune:
Asa zic si eu, ca o fi bine. Dar e asa o frenezie de jucat, de nedescris. E un grup de copii, se joaca mereu impreuna, ori pur si simplu pe strada, ori la noi in curte, pe trambulina (buna treaba trambulina asta). Azi a tb sa faca si ceva lectii, juma' de ora si imediat ce a terinat a deschis usa de la intrare si a urlat la copiii care erau la juma de strada mai incolo: "Guuuys I'm doooneee", la care unu' dintre el entuziasmat anunta mai departe: "Guys, guys!! Matheeeew is dooooone! Matthew is dooone!!" M-au amuzat la maxim lol
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij In rest, eu am fost azi in timpul lunch hour (adica 2h ) si am vazut filmul Hangover. Asta pt. ca imi place Bradley Cooper, e un nou up and coming star. O sa auziti de el:) Filmul e funny, merita vazut, e bun, doar putin prea vulgar pt. mine. Dar cred ca il mai vad o data:) |
:-)) De doua ori, si pe mine ma batea gandul, dar cred ca a doua oara il astept pe DVD.
www.razvanphotography.com
blackpanterro spune:
La multi Ani sotului, Ciuf!!
Josefine, super pozele sotului!
Arminad, si la noi functioneaza perfect psihologia inversa :).Nu am vazut pozele, ai sters linkul?
Andreea, ce frumos e bebe Nick!! Ce bronzat e :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Ramona J spune:
Oh, no! Corina, si tu?!
Arminad, tre' sa incerc psihologie inversa cu fetele astea. Poate le trimit poze in fiecare zi.
Asta mai functioneaza la Alexandru, Ana stie ce vrea si e ceva de munca pina s-o conving sa faca asa cum vreau eu. Ea o tine pe a ei si daca isi da seama ca varianta mea e mai buna.
Bradley Cooper, ai Ruxij? Eu nu pot sa fug sa-l vaz, il astept la colt la PPV sau ceva. Tot am zis ca o chemam pe fata vecinilor sa babysit si sa mai iesim si noi in lume, dar n-am mai fost de atita timp, mi-e si greu sa-mi fac planuri sau ceva. Rau asa! La NY aveam babysitter in fiecare vineri si ieseam, aici am lasat obiceiul asta.
Macar o data pe luna si ar fi bine!
La noi nu prea tine cu joaca pe afara din cauza ca acum e prea cald. Astea-s activitati de restul anului. Ii mai tin in curte cite un pic dupa ce vin de la inot, dar cer singuri sa vina in casa ca-i prea cald. Ii mai duc in parc dupa cina, dar nu in zilele cu suta de grade sau peste. De aia verile sint cu atita program, altfel se urca pe pereti bietii de ei. Si eu!
ocebine spune:
Am ramas in urma cu cititul...
AB, felicitari pentru "renewal"...sper sa te simti mai bine.
Arminad, am vazut pozele...wow! Arati ca o pustoaica...pina m-am prins care esti tu si care e fata ta, mi-au trebuit minute bune! Esti o mamica superba si tinara!
Ramona, dar ii tii ocupati nu gluma...ai mei doar pian o data pe saptamina si scrima o data pe saptamina (de la care au luat pauza de 3 saptamni pe motiv de party si de 4 iulie). In afara de cititul "la liber" nu-i prind cu lectii...n-am nici o sansa!
Ciuf, imi place teribil cum povestesti din drumetii...locuiti intr-o zona superba...e bine ca o valorificati, sint niste amintiri care vor ramine pentru toata viata.
Fetele din zona NY/NJ...m-a innebunit sotul cu mers la pescuit...(eu nu m-as duce nici picata cu ceara, dar ce sa faci????) Stiti locuri de mers la pescuit (nu pe boat ca am incercat asa de citeva ori si nu prea a fost incintat)?
Miine seara iesim intr-un grup mare la Avery Fisher Hall sa auzim niscai bagatele frantuzesti...am luat bilete la cocotata sa putem sta toti pe un rind.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
lisa79 spune:
am intrat saq va zic ca am ajuns cu bine in Romania,Anuta a fost exemplara,a zambit la toata lumea si a ras. a dormit si chiar a intrat p[e fusul de aici dormind azi-noapte 12 ore de la 9-9 dimineata.
aaa, am cunoscut in Munchen pe Amami,exact cum mi-am imaginat-o,o fata super. de Sebi,nu mai vorbescun dulce
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
philip spune:
lisa, bine ati ajuns
ramona, iar n-aveam email de la tine...
arminad, pai ce ramona-i copil ca sa-i zic ca nu ma mai intereseaza figura ei :)
adriana si irina, da, mey, e bronzat tare Nicholas si are si parul inchis la culoare. poate sa semene cu mama ca ea-i mai tiganca, daca nu cu vecinu'? lol
US