Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 14
miereamara spune:
Mda, eu nu i-am dat cu nimic lui Aidan pana acum pt ca nu a avut niciodata vreo iritatie, si acum m-a prins total nepregatita:))
Oricum la el iritatia este sub burtica, nu la funduletz, dar am inteles ca poate aparea oriunde.
In fine, am inteles ca e normal sa mai apara din cand in cand si cate o iritatie din asta.
Dark ce fel de miscari faceti voi la BugyFit? Ma batea gandul sa infiintez aici un grup de mamici si sa facem asta. Cred ca ar fi interesate o multime de persoane. Am cautat si local nu sunt astfel de grupuri.
De doua zile imi gateste barbatul tot felul de retete minunate. Aseara am avut spanish pork chops, mai, mai...Sper sa-l tina
.
Unde mai pui, ca sunt si de dieta:)) suntem amandoi la dieta!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
asparagus spune:
buna!
nu vreau sa va plictisesc cu problemele noastre. Am vazut doar ca ati reactionat la mesajul lui Naty cu sugestii, si cum noi ne luptam cu 6-8 scaune moi pe zi de peste 2 saptamani vroiam sa intreb daca puteti sa-mi spuneti si mie ce analize exacte sa cer. Alina, tu ziceai ca poti sa ne spui ce s-a facut la finutul tau. Macar daca nu le pot face aici sa le fac cand venim pe 18 in Romania. 
Of, nu mai pot! Imi vine sa ma spanzur. Mai nou avem si o dermatita de contact super nasoala. Saracutul ,asa il doare funduletul. Azi am fost la homeopat. I-a dat ceva globuli sa ia, sa vedem cum reactioneaza.
ok, ma opresc ca ma ia plansul.
Va pup!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Mister nu prea e interesat de apa. I-am pus in canita (avem doua, una cu gaurele si una cu o chestie prin care ar putea suge), da cu cana de ce apuca (inclusiv de capul lui) dar de baut, nu vrea. Oare sa incep sa-i dau cu lingurita si apoi sa intru cu cana? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() Our Goblin Prince "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
Dark - nici Andrei nu vrea apa si nici sa bea din bibe/canuta(dar asta nu mai e o noutate
Eu perseverez cu bibe de la Nuk, pe care a inceput sa-l bage in gura, tetina, si sa suga 2 secunde la ea, dupa care o apasa cu degetele, pana ii tzasneste LP pe fatza/par/canapea
. dar avem un progres de supt 2 secunde si acceptat tetina de latex in gura
.
miereamara spune:
Asparagus, imi pare rau pt problemele voastre, multa sanatate.
Sfaturi eu nu am ce sa-ti dau ca nu am avut probleme de genul scaune moi.
Pt dermatita nu stiu dc ai citit ce facem noi: spalat cu apa si tarate,uscat f bine, fundul gol si eventual o crema cu oxid de zinc cand pui scutecul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ciufik spune:
Asparagus, nu ne plictisesti cu pb tale. 
Pt diaree ai incercat ceai de menta? Stiu ca si Smecta e ok, insa nu stiu in ce dozaj. Nu stiu dc ati inceput D (sorry), dc da, morcovul constipa.
Cu DA nu stiu, ca nu ne-am confruntat niciodata, insa noi folosim regulat crema Avene Trixera, insa stiu ca nu-i pt vindecat ci pt intretinut.
Sanatate multa!

asparagus spune:
Crispy, Selene, multa sanatate va doresc!
Veronica, eu il pun pe Lucas la papat in scoica de masina cu un mare prosop peste ea. Functiomneaza bine deocamdata.
Alinuk, Alina, felicitari pentru kg pierdute. Dar cum ati reusit sa dati asa repede si asa mult jos?
Ledi, eu nu mai imi simt operatia de cateva luni bune. Cicatricea e roz deschis, dar n-am avut de la bun inceput nici cea mai mica problema. Sport fac fara retineri, de carat car la greu, etc. Nu cred ca e normal sa te jeneze inca, dupa atata timp.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
koruccia spune:
Asparagus, imi pare rau ca inca dureaza diareea.
In ce priveste dermatita, eu am scris mai sus cum am vindecat noi dermatita de scutec in perioada scaunelor diareice: spalat fundulet cu ulei de masline si pus strat gros de crema cu oxid de zinc concentratie mare (in asa fel incat sa creezi practic o pernita izolanta intre fundulet si scutec). Marca cu care ne-am descurcat noi cel mai bine e Eryplast Lutsine, water paste; banuiesc ca in Germania se gaseste daca intrebi in farmacii.
koruccia spune:
Aresa, v-am admirat in poze, inclusiv pe bunica mult laudata: intr-adevar nu ai exagerat cu nimic in descrieri![]()
Foarte haioase comentariile de la poze, mi-a placut mai ales problema lui Vic cu planeta
La cat de plimbaret e deja, nu cred ca ii va ajunge planeta asta cand mai creste un pic.
Imi place ca esti asa de usor de urnit cu copil si casa dupa tine. Eu am de luat un zbor de o ora pana la Cluj ca sa mergem la ai mei si deja ma apuca durerile de cap cand ma gandesc.
Idaira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asparagus buna! nu vreau sa va plictisesc cu problemele noastre. Am vazut doar ca ati reactionat la mesajul lui Naty cu sugestii, si cum noi ne luptam cu 6-8 scaune moi pe zi de peste 2 saptamani vroiam sa intreb daca puteti sa-mi spuneti si mie ce analize exacte sa cer. Alina, tu ziceai ca poti sa ne spui ce s-a facut la finutul tau. Macar daca nu le pot face aici sa le fac cand venim pe 18 in Romania. ![]() Of, nu mai pot! Imi vine sa ma spanzur. Mai nou avem si o dermatita de contact super nasoala. Saracutul ,asa il doare funduletul. Azi am fost la homeopat. I-a dat ceva globuli sa ia, sa vedem cum reactioneaza. ok, ma opresc ca ma ia plansul. Va pup! Ioana mamica fericita de Lucas 18.01.2009http://www.foto-la.de/Lucas/ |
de ce nu incerci cu mucilagiu de orez? stiu ca e f eficient...
Carla
Povestea Carlei
asparagus spune:
da, miere, koruccia, asta facem si noi de vreo saptamana. Stat mult la aer cu funduletul gol, crema cu zinc, etc. Cum incepe insa sa-i treaca mai trage o tura de scaune moi si iar se irita rau de tot. Asa ma chinui de vreo 10 zile.
Am pus si eu poze noi la semnatura!
Miere, sper ca nu te mai doare unde ai cazut.
caterina, pupici de la petitorul tau, Lucas!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009