Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Eu simt ca innebunesc ...
Ioana a terminat sambata antibioticul, iar ieri a facut din nou febra, tuseste si ii curge nasul.
In plus de cateva luni acuza dureri de burtica, ieri a durut-o rau de tot, cam toata ziua.
Iar Nadia iar a facut ieri kk de 5 ori si mucios.
Nu se mai termina 
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Doamne, ce frumoasa si mare e Dariuta, luptatoarea noastra scumpa! De mult ori m-am gandit la ea, cum o fi ...
alinuk e SUPERBA poza.
A admirat si pozele aresei- frumos copil, frumoasa mamica, frumoasa bunica si alei lui miere, care arata foarte, foarte bine, iar Aidan e flacau mare!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
miereamara spune:
Da, bunica e de belea![]()
Multa sanatate fetitelor, Naty! Ai idee de la ce pot fi scaunele apoase ale Nadiei?
Ledi, nu prea e in regula sa te mai doara operatia dupa atat timp.
Eu am fost taiata de doua ori, adica a doua ora mi-au deschis aceeasi operatie, dar mi-au da tmuschii la o parte din nou si au mai scormonit prin burta vreo cateva ore
, si acum nici nu o mai simt. Iar de vazut aproape nu se mai vede,nu e chiar albicioasa cicatricea, dar eu am pielea mai inchisa si nu prea se vede. Fac abdomene, alerg, inot, nu ma deranjeaza absolut deloc.
Selene multa sanatate! Mai, multa lume bolnavioara, ce se intampla?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Alina1976 spune:
Naty, imi pare rau sa aud cate probleme ai...Du-o pe Ioana din nou la Dr sa vada de ce o doare si burtica...sa nu fie vreo enteroviroza...si Ioana are scaune moi? Ce antibiotic a luat? I-ai dat si un pansament gastric?
Nadiei i-ai facut toate testele copro? Eu am un finutz care tot asa, la intervale de timp facea KK moale rau (si de cate 12 ori pe zi) si nu papa...si i-a dat Dr sa faca toate analizele posibile care se fac din KK. Si testul de sange sa vada daca e alergic la ceva. Daca vrei mai multe detalii cu exact ce trebuie sa faca da-mi un tel (sau un PM si te sun eu) sa-ti pove. Daca tot face KK moale nu e in regula ceva...adica trebuie facute investigatii sa vezi ce e, daca e alergica la ceva. Te pup 
VOTATI SABINUTZA, avem sansa sa castigam:
www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277" target="_blank">http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=277
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Venerata spune:
Buna tuturor mamicilor si bebeilor frumosi,

Va mai amintiti de mine
? N-am fost eu niciodata prea vorbareata pe forum (dar va citeam, cel putin
) dar de data asta chiar am facut-o lata: cred ca n-am mai intrat pe DC de cel putin 2 luni. Pana sa incep serviciul, fiind acasa, nu prea puteam sa intru, ca sincera sa fiu imi era cam jena sa o las pe matusa mea sa se ocupe de toate (inclusiv Liviu) si eu sa intru pe internet. Iar seara cand imi propuneam sa intru, bineinteles ca ori nu aveam loc de baietii mei ori ma lua somnul ca pe betivi in gara
. De pe 3 iunie am inceput serviciul (nu am avut decat 16 saptamani de Maternity Leave), am fost plecata intre timp cu serviciul la o conferinta in Cipru, iar de vreo saptamana pot sa zic ca m-am asezat pe treaba. In general nu prea avem mult de lucru in perioada asta, asa ca acum am mai mult timp si ....IATA-MA!
Incerc sa citesc din urma, am citit si despre lucruri si copii frumoasi si sanatosi, dar si unele mai putin placute. Sa dea Dumnezeu
ca Alina sa se faca bine, iar Cami si fratele ei sa aiba parte de liniste si bucurii.
Va pup, nu ma mai lungesc, ca nu aveti rabdare sa cititi mesaje lungi, asa ca mai bine o sa scriu mai multe si mai scurte, ca am si eu o gramada de povestit despre baietii mei.
Toate bune,
Naty spune:
Admirat si Vladut de bebelusi
si Razvi de crisspy
.
Fetele, eu o tin pe Nadia numai cu picioarele goale fiindca a facut o adevarata pasiune pentru suptul lor, numai cu piciorul in gura e toata ziua! Si ma gandesc ca mai bine isi morfoleste piciorusul decat o soseta ...
Voi ce jucarii le dati?
Eu am o problema: am trei tipuri de jucari - cele de plus, de care e foarteinteresata, sunt moi si frumoase dar ... nu mi se pare chiar OK sa le haleasca si se spala cam greu; cele de plastic cu zdranganele, care se spala usor, ii plac mult, dar ... isi da cu ele in cap si cele pentru dentitie cu care nu se loveste, care se spala usor dar care nu o atrag!
NOI
Ciufik spune:
mda, iar am sarit peste masa de legume
, cred ca nu mai apuc sa introduc masa asta
.
am venit de la job, el obosit, de parca l-a si pus cineva la lucru
, asa ca l-am mufat si adormit.
si eu cand ii mai dau legumele???
Naty - multa sanatate printeselor! Poate au un virus stomacal amandoua si se manifesta diferit?
Alina - wow! Las' ca nu-i nevoie sa o declare aia Nr. One, stim noi ca she's the one, not everyone!
(dc vede esca imi cere bani).
Vero - mama, ce dulce e Alice! Sta f bine la masuratori. Andrei avea la 5 luni - 6.6 kg si e baiat.
Alinuk - merci de sugestie, o incerc si pe asta cu laptele meu. Si eu ii mai prelungeam somnul lui Andrei mangaindu-l pe spate, dar nu mai tine.
Crisspy - pai l-as legana eu pe picioare, dar legumele alea cine le fierbe? si dc il invat asa si il livrez asa la maica'mea, care numa' de leganat nu o sa aiba timp si cu zuza de Ana, il face pachet si mi-l trimite inapoi
.
Ledi - continui cu D ca n-am incotro
, ca in 2 sapt incep serv. ca altfel, vorba lui Miere, unde sa ma grabesc? dar asa...LP nu vrea cu bibe, legume - pas, cereale - numai dc e odihnit si e cam geu sa fie odihnit la 5-6 seara dc nu a dormit toata ziua.
Hai ca mai vait mai rau ca o baba.
Cami - sper ca e mai bine Alina.
.
Cu toate ca nu imi sta in fire sa laud soacrele
, Aresa, a ta e chiar o "bunaciune" (scuzati expresia), dar las' ca nici cu tine nu mi-e rusine.
Jasmi - iar citesti pe sestache? Treci la raport!
bebelusi spune:
Miere Vlad a avut dermatita de contact si mi s-a recomandat ELOCOM (desi contine hidrocortizon si nu e prea indicat...), mi s-a spus sa ii dau 3 zile seara (nu mai mult) si ne-a disparut.
Ledi operatia mea e rosie dar nu simt absolut nimic, sunt ca noua...sa te duci la medic pentru ca nu cred ca e in regula.
Naty uff...cand te aud pe tine cu problemele parca o aud pe sora-mea cu Stefan. Si ei sunt la fel. Dau dintr-una intr-alta. Ultima intr-adevar au fost dureri de burtica, acum de vreo 2 saptamani e bine, sa vedem cat il tine. Sa nu fie o enterocolita ceva...nu prea ma pricep sa iti dau sfaturi....asa rau imi pare...
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Am ajuns si noi acasa de la Buggyfit. Bebe s-a pus sa traga un pui de somn, afara ploua, matzele lenevesc... si io ma gandesc ce mai pot manca ![]()
LA MULTI ANI Bogdan de Elasan!

Cami noutati despre Alina? Sanatate multa ii dorim! 

Alina, multe felicitari pentru "parametri" si de la noi! Well done girl! Deci s-a incheiat concursul cu pozici?
Veronica, ai o scumpete de fetita 

! Ce haioasa e pletoasa mica, cum se uita ea pe dupa aparatorile de patut!
Naty, multa sanatate frumoaselor!
Cred si eu ca te-ai saturat, sper sa treaca problemele cat de repede!
Dalma,
Daria mica si luptatoare
Miereamara, multa sanatate la Aidan, sa treaca dermatita. L-a vazut medicul, ce zice? Sper sa nu te fi lovit prea rau! Arata bine programul de fitness... baiu e ca eu la sala nu mai ajung... M-am uitat la poze, tu arati foarte bine, si toned si bronzata ![]()
Ledi, nici mie nu mi s-a albit inca dunga de la operatie. S-a schimbat un pic la culoare dar nu e alba. Sport pot face - deja de cateva saptamani merg in fiecare luni la Buggyfit si m-a "controlat" instructoarea la abdomen, muschii si-au revenit deci nu am nici o scuza sa nu pot face "abdomene". Despre geanta... ce sa zic
Da' zau ca traista de nuanta de-asta nu aveam... si oricum era la sale ![]()
Crisspy, sanatate multa sa treaca problemele de la masea... si bafta la job sa ai o saptamana relativ usoara si fara complicatii!
Cristi, spor la invatat! 
Alinuk, si eu fac la fel cand da bebe semne ca vrea sa se trezeasca... uneori merge, alteori nu. Multumesc de pontul cu lapticul in piure-ul de legume, i l-ai dat la Ciufik dar il voi folosi si eu 
Irina, ma bucur ca te-ai relaxat un pic la mare 
Selene, multa sanatate sa treaca raceala!
Ciufik, eu zic ca nu papa rau licuriciul tau, sa vedem ce zic si mamicile cu experienta ![]()
Venerata, ma bucur sa te revedem pe forum
Ufff... serviciul asta! Felicitari pentru baieti mari! Poate ne pui niste pozici
?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"