Burtici fericite de septembrie-octombrie (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

uve_got_mail,La Multi Ani !!!!

Lutoniana,multumim ca ne impartasesti si noua sfaturile

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 31+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata burticutze dragi!

Uffff, mi-ati dat ceva de recuperat, dar am reusit!

Multumesc mult pentru sfaturile privitoare la hainutze, ca eu am deschis subiectul, v-am mai spus ca nu stiu ce m-as face fara voi!

Techilla, am ras cu lacrimi de povestioara cu soacra, si pe mine m-a procopsit a mea acum ceva timp cu niste papuci cu paiete....asa ca, sa ne traiasca!

Eu ieri iar m-am enervat rau si m-am suparat cumplit cu o colega, apoi cand am ajuns acasa am gasit un mic dezastru facut de catelandrele mele, am cedat nervos, am inceput sa plang in hohote si normal ca bblelusa mea a fost stresata si abia daca am simtit-o, plus ca mi-am dat seama pentru prima oara ca am contractii....nedureroase, dar erau clar!Offff, nu stiu ce ma fac eu cu nervii si cu supararile astea, eu si asa sunt proata rau si pun botul la toate cele si plang imediat, dar acum e din ce in ce mai rau.

Normal ca nu am apucat sa fac inventarul la hainutze si poze, dar promit ca pana luni fac sigur, sigur...dar mi-am cam dat seama ca trebuie sa trec la cumparaturi de hainutze ptr 3 luni ca din astea mici sunt suficiente.

Ma bag sa citesc cu atentie ce a povestit Lutoniana de alaptat.

----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata fetelor! La mine merge webshotul, ma uit toata ziua la burtile voastre....... scurgerea mea a devenit parca mai lichida, sper sa nu am scurgeri de lichid amniotic, nici nu stiu cum mi-as putea da seama...peste 2 saptamani ma duc iar la dr si de data asta o sa ii spun sa ma urce pe capra sa se uite acolo holbat sa vada ce si cum (data trecuta mi-a spus ca nu e infectie doar uitandu-se la analize)...am facut totusi eco, presupun ca daca s-ar fi scurs lichid amniotic s-ar fi vazut...de mancare, in ultimul timp m-am cam dat pe ardei copti...ba cu smantana, ba cu sos, sau chiar doar cu otet...nu am inca probleme cu arsuri, umflat picioare, poate pt ca am doar 25 de saptamani...mai vad eu peste vreo 5...
Imi plac f mult povestile despre alaptat, mie imi e frica de asta pt ca am sanii f sensibili, mi-e frica sa nu fac rani etc,dar probabil atunci nu ma va mai interesa nimic de genul asta... Voiam sa va intreb cum va descurcati cu epilatul in zona intima...eu ma fac cu lama momentan, dar nu mai incep sa vad bine, si la ultima vizita la medic, aveam niste pozitii pe cada de te pufnea rasul...mai aveam un pic si puneam picioarele dupa cap... planuiesc ca in momentul in care voi naste sa ma fac cu crema, cum ma faceam inainte de sarcina, e rapid si nu cred ca ii va mai dauna lui bebe/...
Va pup

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
25+ cu - Rares Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Eu am avut in sfarsit o noapte mai linistita si am reusit sa ma si odihnesc putin. In rest...o noua zi obositoare de munca ma astepta. Oricum e de bine pt ca vine weekendul.

Uve_got_mail La Multi Ani, multa sanatate, fericire si copilas sanatos.

Lullaby, acum am vazut invitatia la praji. Multumesc frumos. Cred ca a fost delicioasa.

Iulika, foarte dragut sacul de plimbat cum l-ai numit tu. Sa il folosesti cu placere si sa ii placa si lui bebe in el. De codite...ce sa mai zic....super.

AndraIulia, foarte reusite pozele. Te prinde grozav de bine burtica si se vede cat de mandri sunteti amandoi de bebelul din burtica.

Devylla si burtica ta e super. Eu cred ca te ajung de pe acum cu ea. Am o burta cat o casa. Nu stiu cum o sa o mai car dupa mine ca deja obosesc super repede.

Lutoniana, felicitari pt cele 30 de sapt. Multe inainte pana la 40 doar. Eu una sunt super incantata de informatiile oferite. Mi se par foarte interesante si utile pt noi toate. Sper sa ne aducem aminte la momentul potrivit de ele.

M-au amuzat discutiile fetelor de aseara despre zuma si luxor. Am trecut si eu prin faza asta cu jocurile dar mi-a mai trecut acum. Eu am o lene generala mare asa ca... nica macar sa ma joc nu am chef.

Va doresc o zi excelenta si un weekend placut tuturor.

Monica 23+ cu Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

X ggg la mine nu e de durere ci de marea mea problema: de cand sunt gravida am o lene si o lipsa de chef si o apatie generala ceva de speriat.
Abia astept sa-mi treaca.
Ma fac numai cu lama si intim si pe picioare....ma refac eu cumva dupa nastere...dar acum nu am randare sa ma fac cu epilatorul ca de obicei.
Felicitari ca esti bine si sa o tii tot asa

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Uve got mail eu pap inghetata
asta doar daca se pune problema de cinste

Sa fii sanatoasa si voioasa si cu un bebelus gras si frumos in brate, le termen.
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!

Cea mai fericita 30 + cu

Mergi la inceput

x-ggg, sa stii ca si eu am problema asta cu epilatul in zona intima. Eu am o oglida rotunda mica, dar care mareste, fixata pe perete. L-am rugat pe sot intr-o zi sa vina sa mi-o dea jos de pe perete. A ras cu lacrimi de crocodil cand a auzit motivul pt care l-am rugat sa o dea jos. Evident ca sa ma vad eu mai bine cand ma epilez. Dar cu toata oglinda mea tot nu reusesc sa ma fac ca inainte. Cred ca o sa ne revenim dupa ce scapam de burtica si ne tinem bebelul brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata fete cucuiete
lutoniana multumim ca ne impartasesti experienta si nu trebuie sa te scuzi , chiar daca am mai trecut prin asta nu inseamna ca ne strica sa ne reamintim
alex25 ioi ce ti-as trage niste pupaturi sa iti treaca nervii definitiv

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Alex, nu te mai consuma si tu din toate cele. Incearca sa gandesti pozitiv. Toate vor trece. Stai linistita pentru bebele tau. Doar nu vrei sa il superi si pe el cu ale tale. Bine, tocmai eu vorbesc cu nervii mei dar.... incerc din rasputeri sa nu ma enervez prea tare si cu atat mai putin sa plang. Trage aer in piept si o sa vezi ca incet incet vor veni si vremuri mai bune fara suparari. Sa vezi cand ti-o zambi bebele din brate cum o sa fie. Eu de-abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Uve got mail multa sanatate si un bebe papacios

Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC

Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput