Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 21

Fragutza spune:
Asa e, si sotul meu intreaba de Elena
Elena, sa ai guritza aurita, sa urmeze si-un baietzoi..si daca-s doi nu ma supar:)
Da, am incercat sa rezolv cu caruciorul. Am sunat la firma din Tg Mures sa le povestesc si incercam sa fiu cat mai fioroasa. Cand l-am auzit pe cel de acolo ca au gresit cei din Budapesta, m-am inmuiat de tot..doar acolo am facut-o pe Natalia:)..prin urmare la sfarsitul conversatiei eram cei mai buni prieteni.
Asta e, ce atata graba, mai sunt cateva saptamani pana voi avea nevoie de el
Aaa, si mi-au revenit greturile...Nu ma plang, ca le-am asteptat atata vreme.
Revin sa-i transmit Aydei ca are o papusica, e dulce foc..cred ca iti vine s-o mananci
Pupici cu sclipici,
Raluca 32+
Natalia

elenada spune:
Ralu daca vrei tu si baietei atunci asa sa fie.
Azi am iesit din casa. Am fost cu sotul meu la mine la birou. A fost super. Am papat am stat la povesti am speriat lumea cu burtoiul meu. Seful mei si-a dorit asa mult sa ii simta pe pitici si nici unul nu a vrut sa miste asta in conditiile in care misca nonstop. Nici pe bebelusul lui nu a reusit sa il simta pana acum. Era dezamagit sefu. A reusit totusi sa vada un piciorus iesit prin burtica si asta la bucurat.
M-am simtit tare bine. Pacat ca obosesc asa repede.
Pupici dragutelor
elena +37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ellanik spune:
Many_bani ce sa mai zic?Greturi si moleseala la greu.Daarr....i-am auzit inimioara lui bebe ieri si-s in culmea fericirii.Bebe al tau ce face?
Ayda felicitari pt grasunica.E scumpica foc!
Moni, Elenada succes!pt toata lumea
6+

kry spune:
Ellanik, ai auzit deja inimioara?ce frumos. Eu m-am programat abia in 23, mie mi-au spus ca dupa 3 saptamani de la test sa merg
Acum sunt ingrijoarata. Nu am greturi deloc, oare o fi ok? vad ca voi toate ati avut. Daca nu e in regula ceva?
Moni, Elenada, muuuult succes si sa aveti parte de clipe de vis la marea intalnire6+

hepilica spune:
kry, stai linistita, nu-i o regula cu greturile sau cu varsaturile... fiecare organism reactioneaza diferit. te sfatuiesc chiar sa nu te stresezi din acest motiv ca transmiti si la bb. stai relaxata si bb va fi bine, vei vedea.
h. 30+
multumesc lui DD

elenada spune:
Kry fii fericita ca nu ai greturi. Sunt ingrozitoare asa ca nu e nici o fericire sa le ai. Stai cuminrica si bucurate in liniste de sarcina. Cu toaleta in brate nu prea reusesti sa te bucuri. Sarcina usoara si la termen iti doresc.
Fetelor deschideti un nou capitol
Daca nu o faceti voi o vor face moderatorii si nu o sa putem sa putem modifica prima pagina.
pupici tuturor
elena +37
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

kineta spune:
ELENADA,MONI NASTERE USOARA VA DORESC,bebelusi sanatosi si cuminti,pe mine simt ca ma lasa puterile,baietelul meu este un mic manzulet naravas

ayda_m spune:
Elena, Moni ce putin mai aveti. Nastere usoara si abia asteptam vesti!
Pupici tuturor gravidutelor si mamicilor
Ayda mami de printesa Andreea Teodora (9 iulie 2009)
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3719940802/" target="_blank">bebe Andreea