Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 15

Fragutza spune:
Many, n-am nimic deocamdata! Caruciorul il astept de la o firma din Tg Mures si ma tot amana de vreo 2 saptamani. Cica le asteapta din Ungaria..fetitza unguroaica, carucior din Ungaria..dragut nu:)
Hainutzele sunt comandate pe Amazon, vin mai tarziu. Patut primesc de la o prietena.
Sper sa le am pe toate pana nasc, daca nu o s-o imbrac cu multa iubire si va dormi in pat cu mami si tati:)
Acum ma pot lauda cu o pereche de botosei (roz evident) luati din Ungaria dupa ET. Habar nu aveam de rezultat, dar cred ca am simtit eu ca o sa am un sufletel.
Moni, asa tare te admir, imi dai o impresie de liniste, cred ca vei o mami de nota 10. 31+
Natalia

dariaioanaxx spune:
Kri, Alsima- felicitari si bine ati venit si sa stati pana la 9 luni aici !
Elenada- mersi pt. rasp. , o sa vad ce voi alege in final;
Klu- mersi, eu am inteles ca se poate suna doar in intervalul 9-20.00; oricum vedem noi ce va fi; ce face amica ta ? a facut ET ul ?
Ayda- sa ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa si norocoasa !
Nusy - la multi ani pt. Ingrid, ca si fetitza mea este tot succesul d nei dr. Dracea !
Pooh- nastere usoara si asteptam vesti !
Patricia- si mie imi amortesc f. rau degetele noaptea, mai ales la mana stanga si ziua ma dor si varfurile tot amortite le simt !
as incerca sa elimin sarea dar nu cred ca pot;
Moniland- am o intrebare, referitoare la masa de infasat luata de la Ikea: daca demontata ar incapea in portbagaj si daca are si salteluta de infasat inclusa sau se cumpara separat?tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!

Moniland spune:
Daria, noi am adus toata mobila (2 dulapuri, 2 patuturi, 1 etajera+masa de infasat, 3 corpuri pt cutiile roz si verde) intr-o singura masina. E una combi cu bancheta pliata.
Fara probleme iti intra etajera+masa in porbagaj. Vei avea doua cutii, una cu etajera la care se monteaza masa de infasat. Deci o cutie va avea dimensiunea 87 x 49 x 15 (L,l,h) si greutatea 33,8 kg, iar masa de infasat 89 x 36 x 6 si 6,4 kg.
Nu are saltea de infasat. Am luat una tot de la ikea si pare ok ca si dimensiuni. www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/70025318" target="_blank">Asta e . Iar la dimensiunile specificate mai adaugi 10 cm marginea care se umfla ca la colac. Mie imi place.37+
Laura Ioana
Irina Maria

eumada spune:
eu de cand nu mai mananc sarat deloc nu mai am dureri de talpi de picioare nu mai sunt umflata chiar asa de tare...totul e de la sare adin alimentatie.........toate au un gust infect....dar.....
nu mai sunt chiar buflea...sunt inca umflata dar oricum.....lichidele nu se mai acumuleaza asa de tare..
in rest stam cat de cuminti putem....speram sa ajungem pana la sfarsiul lui iulie.....sa avem o leoaica sanatoasa....ca e plin de zodii de apa si aer in familie......numai sotul de de foc si era cazul sa ma vina cineva....
Pregatim vertiginos bagajul de spital........brrrrrrr,am vorbit cu doctoritza mea din bacau..ea de altfel se pricepe foarte bine..conditiile nu-s prea bune dar daca dai banu`.....ea e gata sa ma ajute la orice ora din zi sau din noapte......fara probleme,vine oricand ca stie ca sunt mai mult decat atenta.....plus ca are o mana extrem de usoara si finutza si stie sa opereze folosind mEtoda MISGAV-LADACH,parca asa se scrie nu?Si e extrem de grijulie...e foarte buna dar e la inceput de aia..peste cativa ani va fi si ea din cei care pleaca in concediu cand tre` sa le nasca pacientele...deocamdata isi face concediul dupa dpn-ul fetelor...septembrie are cele mai putine nasteri..... sta la cabinet pana cade...
Ma bucur ca in sfarsit am gasit camasute poemntru spital de la VIENETTA...sunt extrem de bune si de practice....mi-am luat cu bretelutze..si cu halatel..dar nu de alaptat.........dar sunt colorate si frumoase...si au marime l si imi vin....
va pup
Madalina s34
Eva-Maria
AMR 27 ZILE

dear_bambie spune:
Buna. Ne mai tineti minte?
Felicitari Ayda! Sa va traiasca mica printesa si sa va aduca numai bucurii!!!
Ingrid de Nusy, la multe lunisoare!!!!!!! Sa fii sanatoasa si le aduci parintilor numai bucurii!
Kry ,Alsima, bine ati venit! Sarcini usoare si la termen va doresc!
Moni, felicitari ptr cele 37 de saptamani! Ce putin mai este pana la marea intalnire!Pupam micile printese!!!!!!!
Elena, am vazut pozele!!!!! Arati fantastic! Esti o graviduta f frumoasa!!!!!! Pupam piticii!!!
Ellanik, cum te mai simti?
Noi suntem bine, am crescut. La 18s3z, aveam 321gr si 277 gr, dr a zis ca sunt grasunei, sunt in grafic. A incercat, sa le faca poze 4 D, dar, nu a reusit sa faca, decat o poza, celui maricel si a zis ca are nasu' in vant ca mami!, celalalt nu a vrut sa stea , ne arata piciorusele si isi acoperea fata cu manutele!
Iar de la 17s5z, am inceput sa-i simt cum misca! Prima data nici nu mi-am dat seama ca ei sunt, ma gandeam ca sunt matele mele Sentimentul pe care-l traiesti cand le simti miscarile prima data, nici nu poate fi descris in cuvinte!
Cam atat despre noi! va vom tine la curent!
Va pupam si va imbratisam cu mare drag pe toateee!!!!!
Sa aveti un weekend cum va place!!!19+
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

nusy spune:
Elenada,Evy,Ralucapaun,Ellanik,Moni,Daria, Dear_bambi: multumim pentru urari! a trecut o luna,dar mi se pare ca a trecut un an..parca asa mult e de cand am nascuuut.....
Va mai pun niste pozici noi aici
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

elenada spune:
Hello
Intru pe scurt sa va zic ca suntem bine. Piticii au crescut bine. Fetita are 2462 gr iar baiatul are 2789 gr.
Vinerea viitoare merg pt control si pt fisa de internare. Dr radea si zicea ca se mai gandeste daca ii scoatem pe 18 sau mai stam. I-am zis ca e sadic si rau. Eu de doua zile vars intr-o fericire. Azi chiar imi este rau.
Vb mai tarziu
Pupici multi
elena +36
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 8 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

dariaioanaxx spune:
Moni- mersi mult, portbagajul meu este cam micut, de Opel Astra,dar sper sa incapa, si cel mai mult sper sa ajungem, ca sotul tot amanasper sa gasesc si lenjerie pt. patutz acolo
Eumada- si eu as vrea sa incerc sa mananc nesarat, dar ma cunosc si stiu ca daca n are gust nu mananc; pana acum n am luat decat 11 kg, dar aveam destule dinainte in plus si asa ca nu ma laud
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.34 cu Daria Nichola Miryam,
INIMA, A INIMII MELE!

simona2 spune:
Felicitari AYDA! Sa va traiasca mogaldeata!!
Elena, curaj...mai tine-i vreo 3 zile in plus si-i faci leuti
+7

Moniland spune:
Daria, eu am luat lenjerie de pat tot de acolo. Le-am luat pe www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/10107784" target="_blank">astea cu aparatoarele aferente si pe www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/50118380" target="_blank">astea. Lenjeriile de patut se potrivesc pt deminesiunea de 60x120 a patutului. Separat am luat pilote si pernite. Si am mai luat saci de dormit www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/40150549" target="_blank">asa. Sigur intra in Astra. Poti rabata bancheta din spate si atunci intra mai multe. Cumparaturi multe si placute.
Nusy, se vede ca a crescut Ingrid si s-a mai ingrasat, are niste picioruse de-ti vine sa le mananci.
Elena, ai fost la eco, super!!! Deja sunt ~ 2,5 kg, mai pun un pic si nu o se te tina in spital din cauza greutati lor. Si mai ales ca au greutatea unui singur copil in burtica la varsta asta. Super!!!
Dear_bambie, ce copii mari ai si cat vor mai cresteee!!!! Imi amintesc cand erau ale mele mai mici si imi zicea dr. ca au greutatea unei ciocolate, adica 100 gr. 37+
Laura Ioana
Irina Maria