Gravidute prin FIV (44)
Raspunsuri - Pagina 14
elenada spune:
Ayda felicitari. Andreea teodora bine ai venit pe lume. Sa fii sanatoasa norocoasa si fericita toara viata ta.
Ingrid puiut mic de Nusy la multe luni si la multi ani iti doresc. Sanatate multa si noroc.
Alsima bine ai venit. Sarcina usoara la termen si bebe sanatos
Hepilica dorm si nu prea dorm. Cred ca mai mult nu dorm pt ca ma simt foarte obosita. Ma trezesc la orice miscare vreau sa o fac si sunt intepenita rau de tot dar asta e. Cu kg zic eu ca stau bine. Am plecat de la 64 am slabit vreo 6 si acum am 74 de kg. Daca e sa ma iau dupa maini si picioare sunt mai slaba decat eram inainte sa raman dar fundul e mult mai mare adica mai lat.
Rallu pt rasfat e bine sa iesi din casa. Maine merg si eu la epilat. E mai mult tortura dar pe urma o sa simt bine.
elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 zile
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 36 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Evy30 spune:
Ayda felicitari . Sa iti traiasca fetita .
Nusy , la multi ani fetitei! si la multi ani si tie mamico !
Kry ,Alsima bine ati venit .Sarcina usoara fetelor.
Kineta , ce frumosi sunt puiutii tai ! sunt superbi . abia astept sa vina nov sa il vad si eu pe al meu .
restul fetelor dulci , multi pupici .
eu fac bagajele , maine dimineata plecam . ma rog sa fie drumul ok si sa ne intoarcem cu bine .
bebele vad ca mai toata ziua imi da suturi . este super bine .imi place
pupici , vorbim saptamana viitoare
aveti grija de voi
Evy 21+
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenada Rallu pt rasfat e bine sa iesi din casa. Maine merg si eu la epilat. E mai mult tortura dar pe urma o sa simt bine. elena +36 Ana Maria & Matei Stefan AMR 9 zile Data cezariana 18 iulie Burtica mea la 36 sapt Lucrusoare bebelusi Camera piticilor Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Si eu am pofta de-un epilat, d-ala cu ceara, dureros dar mi-e cam teama deocamdata, o sa ma duc dupa ce trec de perioada critica. Ma gandesc ca ar putea sa-mi dea contractii durerea, sau sunt baba nebuna?
31+ Natalia
Fragutza spune:
citat din mesajul lui KLU1973 Eu tot in patut ...m-au mai lasat durerile...ma doare doar cand pun mana in zona buricului si cand ma intorc de pe o parte pe alta... nu pot sa ma laud cu o stare buna dupa gynipral...dar asta e, important e sa mai stea buburuza in burtica macar 2 saptamani incepand de maine. Contractii experimentez la greu de toate felurile...dureroase si nedureroase...pe care le ofer gratuit dar nu cred ca sunt amatoare de astfel de chilipiruri Klu 34+ Theodora... |
Klu, cum simti contractiile? Cum doare mai exact?
Acum in ultimele zile mi se tot intarea burtica, nu ma durea nimic, doar simteam ca se face tare. De fapt, mi se pare ca mi accelereaza pulsul si apoi se intareste burtica. Oare astea sunt contractii?
Si le simt cand stau in pat, cand merg nu am nimic.
31+ Natalia
Moniland spune:
Raluca, acelea sunt contractii nedureroase. Schimba-ti pozitia si bea un pic de apa. Cu cat inaintezi in sarcina cu atat vor deveni mai dese. Eu le am de cateva ori pe zi, dar nu ma doare.
Cica contractiile trebuie sa fie cu dureri ca la CM. Cele adevarate se repeta. Dar nu cred ca e cazul inca la tine.
Elena, totul ok? Hai ca ajungi sa implinesti cele 37 sapt.
Kry, vezi ca, copilasii de Austria sunt rezistenti si educati. Uita-te la mine si la Elena.
37+Laura Ioana Irina Maria
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Moniland Raluca, acelea sunt contractii nedureroase. Schimba-ti pozitia si bea un pic de apa. Cu cat inaintezi in sarcina cu atat vor deveni mai dese. Eu le am de cateva ori pe zi, dar nu ma doare. Cica contractiile trebuie sa fie cu dureri ca la CM. Cele adevarate se repeta. Dar nu cred ca e cazul inca la tine. 37+Laura Ioana Irina Maria |
Aha, so contractii sunt! Mama lor!! Si stii ca si la medic cand ma intind sa-mi faca echo la fel se face, dar isi revine repede.
Tu ce faci Moni, ai programat marea intalnire?
Raluca
31+ Natalia
kry spune:
Buna dimineata fetelor. Va multumesc de primire, ma voi simti cu siguranta foarte bine aici cu voi.
Ellanik, da se pare ca avem o zi diferenta la ET. Tu ai fost deja la eco? mie mi-au spus cei din Austria sa merg la eco la 5 saptamani de la ET, asa ca stau cuminte si astept.
Moni, pe asta ma bazez si eu, ca voi avea copilasi (copilas) educat si cuminte care sa stea in culcus pana la termen, ca ai vostri. Daca e nevoie, invat germana , sa ma inteleaga
Eu deocamdata sunt incepatoare, nu ma pricep asa ca o sa stau cuminte sa va urmaresc.
Va doresc o zi frumoasa
5+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
many_bani spune:
Buna dimineata,
Am citit din urma si ma bucur ca sunt numai vesti bune.
Ayda felicitari ptr. bebita grasuna si recuperare rapida .
Elena, Moni mai aveti putin .
Noi am fost plecati putin la parintii mei la Rm. Sarat(Buzau ) si am ascultat sfatul vostru referitor la calatorit, adica am facut opriri dese si a fost ok. Acum sunt un pic mai linistita referitor la morfofetala de la Dr. Pop, multumita voua care m-ati incurajat.
Si vreau sa felicit si eu proaspetele garvidute si sa le urez o sarcina linistita si lunga, de aproape 40 sapt.
Ellanik cum esti?
Raluca, ai zis ca faci cumparaturi on line. Ai luat si patut si carut ? Hai vino cu poze si lamuriri sa ne inspiram si noi
Klu esti ok? tot in pat sau asa va fi (in pat) pana la marea intalnire?
Hepilica, Evy, Daria
Va urez un we linistit si nu foarte calduros
22 +
Moniland spune:
Raluca sunt contractiile braxton hicks si sunt perfect normale. Apar in orice sarcina ca asa face uterul pregatire. Asta nu inseamna ca vei naste mai repede de termen.
Nu am programat intalnirea cu fetitele. Astept sa vina cand vor ele. Doar daca nu vin pana in 20 iulie atunci o programez. Mi-am ales data de 24 iulie , dar mai mult va depinde de dr. cand va fi el de garda. Oricum pana in 20 stau linistita si daca simt ceva dureri pana atunci sau pierderi de lichide ma prezint la urgenta si scoate fetitele. Dar daca nu, de ce sa le grabesc?
Kry, astept sa mergi la eco sa numeri puiutii.
37+Laura Ioana Irina Maria