Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Moniland FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
Sa va umple de fericire viata, sa fie fericite, sanatoase si norocoase!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Moniland ..felicitari din tot sufletul MAMI.......asteptam emotionanta poveste a intilnirii ....si cum tu imi amintesti mereu de Pussi un pupic si ei si "sabinelor "..numai bine iubita!

Mamagiuliei multumesc iubita..esti super draguta!

Oanademunck si Nicole.. speciali..

Pisix

Fireyes Luck Blanche si multumiri...si fetelor sa speram ca vom fii impreuna la odisee!!!

Iyoana tin pumnii si pt tine(voi) sa aveti un fivet norocos...si cum spuneam mai sus ..sa mergem impreuna la odisee

Cristal Kitta...Luca Luca...Melutzica Magduta...toate fetele fara exceptie si numai bine!

...pupici speciali pt mamici fericite: Moni Elenada Bombonique...

Un tren de pt toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lilisor, da,da,da, hai la odisee... cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !

Moniland FELICITARI , sa va umple viata fetitele numai cu bucurii si fericire, multa sanatate.
Liliana

toate fetele.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Felicitari Moniland,felicitari din tot sufletul si multa sanatate tie si bebelinelor
Fetelor am intrat scurt ca in ultimul timp nu am mai avut timp de net de citeva luni...e vara ,multa munca si in plus am facut si un concediu frumos .
Deci de maine incep prima zi de stimulare pt FIV nr.2 dar de data asta cu PERGOVERIS,nu am gasit pe forum nimica despre el.Nu stiu daca a mai facut cineva stimulare ,as vrea sa stiu cum a reactionat .
Acest medicament medicul spune ca e mult mai bun si ajuta si la calitatea ovocidelor,el vrea sa i-mi faca blastozyste si pt asta are nevoie sa fie de calitate.
Am o intrebare cine stie ce este POLKORPERBIOPSIE e ceva nou ????deoarece casa de sanatate nu plateste nimic din costuri,din cite am inteles eu e ceva legat de ovocite .
Am sa citesc in urma sa vad fiecare ce a mai facut de cind nu am mai scris ....
Felicit fetele care au teste pozitive sa se bucure de bebei si sa fie sanatosi si celor care sunt in tratamente le doresc multa bafta la fiecare in parte in tot ce face.

Looana

Mergi la inceput

http://www.molekulargenetik.net/index.php?article_id=76
legat despre POLKORPERBIOPSIE in intrebarea mea am gasit asta,dar cum eu sunt 0 legat de multe informati ,nu inteleg ce rol are....poate se gaseste cineva sa-mi explice.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Looana, despre pergoveris am scris eu pe prima pagina. Unele din fetele care au facut fiv la Wels Austria au avut acest medicament in protocol.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Loana, m-am uitat putin pe site dat de tine si din cate inteleg, se refera la o analiza genetica, cromozomiala, a ovocitelor, adica se pot determina mutatiile negative pe linie materna.
Deci este legat de calitatea ovocitelor .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Multumesc mult pt informati Avalon si Goldi ,este vorba despre Polar Bodies Analysis am gasit acuma pe prima pagina unde spunea Avalon sa ma uit....foarte interesanta pagina ,nu am ajuns niciodata pina acuma pe ea.....merci mult
Fetelor eu iau inca omega3 3/zi,Vitamina C 2/zi,Acid folic 2/zi (o pastila de 5mg) Orthopregna (vitamine recomandat de med.pt femei peste 35 de ani)si am luat de aproape 2 luni Vitamina B complex 2/zi acuma nu stiu sa mai continui cu Vit.B complex sau sa le opresc ca stiu ca nici prea multa B nu e bun.
De azi vreau sa incep si cu Royale Jelle ,data trecuta am avut un endomedru bun a avut 12mm la transfer,tot asa am luat 2 saptamani paralel cu stimularea Royal Jelle cred ca ma ajutat mult la endometru.
Legat de singe am inteles ca i-mi va da heparina dupa punctie...analize am facut o parte din ele si medicul de familie zice ca sunt Ok
O zi buna!

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Looana, iubita, desi este mai scumpa analiza, un medic genetician la care am fost de curand (prof Dragos Stefanescu) a zis ca , mai degraba mi-ar recomanda PGD decat PBD. Avand in vedere ca nici sotul meu nu are alti copii, desi eu sunt "problema" in cuplul nostru, nimeni nu-mi poate garanta ca, daca sunt probleme la embrioni, acestea sunt din vina ovocitelor. Intr-adevar, sunt sanse mai mari ca de vina sa fie ovocitele, dar nu este obligatoriu. Analizeaza mai bine ambele variante si caut-o pe cea mai buna pentru tine.
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput