Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 13
misa_21 spune:
[red][bryny/red],eu am fost la Goldenes acu 3 sapt si nu am platit nimic la prima consultatie.Asa a fost si la Sb. ca e tot in lantul lor de clinici.Desi, parca am vazut la avizier ceva de genul 115 eur.
Oricum daca e sa platesti iti vor raspunde pe mail daca ii intrebi.
Succes!
pishko spune:
bryny Nu e specializat pe fiv, dar n-ai nevoie sa fie specializat el. El doar iti face eco sa-ti masoare foliculii si apoi iti monitorizeaza sarcina. La goldenes noi am platit prima consultatie 130 de euro.
pishko
+26 
pishko spune:
bryny poti sa te duci inainte la el sa-i spui ce vrei sa faci, oricum iti cer de la viena un control ginecologic care sa-ti ateste ca esti ok. Si-i spui si lui povestea voastra si apoi ramai pacienta lui in continuare daca esti multumita de el.
pishko
+26 
bryny spune:
[bMisa 21] spunemi te rog la goldenes ai mai facut ceva analize?in ce a constat prima intalnire cu ei?o sa faci fiv la viena sau la sibiu?pishko[/b] multumesc frumos!tu unde ai fost la ce clinica?vad ca ai ramas insarcinata.si nu te gasesc la niciun capitol cu reusita la o anumita clinica
iartama dar eu am tot citit aici dar nu mai stiu nic de tine,am trecut printro perioada uarata din toate punctele de vedere si chiar daca citeam nu retineam!vb ptin de tine cand ai timp!te pup sti multumesc mult!
misa_21 spune:
bryny,nu am facut nici o analiza acolo.Ei mi-au trimis pe mail ce analize sa le trimit, si cum facusem o tentativa de fiv cu o luna in urma la Sb le-am trimis pe cele care le aveam.Numai la culturi nu au fost de acord cu ceea ce aveam ca erau mai vechi de 6 luni.
Eu voi fave fiv-ul de fapt la Bratislava,tot la o clinica de a lor cu donatoare,pt ca in Slovacia legislatia permite.
Prima intilnire a fost de fapt o discutie,despre ceea ce urmeaza sa se intimple, mi-a dat medicatia premergatoare.Nu mi-a facut eco,probabil nu avea rost atita vreme cit mai este aprox 1 an pina la procedura...poate de aceea nu am platit nimc.Totusi am stat vreo 3 sferturi de ora la discutii.Acum nu stiu cesazic,dar daca le scrii pe mail sunt promti,iti vor raspunde repede si la toate intrebarile punctual.
Daca mai ai intrebari,cu placere iti raspund!
pishko spune:
bryny Am fost la Goldenes la Dr Obruca. La prima consultatie a fost mai mult o discutie in care ne-a intrebat pe rand cam ce neclaritati avea, si apoi mi-a dat schema de tratament. Am venit acasa, am facut o parte din tratament, le-am trimis pe mail masuratorile cu foliculii si la data stabilita ne-am intors la viena, mi-au facut si ei un eco acolo pentru care nu am platit nimic, mi-au prelungit tratamentul de stimulare cu inca 2 zile, in total 11 zile de stimulare. Apoi punctia sub anestezie totala, am dormit, n-am stiut nimic. M-am trezit bine mersi eram putin high
si bine dispusa, dar in rest nu durere, intepaturi, sangerare, nimic. I-au impreunat pe aia mici prin ICSI (am produs 7 ovocite) si a doua zi dimineata ne-au sunat sa ne spuna ca s-au fecundat 6 din cei 7. Am asteptat sa creasca mari pana la stadiul de blasto si in ziua 5 de la fecundare din cei 6 mai ramasesera doar 3 voinici dintre care mi-au pus la pachetel 2 cei mai frumusei. Si am mai asteptat apoi 11 zile cand mi-am facut beta HCg si am avut o val de 371. Apoi bucurie mare, eco peste 2 saptamani si iaca cum m-am pricopsit cu un mandru flacaias care creste mare si frumos si sanatos pe zi ce trece. Pot sa spun ca am fost norocoasa. Totul a mers excelent si-i multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sa traiesc minunea asta. Ai sa vezi ca si la tine o sa fie la fel de bine si usor.
toate fetele si va urez tuturor sa se implineasca minunea cat mai curand.
pishko
+26 
szivarvany spune:
In graba am ratat cel mai important subiect:
"Au hotarat sa vina pe lume intr-o seara de duminica, doua fetite mititele si frumusele foc. Laura Ioana 2350 g si 49 cm si Irina Maria 2050 si 50 cm"
Moni, sa-ti traiasca minunile si sa aveti parte de tot binele lume !

Sper ca fiecare dintre voi sa trimita un asemenea mesaj de victorie, cat mai curand 

Mult, mult succes fetelor 
Cine se ocupa de lista, poate sa mai treaca o victorie 
Edit ca n-am citit: Liliana, succes de acum incolo si sa ne surprinzi 

-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
fireyes spune:
Bryny, si eu am platit la Goldenes prima consultatie (cu eco), in 2008, in jur de 130 euro. In rest, alte analize fata de ce aveam deja facut eu (dupa indicatiile medicilor+dupa capul meu), nu mi-au mai cerut sa fac. Doar la fiecare protocol in parte mi s-au recomandat anumite analize, pe care le-am facut in tara si le-am comunicat rezultatul si lor, in Austria.
In rest, analizele le-am facut in tara (in principal la synevo, dar nu e obligatoriu).
Liliana,
si iti tin pumnii stransi de tot ca IVI sa fie clinica in care reusesti (asata daca nu se intampla minunea:)
hpo spune:
bryny cmu = centrul medical unirea, o clinica particulara
eu nu am facut la ei la prima consultatie eco, nici analize, doar discutie dupa cum ti-am scris. daca vrei sa faci analize la ei + eco ii intrebi pe mail sau direct la fata locului.
moni
felicitariiiiiiiiiiii!!!!!!!!!

luck spune:
Moniland

FELICITARI !!!
sa-ti traiasca minunile , sa fie sanatoase si mancacioase si te asteptam cu primele impresii de la intalnirea cu bebelinele.
lilianaFi

sunt sigura ca asta va fi incercarea norocoasa.
MULTA , MULTA BAFTA !!!