Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 11
Blanche25 spune:
Elenada FELICITARI mami!!!!!!!!!!!! Cu intarziere iti urez dar cu toata inima!!!!! Sa va creasca mari sanatosi si frumosi si norocosi!!!!
Liliana ce ma bucur pentru tine....cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate.....Sa fie cu noroc si sa nu fie nevoie sa ajungi la IVI.
Cam liniste fetelor pe aici...
Numai bine tuturor!
fireyes spune:
Lilisor, super vesti!!! sa dea Domnul sa se intample cea mai simpla varianta

Elena, sa iti traiasca minunile, si sa fiti toti sanatosi si fericiti!
bryny spune:
ELENADAFELICITARI SI MULTE

SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE COPILASI MULT DORITI!Fetelor stiti ce inseamna APC-resistance???maine treb sa fac acesta analiza si cele de la laborat nu stiu...Am programare la Wunschbaby pe 18 august la Prof.Feichtinger pt prima consultaie![]()
hpo spune:
bryny si eu am avut de facut pt wunschbaby APC-resistance, analizele le-am efectuat la CMU, centrul medical unirea, poti intra la ei pe site sau la synevo pt mai multe info. la cmu se numeste PCR (Proteina C reactiva)- test cantitativ.
pishko spune:
bryny Sa stii ca si eu am innebunit facandu-mi APC resistence. Am facut-o de 3 ori si de fiecare data am nimerit alta analiza. Ce sa-i faci asa-i la noi. Dar am facut de curand niste analize la Euromaterna, noua clinica de la noi si am vazut ca au si analiza asta. Sa ceri proteina C reactiva 
pishko
+25 
elenada spune:
Hello hello
Va multumim frumos pt gandurile frumoase.
Ieri am ajuns acasa.
Sa facem cunostinta
Eu sunt Ana si sunt cumintica foc. Pap si dorm mai tot timpul. Mami zice ca seman cu tati si imi place somnul cum ii place si lui. Va pupic dulcic si daca vreti sa am vedeti gasiti poze puse de mami in urmatorul link http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/
Eu sunt Matei si ieri m-am speriat putin din cauza schimbarii locatiei astfel incat am tinut mortis cateva ore sa stau numai la mami si la tati in brate. Dar pana la urma m-am linistit si dupa ce am papat dormim linistit in patut. Eu sunt tare curios de fel asa ca atunci cand sunt treaz studiez pe toata lumea. Si cu mine a pus mami poze in linkul de mai sus.
Mami tati bunica si cu bunicu sunt absolut topiti dupa pitici si nu ii mai scapa din priviri.
Mami isi revine dupa cezariana. E cat de cat ok dar foarte agitata din cauza noastra. Nu stie ce sa mai faca sa ne fie noua bine dar suntem siguri ca incetu cu incetu se va descurca.
Mai vorbim
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
http://s435.photobucket.com/albums/qq74/elenada/Piticii%20mei%20scumpi/ Piticii mei iubiti]
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Avalon spune:
FELICITARI si sa va traiasca copilasii! Sunt superbi! Si mamicii, refacere rapida!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
21+ 

simonete spune:
Bryny , ceea ce cauti tu , se numeste rezistenta la proteina c activata si e implicata in trombofilii.
Proteina c reactiva e un test pt. inflamatie .
simonete spune:
Acum vreo luna imi faceam si eu planuri sa fac aceste analize, imi faceam planuri chiar pt. FIV ,dar se pare ca nu mai am foliculi
.
Va astept pe voi cu vesti bune!
bryny spune:
ELENADA iam vazut sunt foarte frumosii amandoi,sa va traiasca! la toata lumea ma laud cu voi!hai refacere rapida ati doresc chiar e nevoie de tine!sanatate multa!
pishko multumesc frumos pt rasp.si eu am trimis prima oara la wunsch ceva de coagulare a sangelui...INR...Nu mai stiu si maiu sp ca vor APC.Maine dimineata ma duc sami fac si analizele astea.miau cerut din nou sa fac TSH,sunt a13 a zi a CM maine ai idee pot sal fac sau astept sami vina urmatorul CM?eu o sa plec la viena pe 16 august deci as prinde si urmatorul CM.Dr mia sp prin mail ca e nevoie sa fac din nou:rubeola,PAP,TSH si APC.Mia sp sa le fac in Romania sau daca vreau le pot face si acolo dar sunt f scumpe.Cat de scumpe pot fi,eu oricum as vrea sami faca si acolo un set de analize asa ar fi normal nu crezi?si asa o sa se se cheltuiasca multi bani,dar la cat sa cheltuit in atatia ani in romania nu se pune!tu esti din cta? hpo cei de la synevo din constanta nu au auzit de acesta analiza,pt ca le ei leam facut pe cele hormonale de a2 zi aCM.MULTUMESC FRUMOS!SIMONETE multumesc frumos!ca miati raspuns.pana sa va intreb pe voi miam sunat toate cunostintele sa le intreb daca stiu ce inseamna APC,nimeni nu stia...o prietena a intrat si pe net si tot nu a aflat.ce fericita am fost ca miati rasp.va multumesc fetelor!noapte buna!