Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

PRIMII GEMENUTI DE VIENA!!!!!!
Sa fie norocosi toata viata!!!!! BRAVO ELENA!!!!!

38+ LAURA IOANA IRINA MARIA

AMR: 4 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Bravo Elena! Sa iti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

h.

30+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Te felicit peste tot ELENADA! Sa aveti copilasi sanatosi care sa va bucure toata viata!

Mamivreau, ma bucur sa aud vestile bune! Te asteptam cat de curand pe lista de , cu acest medic mergi la sigur!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Felicitari Elenada!! Sa-ti traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

elenada

felicitari , sa va traisca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei !!!!
mami_vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karinuta spune:

felicitari elenada din tot sufletul!Multa sanatate si fericire pt tine si copilasi!
Iar pt celelalte fete , le doresc ca fiecare sa traiasca asemenea clipe magice !Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Elenada Felicitari si pe acest topic si bun venit pe lume puiutilor tai!
Avalon multumesc mult si sa te auda D-zeu sa te urmez si eu cat mai repede!
Luck uite si una de la mine

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

elenada,felicitari!!!
sa ti traiasca puiutii sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!
de acuma asteptam pozici cu bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Elenada felicitari din tot sufletul mami...in sfirsit ai avut marea intilnire.......ce emotionant trebuie sa fii fost..asteptam povestea... pt mamica si la bebelusi

...eu am mai facut o hsc...si minune: nici urma de sinechii(care la mine se refaceau cu viteza luminii...)..si dat fiind ca mai obtin ceva embrionei bunicei..in toamna ma pregatesc de un nou fiv...cred ca la IVI Valencia ...daca intre timp nu raman gravi natural...luna asta am avut dubla ovulatie..

tuturor si un munte de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ei, da! Asta da veste buna, Liliana! Ai alt tonus Ma bucur ca nu s-au refacut sinechiile, inseamna ca au facut treaba buna ultima data, sau poate organismul tau s-a schimbat, poate ai schimbat si tu ceva in stilul de viata... Eu iti doresc ca in toamna sa fie ultima incercare si sa ai bebelusii doriti! Pana atunci, daca ti-a mai ramas vreo analiza nefacuta (ma refer la cele de trombofilie), ar fi bine sa o faci, poate ca afli ceva important si care s-ar putea remedia cu tratament. Si cine stie, poate nic nu va mai fi nevoie de fiv si ramai natural, eu asa ti-as dori! Astazi am primit o veste extraordinara de la o doamna de 45 ani careia i s-a recomandat fiv cu ovocite donate -este insarcinata absolut natural dupa cateva incercari fiv! (sper sa nu se supere daca citeste, dar pur si simplu nu ma pot abtine sa impartasesc cu voi o asemenea veste!)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 21+

Mergi la inceput