Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bai chiar m-am tinut de burta cat am putut sa rad!!!
F furumos povesteste tipa!!! Are un farmec aparte

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
16+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ce liniste prin zona ! Eu am avut ceva treaba (cautam ceva pe net) si i-am pus lui "bebe" Vivaldi"- anotimpurile..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Buna seara,

Vin si eu cu sfaturi, daca nu sunteti satule deja. Sunt o mamica de nov-dec 2008, am vazut ca au mai scris si alte colege de scutece de-ale mele, incerc sa nu repet din ideile lor prea multe. Insa vreau sa insist asupra cursurilor Lamaze. Eu am facut un asemenea curs (luna 7-8) si mi-a prins tare bine la nastere. Am nascut foarte usor, partial pentru ca asa a fost sa fie, probabil, dar in parte si datorita faptului ca am stiut tot timpul in ce faza suntem, de ce primesc perfuzia cutare, de ce nu e voie sa imping, cum sa imping atunci cand e cazul etc. E foarte important sa fiti informate si in cunostinta de cauza. Asa cum mi-a zis instructoarea mea Lamaze, la nastere nu asteptati "sa vi se faca" ceva (ma duc la spital si scot ei bebele), voi sunteti vioara intai, voi aveti treaba acolo sa iasa bebe afara. (Evident, ma refer la nasterile naturale, la cezariana mai bine il lasam pe medic ). Oricum, ideile astea le regasiti la un curs Lamaze, pe care eu il recomand cu toata caldura.

In rest, sa incercati sa nu infofoliti bebele prea tare. Regula pe care am urmat-o eu cu succes a fost: in casa, pe spate sa aiba doua straturi de haine, pe maini si picioare un strat (ex. body cu maneca scurta si salopeta cu botosi si maneca lunga sau body cu maneca lunga, dar atunci salopeta cu botosi dar fara maneci). La scosul afara, pe langa cele purtate in casa, eu i-am pus doar salopeta groasa din fas. Pe cap in casa nimic, afara caciulita de bumbac si gluga de la salopeta. Dupa baita, sters bine bine pe cap cu prosopul si eventual, daca chiar vreti, caciulita vreo 20 minute, dar nu neaparat. In camera 22 de grade.

Si despre alaptare: daca puteti alapta, foarte bine. Daca din diverse cauze nu se va putea, bebe creste bine si cu lapte praf, nu-i motiv de depresie. Sigur, incurajez alaptatul, are o gramada de avantaje si pentru voi si pentru bebe insa exista solutii alternative atunci cand situatia o cere. Sa nu faceti ca mine, care am lasat copilul sa scada de la 3600g pana la 3080g doar pentru ca m-am incapatanat sa alaptez exclusiv cand de fapt bebe nu sugea si facea foamea iar eu nu vroiam sa-i dau lapte praf, ca vroiam eu neaparat sa alaptez...fiti flexibile.

Sarcina usoara va doresc!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

facem cinste am schimbat si noi prefixul suntem un pik mai mari

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Katyuscha! Cum te simti?

Cameliam, multumim mult pt sfaturi!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna burtici!
Apropos de burtici!!
Dankuta, ti se vede burtica??? Cat ai luat in kg? Stiu ca erai stresata ca nu se vede inca. Felicitari pt rezultatele bune de la DD!
Despre mancat...eu am un fix pe puiul de la kfc cu sos de usturoi, ma omoara, as manca intr-una!!!

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura! La mai mare!

LauraG, petrecere frumoasa!

Eu pe 21 fac morfo, si daca iese totul in regula ma apuc de cumparat pt bebelica! Abia astept sa imi vad puiul din nou!
Iar au aparut cosmarurile, de data asta..chiar cosmaruri! Azi noapte cum inchideam ochii reluam visul fix de unde incheiasem...f naspa! Am visat ca iese f prost la morfo, am fost la 2 clinici si rezultatul era dezastruos trebuia sa renunt la bebe... eram ingrozitaa.
Ma trezeam, ma plimam prin casa, ma culcam la loc si visul aparea identic, reluam de unde ma trezisem...horror!!
Sotul s-a distrat, cica daca nu am pb mi le fac :). Dar nu a fsot deloc placut!
Dupa noaptea trecuta..sunt zombie, si stau la munca pana la 22 :(

Va pup! Sper ca noaptea asta sa nu mai cosmaresc :)

18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

LAURA GARNER multumesc

cum sa ma simt cand mai bine cand mai rau incerc pe cat posibil sa ma odihnesc si sa nu fac mare lukru iar bebika mesca in voie loveste puternik chiar aseara comunika cu tati inainte de nanisi in rest e bine mai am dureri de spate si ma mai doare operatia(cezariana) dar speram sa fie bine.asteptam acum sa ne cheme doktorul la control sa vedem daca isi face mila de noi daca nu imi schimb altul.

21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006

http://picasaweb.google.com/ciquitita7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Pai da, Katyuscha, e aiurea ca nu te vede la cerere cand nu te simti bine. La mine, daca doctorul meu nu e la cabinet (el e doar miercuri, joi si vineri) ma cheama sa ma vada altcineva daca am o problema. Daca tu simti ca trebuie sa mergi la doctor, nu mai sta dupa doctorul tau, du-te la altcineva sau chiar la urgenta cand simti ca ceva e in neregula. Ma bucur ca te odihnesti si ai grija de voi!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna seara,
Astazi am fost total apatica... de fapt inca mai sunt... si nu am avut chef nici macar sa scriu...
Cred ca suntem bine... dimineata bebe cred ca avea chef sa ma chinuie putin.... sau poate erau contractii nedureroase? habar nu am... au tinut destul de putin... am stat si eu intinsa in pat si acum e bine... Doctorita mea e plecata la nu's ce conferinta... si am preferat sa n-o sun de paranoia... chiar daca a spus sa sun... ca daca nu poate raspunde are tel inchis... si sa insist pana e in pauza.... dar cum nu durea... ci doar parea ca bebe incearca sa-si faca loc... am preferat sa nu sun. Daca se repeta... o sun... ca nu as risca sa ma doara capul mai tarziu Acum sunt bine... dar am o durere de cap. Incerc sa renunt la cafea.... fac eu pe viteaza.... dar nu prea merge... oricum... de la o cafea de 250 ml foarte tare am redus la 50ml... deja sunt viteaza... am sa mo opresc la atat.... ca nici nu durerea de cap nu rezist. Sper ca bebe sa nu se supere rau pe mine

17+
aniversarea nuntii

Un copil poate oricând sa-l învete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho în "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Noi astazi am fost la control. Samburel a ajuns la 475 de grame. I-am spus medicului meu despre fibrom...dar ce fibrom ca nu a vazut nimic. Nu stiu ce sa cred...
Ori nu a existat ori s-a retras.
Ne-a dat si aprobare ptr zborul cu avionul. Deci luni zburam spre Romania.

------------------------
21+ David

Albume foto

Mergi la inceput