Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Roxyaly - multumesc frumos

laurairina - multumesc frumos stau cumintica da, incerc cat pot defapt, ca sunt singura cu Domi

rgagapie - felicitari pt miscarile lui bebe!

raluci b - multumesc mult M-ai facut sa rad, cand ai zis ca si bebe se intreaba ce e cu vocea ta. Multa sanatate!

Simina - multumesc tare mult Tare faza cu luna de miere. Sacul de dormit e in loc de patura,da.

Despre carut eu o sa il folosesc pe cel al lui domi care nu e pt nou nascuti dar pt la vara cand o sa iesim afara la plimbari lungi o sa fie ok. Pana atunci poate o sa ne luam un landou (port bebe) cum a aratat Simina .

Crlp - multumesc frumos M-ai ia-ti si tu un concediu medical, e ciudat ca nu ti-au zis sa stai la pat dupa sangerari. Dr - mea zicea ca spre 20 de sapt face de obicei amnio. Oricum se face intre 16 si 20 sapt.

Andrecluj - multumesc mult da, o sa incerc sa stau cat mai cuminte.

Dankuta- felicitari pt rezultate! Nici eu nu am putut sa mananc carne la prima sarcina decat f putin. Acum nu mai am problema asta.

Miany - multumesc mult Ma simt bine , multumesc.

Cosmynic - ai intrebat medicul tau? Daca ti le-a prescris ginecologul inseamna ca nu sunt probleme.

Simonette- multumesc tare mult

Laura Garner - multumesc frumos Distractie plaacuta in weekend.

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

simina_kin MARE MULTUMITA

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +19 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
[rgagapie - felicitari pt miscarile lui bebe!

MULTUMESC

Ramona +19 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Simina eu nu-mi fac pb....sa nu se sperie cutzu ca tare o sa mai fie smotocit

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
15+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Ramona!!! Chiar!!! Felicitari ptr miscarile lui bb
Eu am ajuns laconcluzia ca nu era bb ce-am simtit eu cateva zile la rand, ca de vreo sapt nu-l mai simt.......;Sau s-o fi ingrosat placenta si fiind anterioara nu mai razbeste bb! Imp e sa-l stiu ca e bine

15+

Mergi la inceput

simonette eu sunt aproape sigura k e bb-ul , aseara nu cred k ia convenit k dorm p burtik asa mai p o parte si nu prea avea loc de zbenguiala . Asa k am cam inghesuit-o si a trebiut sa se faca auzita

Ramona +19 Maya Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

De cand am ramas prima data, si-am descoperit DC-ul imi place sa citesc la "nasterea unei stele", sunt povestiri de la nastere care mai de care mai emotionante...DAR....am gasit o poveste acum ..ma doare burta de ras...ce stil haios are mamica asta...si sunt abia la inceputul povestii..
daca vreti ca radeti si voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137609

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Simina, merci mult pt link! Intr-adevar foarte frumoasa si haioasa povestea nasterii Andrei!

Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Si eu ma delectez seara cu povestile mamicilor de la nastere.....Asa de mult imi place!!! Maintorc in timp si retraiesc emotii puternice si dragi
De asemenea recitesc din cand in cand povestea nasterii lui Iannis...parc-a fost ieri

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina ai avut dreptate...tare haios stil..te binedispune..

miany
21+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput