Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 16
dienutze spune:
Dankuta, e prima oara cand am papat crenwusti in sarcina, stiu ca-s o porcarie..dar sunt cu capul cateodata...of.
Vezi cu TT ul ala sa nu te panichezi daca ies cine stie ce rezultate! Pot fi usor gresite.
MIramar, de ce ai ales cu cocos salteaua?? Eu inca nu stiu ce sa iau, oricum e bun pretul.
18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
ionelamaria spune:
M-am intors de la plimbare
Felicitari celor care azi au schimbat sapt ( nici nu ma tin minte pe toata lumea)
Ramonika te asteptam sa ne aduci vestile bune de la eco.... si carutul
Simina e tare dragalas catelul.... si e bine sa stiu ca nu sunt singura care moare de cald![]()
Bebita al meu azi a inceput sa loveasca mai tare. Tine el sa se faca observat.
M-am intalnit azi cu varul meu ( nu l-am vazut de un an... abia s-a intors in tara) si mi-a spus ca incepe sa se vada burtica... ( sper ca nu era de la bluzita larguta pe care o purtam... sau din politete... desi... oricum... eu nu ma supar nici sa am nici sa nu am burtica)
18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Miramar spune:
Dienutze am ales cu cocos - pentru ca am inteles de la unul de la altul ca cele mai bune pentru bebe (pentru spate si pentru ca respira) sunt cele cu nuca de cocos sau/si cele cu iarba de mare.
Nasa mea mi-a povestit ca a avut o experienta neplacuta cu iarba de mare - respectiv pe cand avea bebele ei 3 luni a descoperit salteaua plina cu purici. Cred ca e un caz singular, a avut ea ghinion dar daca tot aveam de ales asta m-a convins sa iau cu nuca de cocos.
20+ 
lorelix spune:
fetelor, va doresc un week-end relaxant!
sa auzim de bine!
cine vrea sa-mi vada burtik, sa se uite pe Picasa

lorelix
20+
sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]
simina_kin spune:
Heelloooouuuuuuuu
Nu mai este nimeni aici?????
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
si eu tot asta ma intrebam.... se odihnesc fetele... canta bebeilor![]()
18+ 
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
Andrecluj spune:
Prezenta la apel. Cred ca mai suntem cele care avem concedii, mamicutzele care lucreaza probabil sunt frante la ora asta. Miany sigur nu e la plimbare, ca la Cluj iar ploua cu nemiluita.
18 +
simina_kin spune:
Eu am fost sa-mi iau ceva de imbracat
....dupa 2 ore de plimbari sunt franta....m-am intins in pat ca ma inteapa burta
20+ cu
Andreea
Mariana
bebe
www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Fooarte frumos Simina!! ![]() Vad ca toate va laudati ca ati primit si de unele si de altele de pe la prieteni...noi nu avem de undee , ca nu avem prieteni cu copilasi... Si restu neamurilor comenteaza ca nu e bine sa le cumperi dinainte, deci nu pup nica pan la nastere![]() ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 21+poze |
fata...eu te bat pe tine, zau asa...
pai si ce ai sa faci fata dupa?...dar tu nu ai nici un cuvant de spus????
lasa ca te auzim noi pe aici plangand ca ba cari copilul in brate..ba nu ai ceva, altceva..si tot asa...
sper sa-i lasi pe toti in pace si sa faci ce vrei tu...ca doar tu stii ce-i mai bine pt copilasul tau...dac ate lasi manevrata si influentata de ceilati nu o sa-ti fie prea bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE

, ca nu avem prieteni cu copilasi...