Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
laurairina13 spune:
Simina, simpatic foc casselu tauu!!
Ii e cald si lui..ce sa faca...![]()
Si eu am avut la mama acas' un catel alb , corcitura de fox terier tot asa simpatic...din pacate a murit anul trecut de batranete
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
21+
poze
Lalu_79 spune:
E tare simpatic catelul tau, Simina. Sincer, as vrea sa fiu in locul lui acum, sa zac putin
.....dar mai am 4 ore de scarbici 
19+
Ramonika spune:
simina - scumpel foc catelul tau

si ale mele dihanii se intind pe gresie ziua ca le e cald... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
DORIS_71 spune:
Andrecluj si totusi ma ingras, mai vedem pe parcurs cum o fi.
dankutza la ultima lama pe care am facut-o mi-a gasit si mie candida si mi-a dat dr. ovule care aici se numesc ECOREX, nu stiu daca se gasesc si la noi acelasi produs. Eu nu am nici mancarimi sau alte simptome. Saptamana viitoare merg sa repet lama ca am terminat tratamentul.
Roxaly burtica mea e chiar un pic mai mare decat a ta, si nu ma preocup deloc.
Doris
19+
Matteo ......
poze
DORIS_71 spune:
Simina dragalas catelul tau, si a mea face o groaza de trasnai, e atat de inteligenta, ii lipsesc doar cuvintele. O ador.
Doris
19+
Matteo ......
poze
Miramar spune:
Roxyaly si burta mea cam tot atat de mare e. Mi-au spus si mie unele ca e mare, dar m-a durut in cot. Si eu zic la fel cred ca n-aveau ce face, pe principiul daca e e prea mare, daca nu e e prea mica, nicicum nu e bine. Suntem sanatosi, asta conteaza.
Mi-e tocmai mi-au venit saltelutzele cu nuca de cocos, comandate pe net. Le-am luat de la babycomfort si mi le-au adus la servici, in parcare, le-am transferat direct in masina mea, plata am facut-o tot acum, fiind in Bucuresti nu am platit transport nimic.
20+ 
roxyaly spune:
Simina e total catelul tau dragutul.
Asa as sta si eu ca el numai ca mai am colegi prin preajma

va pup
18+
roxyaly