Ultimul mesaj pentru Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Rest in Peace Michael - suflet de copil, fie ca ingerii sa iti netezeasca calea si sa-ti gasesti in sfarsit linistea si copilaria la care atata ai visat! Drum bun spirit curat! I loved you, I love you, I will love you!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicel spune:

Michael Jackson,

iti multumesc ca ai existat pe aceasta lume si ne-ai daruit atata frumusete prin muzica ta inegalabila.Ai fost un suflet mult prea cald si sensibil, ca sa rezisti rautatii acestei lumi.Ma rog, ca acolo unde esti acum sa poti simti oceanul de iubire care se revarsa asupra ta in aceste momente.
[b]Odisneste-te in pace, legenda noastra draga!
Vei trai mereu in sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malamujer spune:

odihneste-te in pace michael,suflet neanteles de oameni!sper ca in viata pe care ai trait-o sa fi avut parte de multe bucurii.as vrea sa apara un film despre viata lui michael.sunt atatea sosii ale lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livya spune:

MICHAEL VEI RAMANE MEREU IN INIMILE NOASTRE!ODIHNESTE-TE IN PACE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Imi pare rau!!!
Nu imi gasesc cuvintele....
Am crescut cu melodiile lui ...
Eram in liceu , se dansa si se canta dupa muzica lui...
Oooffff ..!!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Are we there yet???
-----------------------------------------
-----------------------------------------

ADIO , MICHAEL JACKSON ...
Mi-ai luminat copilaria……

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Ce pacat ca ai urcat pe scena, pentru ultima oara, asa Meritai muuuult mai mult!
Oameni ca tine se nasc odata la 1000 de ani... Si nu voi accepta nicicand compatatia cu Elvis (care a avut o evolutie scurta cu debut tarziu), nici cu Lady Di (avand o soarta similara cu a lui Presley), nici macar cu Sherley Temple care desi a pasit pe scena devreme, a sfarsit timpuriu...La urma urmei, tu ai fost acolo pentru generatii intregi, vreme de 45 de ani!!!

Pacat ca gloria pe care ai cunoscut-o te-a instrainat si mai mult de lumea pe care cu drag o cantai. Am vazut fragmente dintr-un interviu in care spuneai ca nu iti plac turneele, cand oamenii striga afara cat de mult te iubesc, iar tu esti nevoit sa ramai inchis in camera, singur, prizonier al propriului succes...la ce bun atata glorie, cand sufletul tau ramane inchis si neinteles pentru milioane si milioane de oameni din lumea intreaga?

Caietul de amintiri (acel oracol al scolii gimaziale) cateva abtibilduri primite intr-o scrisoare din RDG inainte de revolutie (verificata de securitate desigur), casete pe care nu mai am la ce sa le ascult - cu atat voi ramane dupa trecerea ta in nefiinta...

... dar si cu melodiile pe care le recunosc usor dupa primele acorduri, si bucuria ce o simt cand ascult muzica ta, si admiratia pentru caritatea de care ai dat dovada si pentru pionieratul indraznit in Europa de Est.... Sunt atata de multe lucruri pentru care am de ce sa iti multumesc, incat cuvintele nu imi sunt de ajuns.

Vei fi mereu in inima mea, Michael! Dumnezeu sa iti odihneasca sufletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

A fost un om special si ii multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a lasat un timp pe pamant sa ne incante cu talentul lui nemasurat; acum si-a luat locul in cer printre stele, dar va trai in inima noastra vesnic!
Sa te odihnesti in pace, Michael!

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

poze cu ratuste

Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu sunt o fana a lui, dar mi-au dat lacrimile aseara la spectacol. A fost frumos, mi-a placut si imi pare rau ca a murit.
A fost si va ramane vesnic in sufletele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Oh michael, oh Peter Pan, ia-ti zborul spre stele si uita-te...vezi? A doua stea spre dreapta si inainte pana dimineata! Zboara catre Neverlandul tau iubit, Peter Pan! Du-te acasa, du-te in sfarsit acasa...ii auzi? Baietii pierduti, baietii care au refuzat sa creasca...te asteapta cu totii sa revii la ei.
Eu iti multumesc ca te-ai oprit si pe la noi, iti multumesc ca ne-ai unit pe toti din toata lumea si ca ne-ai reamintit ca we are the children!
Du-te acasa Michael, zboara catre Neverland Peter Pan!

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @lex@ndr@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

Sa-ti fie somnul vesnic linistit!

ma deranjeaza ca oamenii se gandesc la ce ai reprezentat pentru omenire abia acum cand e prea tarziu ca sa te poti bucura. Ai fost adulat, respectat, laudat dar si hulit, stigmatizat, tratat ca o creatura ciudata, de-a valma. Insa niciodata nu ti-ai iesit din fire intr-atat incat sa spui rautati la adresa semenilor cum au facut-o ei fata de tine, despre tine, de-a lungul timpului. Ai invocat mereu ignoranta ca circumstanta atenuanta acordata generos omenirii latratoare.
Ai fost un artist complet, regele celui mai raspandit gen de muzica, a carui opera va ramane peste timpuri si pe ale carui melodii vor lacrima si dansa si copiii nostri asa cum am facut-o si noi la vremea adolescentei.
Mai presus de toate ai fost un Om, si fiecare om are particularitatile lui, neintelese, multe netolerate, si mai multe infierate de semeni. Pentru ca una dintre trasaturile general umane cele mai josnice este nevoia parca permanenta de a critica si denigra fara un scop clar determinat.
Numai lumina reflectoarelor nu a fost suficienta ca sa te faca fericit...ti-ai dorit si sa fii parinte, ai copilasi dragalasi, ce vor creste fara prezenta ta fizica, din nefericire.
Ai parasit devreme pamantul si oamenii, trecerea ta meteorica a marcat generatii intregi, ai imprimat in viata tuturor ritm, culoare si ganduri de pace prin muzica si actiunile tale caritabile. Ai reusit totusi, in ciuda vietii tale nefericite, complexat de boala, complexat de infatisarea fizica, ai reusit sa ramai demn si bun!

Foarte frumos, mi-au dat lacrimile. Pot spune ca subscriu.

I love you Michael!

Mergi la inceput