Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Jojo-Miha, sa-ti traiasca printesele, felicitari
Laura, sanatate multa Theei
Chiar asa, Cris, pune ticker sa te putem urmari
Ninia, L5845, ce faceti ?
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
L5845 spune:
mamagiuliei merci de intrebare. Eu de pe 24 iau Duphaston (ca de obicei, de un an si ceva incoace) si apoi in ziua 2-3 de CM sa fac o analiza, sa "inspectam" chestiunea cu insuficienta ovariana.
In rest "bag carbuni pe foc" , ca am convenit cu Ninia sa "navalim" amandoua de manuta la odisee. Acum depinde de DD si de noroc sa se intample cat mai curand .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
szivarvany spune:
Doamne ajuta sa se intample cat mai repede ,
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Ninia81 spune:
JOJO SA VA TRAIASCA PRINTESA! SA FIE SANATOASA SI SA AIBA MULT NOROC!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
Ninia81 spune:
Fetelor va multumesc ca va ganditi la mine. Peste vreo 10 zile ar trebui sa testez. Ma rog la Dumnezeu sa se prins o minune la mine in burtica, iar daca nu...mergem mai departe si oricum vine concediul si voi fi la perioada fertila...
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
Dodo-pui spune:
Azi e ziua Dariei!
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
cristy74 spune:
JOJO felicitari. Sa-ti traiasca minunea mica. Sa fie mancacioasa, fara colici si cuminte. Iar tu sa te refaci cat mai repede si sa ne pui poze cu minunea mica si cea mare.
Mcrissa felicitari pentru fetita din burtica. Sa dea Dumnezeu sa se faca mare si sa stea acolo in burtica pana la 40 sapt.
Ninia, L5845 va tin pumnii sa va duceti cat mai repede la odisee.
Laura, multa sanatate Theei. Of mititica de ea, mi se rupe sufletul.
Va pup,
jojo_miha spune:
Fetelor fericitul eveniment a avut loc pe data de 22,pe data de 15 m-a trimis acasa.Asa ca miercuri am nascut-o pe Larisa Gabriela care e total diferita de Teodora,in unele pozitii parca ar semana putin insa 99%din timp nu are nimic in comun,sincer nici nu stiu cu cine seamana,am sa incarc poze si am sa va arat.
Inca ma doare operatia,e mult mai dureroasa ca prima,din fire sunt o persoana foarte rezistenta insa acum am plins.
Teodora este foarte geloasa si nu stie ce sa mai faca sa ne atraga atentia,sta numai in dormitor la "cocuca" si m-ar calari intr-una.Aseara cand sa ne culcam jale mare,prima noapte acasa vroia "a mami" insa mi-e frica sa nu ma loveasca si cum e mama la mine a dormit cu ea,dar pana a reusit s-a facut ora 12,noroc ca Larisa doarme si in mare galagie.
Va scriu alta data mai multe si va pun poze ca acum inca am dureri .Va multumesc pt sustinere!
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 38+ Larisa Gabriela
AMR 2 zile !
danangie spune:
JOJO felicitari ptr printesa LARISA.Un nume foarte frumos. Refacere rapida si ai grija de tine. Cat despre TEODORA si eu am emotii cu Alessio al meu sa nu fie gelos...vom vedea. Teodora , ai sa vezi ca va invata sa o iubeasca pe Larisa.Important e sa nu fie lasata prea mult timp singura, ceea ce nu cred ca faceti....eu imi aduc aminte de Sofia, nepoata mea cat era de geloasa cand sora ei a venit de la maternitate.....e greu tare, dar vei vedea ca vei reusi.Cu laptele cum merge treaba?
Cu intarziere!!! MAMAGIULIEI La multi , multi ani fericiti!!!!! Vezi toti te stiu cu nick-ul asta si putini te stiu de DARIA!! La multi ani fericiti si sa reusesti sa realizezi tot ceea ce-ti propui! La muli ani ferciti!!
NINIA sa dea D-zeu sa ne dai o veste buna!
La fel si tu LAU! Va tin pumnii stransi si sa dea D-zeu sa reusiti!
MAMAGIULIEI in legatura cu problema cealalta...sunt mai binisor...de la intamplarea aia...s-a schimbat nitel.....parca si Alessio e altfel...te pupppp
Noapte buna!
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....