Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri15
Raspunsuri - Pagina 5
Ninia81 spune:
Mcrissa, mersi de raspuns. S-a bucurat mult prietena mea.
Am fost la eco in seara asta. Fibromul a scazut la 10 cm.
Pe ovarul stang am un folicul de 14mm, endometru 8,5 mm. Se pare ca am treaba zilele astea!!!
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
danangie spune:
MAMAGIULIEI da, nu am mai intrat la blog....scriu pe unde apuc.
NINIA ma bucur enorm ca a mai scazut.Dar de cat era initial?
Eu am murit de cald si azi.A plouat 5 minute dimineata si gata.Va las ca Ale ai chef de ascunsa
DANA si ALESSIO , 07.06.2008 si un alt samburel in burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....
Ninia81 spune:
Dana, fibromul era de 12 cm.
www.momsasone.com/ticker/tickers/ehp2ui70fojss8xt.png" target="_blank">Visul nostru
mcrissa spune:
mamagiuliei abia astept ziua de 24 sa beau o lada intreaga de Pepsi.pe 23 am iara eco, deci pe 24 ar trebui sa fiu in forma si prima la apel.
ninia ma bucur ca a mai scazut.si la mine era un fibrom, mai mic ce-i drept, de 3.5 cm si dr-ul a zis ca nu e nicio problema sa raman insarcinata.intre timp s-a evaporat fibromul, am fost la 2 dr si nu l-au mai gasit.tin pumnii sa fie cu mult noroc luna asta.continui monitorizarea, da?daca ai nevoie de pregnyl am eu
danangie asteptam poze de la mare ca nu l-am mai vazut pe Allesio de la cateva luni.si la noi e tare cald si eu mare iubitoare de caldura, acum nu prea mai imi place
michelle
13+ Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Ninia81 spune:
Buna de dimineata fetele!!!!
Mcrissa, multumesc mult pentru oferta! Eu sper sa se sparga dl folicul! Dr a zis ca un folicul poate creste cu 2-4 mm pe zi si ca ideal e sa ajunga la un minim 17 mm. Voi ce stiti?
mcrissa spune:
ninia dr-ul meu imi facea pregnylul dupa ce ajungeam la un minim 20 si a fost bine asa.el la 17 il considera prea mic.adica daca la monitorizare aveam 19 imi spunea sa fac pregnylul a doua zi.ca nici prea mare nu e bun apoi.tin pumnii
13+ Minunea din burtica
Puisori
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
danangie spune:
Buna ziua si de la mine!
NINIA ceapa mamii lui dar era maricel..este maricel dar sa stii ca poti ramane si cu el.Eu am o colega care a ramas cu fibrom.E drept ca al ei era de 7 cm, dar sa dea D-zeu sa te ajute.
MCRISSA pai asta vroiam sa zic dis-de-dimineata, ca am puse poze de la mare si cu burtik.
Cica emana mai multa caldura si de asta simt caldura mai mult.Nici eu nu eram asa rea de caldura.Azi noapte curgea apa de pe mine.
danangie spune:
Aaaaa ceva vesti de la JOJO????Stie cineva ceva??
Ninia81 spune:
Dana, este destul de mare monstruletul meu....dar am noroc ca este in afara uterului. Sper sa fiu si eu cazul fericit in care sa ajung sa am bebe fara sa il scot inainte. Doamne ajuta!
Mcrissa, sper sa creasca foliculul asta pana maine cand ajung la eco. Luna trecuta s-a spart, dar eu nu prestasem in perioada buna. Sper sa se sparga si luna asta.
Chiar, fetelor! O f nascut Jojo? De unde aflam vesti? Poate de la odiseea ei.
laurraa spune:
buna fetili
vai cata tb ai cu un copil mic, dar este absolut splendit!!!!!
am avut botezul, poze nu am inca, am plans de bucurie si aveam mereu un nod in gat si nu stiam de cate ori sa-I mulrtumesc Lui Dzeu ca mi-a dat minunea asta mica.Este CLAR o minune.Am avut zane, ursitoare, melodii personalizate, petercerea a tinut 3 zile (a doua zi am inchiriat un popas si am facut gratar, etc iar a treia zi scosul din mir, iarasi cu iesit si sarbatorit).Abia astept sa primesc de la baiatul cu pozele tot.
Avem 6000 grame, suntem alaptata exclusiv, sanatoasa,cuminica, extraordinara si abia asteptam si bebeii de aici
mcrissa, ma bucur din suflet ca esti bine, nu te mai stresa (stiu ca e imposibil-am trecut si eu prin aceleasi stari), trebuie sa fie bine de data aceasta; cu Dzeu inainte!pupici
danangie, uau deja 25 de saptamani; Doamne ajuta sa fie bine si sa facem galerie acusi
ninia, ma bucur din suflet ca este mai bine si poate da Dzeu si iese cu ochisori zilelea astea
am citi mai mult pe diagonala, sper ca toate fetele sunt bine, va imbratisez si va pup cu drag
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09